Gizli Üye(30-35)11 ayYuva yıkanın yuvası olmaz. O kadın sana beddualar eder ve bir çocukta bu adamdan doğurup İki çocukla tekrar boşanma olup ve tekrar ailenle çok daha kötü maddi bir halde olmak ister miydin?
Şeytanın sana oynadığı bu oyuna gelme 👍 boşanacak bir erkek ne yapar eder boşanır. Bekar erkeklerin köküne kıran girmedi. Ayrıca güzellik konusunda bir şey diyemiyorum ama karakter konusu sıkıntı çünkü evli bir adamla tanışıyorsun. Aynı şekilde senin kocanla başka bir kadın tanışsa hoşuna gider mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayDerdin evlenmek ise yanlis yoldasin evli adam karisi varken sana ilgi sevgi alaka maddiyat gösteriyor ise karsini birakip senle evlense dahi karisina bunları yapabilen sana neler neler yapmaz ama yok eglencelik vakit gecirrim öyle sevgili olur ihtiyacimi giderrim diyorsan da zeckine bakk mutluluklar
03 Yorumla
Soran11 ayEvlenmek istemiyorum
- 11 ay
O zaman bol keyifli saatler
- 11 ay
Bu arada istekli birimisin
s 11 ayHislerin gerçek olsa da senin için doğru değil gibi duruyor.
Kendini durdurmalısın, hem onun hem kendi hayatın için.
Düşünmemeye çalış, kolay değil ama sınır koymak şart.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Boşanıp boşanmayacağı belli olmayan biriyle görüşmek hiç mantıklı değil. Boşanmanın son evresinden dönen insanlar bile var ve sen hâlâ evli olan adamla görüşüyorsun. Kendine bunu yakıştırdıysan, itibarını hiç düşünmüyorsan sen bilirsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla şu an duygusal bir karmaşa içindesin ve bu durum seni yoruyor. Hislerini anlamaya çalışıyorum, aşk bazen hiç planlanmadan gelir ve insanı beklemediği bir yerden vurur. Ancak önemli olan, bu hislerin hayatında neleri değiştirebileceğini ve ne tür sonuçlara yol açabileceğini sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek. Kendine şunu sormalısın; bu durum sana ve hayatına gerçekten iyi mi gelecek? Seçimlerini yaparken kendi mutluluğunu ve oğlunun geleceğini de düşünmen çok kıymetli. Bu süreçte belki bir uzmandan ya da yakın gördüğün bir arkadaşından destek almak iyi olabilir. Ne düşünüyorsun, bu duygularını yönetmek için ilk adımda ne yapmayı planlıyorsun?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayLinçleyecek bir durum yok
Herkesin doğrusu yanlışı kendisine
Bu hayatta kim neyi eleştiriyorsa onunla sınanıyor. Bugün eleştirdiğimiz şeyi yarın yaşıyoruz, bugün kaçtığımız şeylerin yarın bağımlısı oluyoruz. Hayat devam ederken, hikayelerimiz değişiyor farklılık gösteriyor henüz kimsenin hikayesi tamamlanmadı neyin ne olacağını kimse idrak edemez
21 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)11 ayHissettiğin aşk olmayabilir sadece içinde bulunduğun buhranda o sana çıkış kapısı gibi geliyor. Böyle görmen de yadırganacak durum değil çünkü özellikle bu ülkede senin durumunda olan veya evlenmemiş aile evinde yaşayan hali vakti yerinde biriyle evlenip maddi manevi özgür olmak isteyen çok insan var. Zaten benim diyen büyükşehirlerde bile iş piyasası rezalet durumda. Kadınlar artık sanalda kazanmanın yollarına bakıyorlar. Telegram twitter gibi yerlerde çok görüyorum ilan veriyorlar. İş var normal yollarla kazanılan ama normal kazanç da normal yaşam değil günü kurtaracak yaşamı getiriyor ancak.
