O da bana açıldı ama ben bir şey söylemedim
Söylediğimde bne mutlu olucam ilk defa ama eşi mutsuz olucak söylemesem hiç mutlu olamıcam bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bir şey söyleyin
Söylediğimde bne mutlu olucam ilk defa ama eşi mutsuz olucak söylemesem hiç mutlu olamıcam bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bir şey söyleyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeş evli kadından, sevgilisi olan kadından ve yeni ayrılmış kadından uzak durulur. Sen de şeref yok mu?
Bro konuyu bilmiyorsun sktrett. Ama haklı yorum yaptın ben de olsam böyle yorum yapardım
Şeref yoksunusun
Aynı soruyu bi kız sordu ve onunla tartıştık. Çünkü ona verilen cevaplar hep masumane ve normal şekildeydi. Bende dedim ki bu soruyu erkek sorsa linç ederlerdi. Ederlerdi etmezlerdi sor o zaman dedi sordum ve benim dediğim gibi oldu. Bu böyledir Türkiye de kadın yaparsa normal erkek yaparsa problem. Hiç şaşmaz
Kadın yapsa da aynı erkek yapsa da aynı şey benim icin
Knk oluru var mı sence allah askina neden olmayacak bişeyin peşinden kosuyosunuz
Konusu apayrı bir şey zaten. Ya bırak evli kadını ben eski sevgilisini unutamamış kızla bile konuşmam. Çünkü sağlıklı karar vermez. Hadi boşluğuna geldi tamam konuşalım dedi, bende ümitlendim. Üç beş gün sonra aşkı depreşti birden kesse konuşmayı nolcak? Evli kadınla bir de hayatta olmaz. Her şeyden önce eşine ayıp ederim.
Sen ne istiyosun
Ben ne mi istiyorum? 🤔 bence sen beni anlamadın. Ben bu soruyu bir başka kişinin sorusundan alıntıladım. Yani bu benim sorum değil, bir başka kızın sorusu. Onun sorduğu soruda bu konuyu tartıştık. O da bana sen de sor görelim dedi, ben de başlığıyla birlikte komple aldım onun sorusunu kendim sormuş gibi sordum
Anladım tamam
Erkek veya kadın farketmez bence
Sana göre öyle. %100 demiyorum, %51 bile olsa hak, hukuk, adalet her zaman kadınlardan yana. Hem yasa olarak hem halkın görüşü olarak erkekler öğğk çirkin kaka, kadınlar çiçek aşk melek. Erkek yaptıysa niye yaptığı sorgulanmaz ensesine yapıştırılır direkt suçlu damgası yer, kadını masum çıkartmak için bir sürü şey yapılır
Haklisin doğru
En basitini söyleyeyim demek akalın zamanında dedi ki bekaretimi ibrahim tatlıses aldı dedi, eğer ibrahim tatlıses çıkıp demet akalının bekaretini ben aldım deseydi neler oldu neler
Çok dolusun herhalde bu konuda :)
Kadın erkek eşitliğine güvenmiyorum çünkü. Tv de, internette, sosyal hayatımda böyle yapmacık insanları gördükçe acayip tilt oluyorum. KS de yapılan sorudan kasıtlı değil hayatımın her anında buna benzer bir çok şeyle karşılaştığım için sinir oluyorum. Benim kendi kanunlarım var abi, kadına da erkeğede ben eşit davranırım.
Yani yapacak bisey yok
Turkiyede oyle
Restauranta gittiğim de kadın komiye acıyıp erkek komiye acımamazlık yapmam. Elimden geldiğince yemek yediğim masamın temizliğine ben de dikkat ederim nasıl olsa temizleyen var diye pisletmem iyice ama aaa kadın komi dur ben temizleyeyim masayı yapmam. Dolmuşa bindim genç kız ayaktaysa ona yer vermem.
Sebep?
Çünkü bende herkes eşit. Ben sadece çocuklara, hamilelere, engellilere ve yaşlılara yardımcı olurum bir de hayvanlara değer veririm. Onun haricinde herkes gözümde eşittir
Anladım..
Mesela sen, dışardayız yere düştüğünü gördüm. İyi misin kardeş derim en fazla, elinden tutup kaldırmam. He o da çok yakınımda düştüysen. 5 adım ilerimde düştüysen hiç oralı bile olmam
Neden özellikle sanki karsi cins
Herkes eşit olmali
Erkeğede olsa aynısını yaparımda ondan. Ben kadına farklı erkeğe farklı davranmam
Bu konuya çok takıksın belli ki
Hem de çok. Kadın erkek eşitliğine inanmıyorum bu bir. Diğer konu kadınların görüşleri. Bak kadınsın elini vicdanına koy çoğu kadın diyor ki erkekler özgüvensiz dışarda yüzümüze bakmıyorlar. Öyle soruları okudukça burada yumruğumu sinirden sıkıyorum kemiklerim kırılacak neredeyse. Bak elini vicdanına koy sence kadınlara dışardan biri gelse tanışmak istese ilk tepki ne olur? İstisnaları boş ver genel olarak ne olur şöyle türk kadınının tepkisini hayal et. “Ayy git be” olur dimi ya da sessizce uzaklaşır ordan bişey demeden. KS de tüm kızlar bunu tartışıyor. Abi bunlar iyice kafayı yedi yaa. Aslında tanışacaklarıda yok heee. Sadece egolarını tatmin etmek istiyorlar.
Değişmeyecek şeyler için neden bu kadar sinirleniyorsun ki takmasana
Mantıksız çünkü çok mantıksız. Mantıksız boş şeyler beni çok sinir ediyor. Haspama bak yaaa güzelmişteee, erkekler bakmıyormuştaaaa, niye bakmıyormuştaaa. Kızın zaten sorusundan ego akıyor. Güzelim demesinden egolu olduğu belli. Erkek baksın sen de o erkeğe böyle aşağılar gibi bakıp egonu tatmin edecektin dimi. Tüm erkekler benim gibi olsa varya herkesin havası söner de bizim erkeklerde de suç var.
Bunları düşünerek sadece kendini yiyip bitiriyosun
Valla iyi oldu sende karşıma çıktın oh be rahatladım 😃 valla hakkını helal et
Helal olsun kanka 🙂
🙄🙄
Bu benim ben lşnç değil sadece soruyu takip etmek için yorum attım
Linç nerde
Bak bi kız daha yazmış
Bana da seni * için yanaşıyo yazmışlardı
Yani bana ona okey olursan eskort olursuna getirdi lafı
Gördün mü yine erkek kabahatli oldu. Seni hiç kötüleyen yok. Yaptığın ayıp ne de olsa evli erkek o diye. Yani nereden bakarsan bak evli erkekte olsa bekar erkekte olsa her zaman erkek hatalı. Ama evli kadın gider kocasını aldatır ona laf yok, bekar kadın gider evli adamla konuşur ona laf yok. Anladın mı şimdi ponçikliği minnoşluğu
Anlamıyorum anlamıcam da hiçbir zaman çünkü bana hiçbir zaman ponçik yaklaşılmadı
Abi türkiyede hiç bir zaman erkekler haklı olmaz, bunu okuyan ve yorum yapmayan herkes kafasına yazsın. Biz erkekler haklı olsak bile her zaman haksızızdır çünkü erkeğiz. Erkek olmak kusurdur türkiyede. Her konuda bak her konuda diyorum, kadın erkek olsun konusu ne olursa olsun erkek hatalıdır. maalesef bizim ülkemizde böyle bir algı var
Çünkü daha önce benimle bir olaya karışmamışsın o olayda ben olsaydım ben suçlu olurdum suçsuz olsam dahi herkes beni suçlardı bu güne kadar hep böyle oldu böyle de olacak
Ya senin gibi kaç tane var sanki. Genel olarak diyorum. Eski kız arkadaşım geldi evimi bastı benden ayrılamazsın diye, sokakta da geldi kolumu ısırdı. Polise gidip şikayet ettim polisler bıyıkaltından güldü. İlk kez böyle bir şikayet alıyoruz dediler. Birkaç taneside boş ver kadın sonuçta şikayet etme bak mahkemelik olacaksınız dedi. Kanun bile kadınlardan yana. Ama erkek eski sevgilisinin evini bassa, kızın kolunu ısırsa varya offf hemen ekip gönderip yaka paça o adamı aldırırlardı
Sanıırm ayrı kanunlar işliyo bana ayrı kitaptan sana ayrı kitaptan ceza kesiliyo