20 Yorumla
11 ayDoğruyu yanlışı ayırt edecek yastasiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan, gecesini gündüzüne katarak, namusuyla çocuklarına bakan, alnının teriyle para kazanan binlerce kadın var. Arkadaşınız da nasıl bir insan, sizi evli biriyle tanıştırıyor? Sakın aldanmayın evli bir adam sizin için yuvanızı dağıtıp huzurunu bozmaz sizinle sadece takılır. Bu hissettiğiniz aşk değil sadece duygusal bir boşluğu dolduran bir ilgi; bir erkeğin ilgisi hoşunuza gitmiş Birisiyle bir şeyler yaşamak istiyorsanız bekar olmalı; evli birinden size hayır gelmez Ben bunu her zaman söylüyorum bir kadın olarak kendinize biraz saygınız olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayAdamın maddi durumu seni etkilemiştir aşık olduğun falan yok emin ol maddi durumun iyi olsaydı bunu yapmazdın ancak o adam ne kadar zengin olursa olsun aranızda ne geçerse geçsin sen onun için bir cinsellik objesi olacaksın başka da bişi olmaz ama boşanıp onla evlenirsen tamam ama bir gelecek olmaz onunla
30 Yorumla Linçleyecek bir durum yok. Sadece maddi açlık değil sevgi açlığı da var sende. O yüzden istedin. Maddi ihtiyaçlarını karşılasın da gerisini düşünme bence. Sonuçta esclik yapmıyorsun. Takılma böyle şeylere
21 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
11 aybence kafana takma yorumları , herkesin düştüğü kuyu kendine derindir , o sebepten seni anlamalarını bekleme , yapman gereken bu ilişkiye devam etmen ama ekonomik olarak bir önlem ve caba sarfetmen gerekli , kendine iş bul ve bir an önce ayakların yere bassın, şk ilişkisine gelince , hiç bozmadan devam et hayat insana neler yaşatıyor bilemezsin , hiç belli olmaz ne olacağı, belki sen aniden soğuyacaksın.. biraz zamana bırak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
11 ayHer şeyden önce sizi hala evli olan biriyle tanıştıran arkadaşınızla ilişkiyi kesin.
Daha sonra da adam gerçekten boşanma aşamasındaysa boşandıktan sonra sizi aramasını söyleyin.
Evli adamla ilişki yaşamak yanlış. Ayrıca bu şekilde kabul edip başlarsanız boşanacaksa da boşanmaz. Hem karnı doyar hem lokması durur. Asla bu fırsattan vazgeçmez.
32 Yorumla- 11 ay
Hem karnı doyar hem lokması durur.. ikkndefa duydum valla.. siz baya bilgilisiniz
Erkekler evli olduğu kadından ayrılmaz cesaretine sahip değildir aşırı kötü bir problemi olmadığı sürece seni kullancak sonra ayrılcak sende zaten duygusal bir boşlukta olduğun için sevdiğini zannetmişsin buradaki erkeklerde gerçek. Yorum yazmaz söylim
10 Yorumla
11 aySana bir tavsiye ya da dosthane bişey söyleyeyim senin boşluğundan arkadaşın faydalanmış ve yanlış anlama sanırım seni pazarlamaya gitmiş ve sen o boşluktan dolayı o kişi sendeki boşluğu doldurmuş büyük ihtimalle boşluğu arkadaşın söyledi ve o adam senin istediğin adam değil normalde sadece senin boşluğuna göre kendini şekillendirmiş bişey ve istediğini elde etmiş artık bundan sonra yol yakınden bu yoldan dönmen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s 11 ayÖnce o arkadaştan yzak dur sonra da adamdan. O arkadaştan sana asla hayır gelmez, madem evliliği kötü ayrılsın gelsin adam da. Evladın varmış yani yuva yıkanın yuvası olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAhlâkî etik mi evli adamın aklını karıştırmak belki karısı ile anlatacaktı şimdi onun kafası karışmış olabilir dünya da bekar erkek mi bitti ki gidin başka kadının nikahlı kocasını ayartmaya çalışıyorsunuz nasıl vicdanlarınız var nasıl mideniz alıyor hayrına da göremeyeceğini bilmeni isterim birinin ağlarken kaybettiğini başkası gülerek mutlu olmuyor kadının kocasıyla flört date ne demek ya 🤢
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayKarakteriymiş ne karakteri ya iğrenç bı insansın çocuğun da var kalkıyorsun evli kadının nikahlı kocası ile nefsini koreltme sexs peşindesin gizli gizli yaşadığınız bu zevk umarım sonunuz olur sen insan olsan ahlakli olayım yaptığım kötülük bı şekilde çıkar diye düşünür nefsini şeyini tutarsın ama nerdeee bitmediniz sinir tepeme çıktı inşallah o kadın yapılan bu haksızlık kötülüğü hızlı şekilde öğrenir
Cevap sahibi11 ayBaşka kadının çoluk çocuğunun rızkını yiyorsun bide maddi yardımcı olacakmış sizler o kadar hainlik kötülüğü yapım nasıl yaşayabilirsiniz ben anlamıyorum yanına kalmaz inşallah
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşamayan anlayamaz. Aynı durumu yaşadım. Ben bekarım, evli birine aşık oldum. Yapmam etmem diyor insan ama başına gelince öyle olmuyor.
115 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDaha başında mısınız ilişkinin?
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayBenim ilişkim bitti, sonu yoktu zaten ama asla pişman değilim yaşadıklarımdan.
Soran11 ayHaklısın. Ben de bitireyim yol yakınken
Cevap sahibi11 ayOna karşı nasıl hissediyorsun? Konuşmak ister misin bu konu hakkında?
Soran11 ayYoğun hissediyorum. Sürekli düşünüyorum onu
Cevap sahibi11 ayGizliden çıksam yazar mısın? Ben de yaşadığım bir şeyi sana anlatırım, yargılamazsan tabii.
Cevap sahibi11 ayGörüşüyor musunuz sık sık?
Soran11 ayEvet haftada 2 3 gün
Cevap sahibi11 ayBen de kendimi alıkoyamıyordum bizim de hemen hemen öyleydi haftada 2 ya da 3 kez görüşüyorduk
Soran11 ayUnutamamissin galiba
Cevap sahibi11 ay1 yıla yakın bir zaman oldu ama yasak da olsa güzeldi onunla yaşadıklarım
Cevap sahibi11 ayHala görüşüyor musunuz?
Soran11 ayEvet. ayrıldım geçen ama yapamadım
Cevap sahibi11 ayBiz mecbur ayrıldık yani sonu yoktu evlenemezdik. Gizliden çıksam bana yazar mısın?
11 ayUzak dur erkekler asla eşini ve çocuğunu terk etmez hele bir kadın için asla erkekler akıllıdır
10 YorumlaTakma kimseyi kimse sütten çıkma akkaşık değil herkes dönsün kendi hayatına baksın
20 Yorumla
11 ayYolun yarisindasin, hayatin oturmamis. Ústelik 10 yasinda cocuk var.
sencede artik hayatini toplama yasinda degilmisin, evli adama ask nedir ya ergen gibi?o cocuk icin acil kendine gelmelisin
00 Yorumlahayat bu hersery. başına gelebiliyor
bence saygılı biri ise olur11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayHayır seni linçlemem kınarsam sınanırım biliyorum. Tabi yine de yanlış
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
11 ayMaddi sıkıntı zor ama bilemedim şimdi iki ucu çoklu denklem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayTanıştırma amaci neydiki o arkadaşının?
Evli adamı baştan çıkar sonra onla birlikte ol oda sana maddi destek olsun gibi bişey mi. Bu nasıl olan la
02 Yorumla
Soran11 ay:)) tam olarak böyle değil. Borç içinde yüzüyorum ve iyi değilim. Aile dostu onun. evliliği problemli ve ayrılmak üzereler dedi. seni görünce etkileneceğine eminim dedi
Öyle de oldu. ama ben daha çok kilitlendim- 11 ay
Kadın olmak zor hele ki evlenip boşandıktan sonra birde küçük bir kasabada yaşıyorsanız. Ama bu aşk size kısa vadede para getirmiyecek. 37 yaşında aklı başında biri olduğunuzu düşünüyorum siz ne yapmanız gerektiğini daha iyi bilirsiniz.. bol şans 🙃
11 ayhayir bu olabilirki okadar kendini kötü hissetme. dün bişey farkettim. züleyhada evliyken hz yusufa aşık olmuş. yani nefis var hepimizde. sadece yaptiğın ve yapacağın şeyler başkasina zarar vermesin dikkat et. dugularını kontrol etmen tabikide zordur
20 YorumlaAranızda daha bişey geçmeden konuşma ilerlemeden nasıl hemen aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Unutmaya çalış başka yolu yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayher şey hoş güzel ama bir sorum var
neden boşandınız? ihanet edildiyse sizde şu anda evli bir adamın eşine ihanetine sebepsiniz
para için bunu yapacaksanız!!!00 Yorumla
11 ayBaşından seni bunu bile bile tanıştırması çok büyük bir hata zaten ben hayatta arkadaşıma öyle birini göstermem ve uzakta tutarım mümkün olduğu kadar
11 ayEnişte fakir ama gururlu ise sıkıntılı bir durum. Fakir ama guavat ise sorun yok çitlenbiğim ikinci bahar herkesin hakkı ne demiş eskiler evliler se sevebilir ❤️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayAbla profiline bakmadım mavili sandım gay dedim affet
Boşanmayı seçmekte bir yoldur
00 Yorumla Sana oda yetmez eminim sen bu güne kadar böyle devam ediyorsun. Aynı şekilde o arkadaşın öyle hadi bakalım
00 YorumlaAslında ne kadar ayıplasak da toplumda bu gibi durumda niceleri var ve yaşanıyor. Kolaylıklar diliyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. her anlamda açlık var. ilgi-sevgi-maddi-manevi merak etme kınamıyorum seni.
04 Yorumla
Soran11 ayEvet haklısın var
Soran11 ayHimm
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Köle olmayı mı seviyorsun yoksa hakaret yemeyi mi seviyorsun bilmiyorum ama çok farklı durumlar var burada
00 Yorumla
11 ayEvlendikten sonra bende biriyle tanıştım. O da çok güzel bi kadın aşık oldum seni burada en iyi ben anlarım seni o kadar anlarım ki inanamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayOlabilir linçlemiyoruz
Ama yanlış olduğunun farkındasın
Aşkını kalbine göm kendini küçük düşürme00 Yorumla
11 ayevli birisinden hayır gelmez bence yasak olan hiç birşeyin sonu hayırlı bitmez maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGecmis olsun umarim ustesinden gelirsin ama zor isin yani
10 YorumlaEnpati yap acaba ben evli olsam eşim başkasıyla olsa nasıl olurdu diye öyle karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayYa böyle hadi linçle deyince canım çekmiyor😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Evli olanlar hepsi ayrılma eşiğinde oluyor ama sonuçta eşlerinden ayrılmıyor olan sana olur
00 YorumlaKimse büyük konuşmasın, çok zor bir durumun içindesin
00 Yorumla
11 ayAşkın gözü kör ama şahsen evli hiçbir insanla işim olmaz. Ne olursa olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sen adamdan ziyade paraya aşık olmuşsun kendini kandırma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayTek kelime ile şunu sormak istiyorum Nasıl insanlarsınız siz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayArkadaşın temiz bir niyetle tanıştırmamış belli olan sana oldu Geçmiş olsun o da emin ol boşanma aşamasında falan değildir Bu tarz şeylere yönelik yapıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYanlistan donmelisin. Neden maddi durumun kotu, ailenleysen , cocuk szaten okula gifiyor eve geldiginde de ailenle durur sen de calisirsin
02 Yorumla
Soran11 ayÇalışıyorum ben. daha önce ayrı evdeydim ailemin yanına döndüm. Ailem çok cimri. Her ay maaşımın yarısını babama veriyorum. Bu durumdan kurtulmak için de canım edip kredi çekip coin oynayıp batırdım kendimi.6 8 ay arası biter borcum
Cevap sahibi11 aytamam. Bu sana ders olsun. 8 ayda ode borcunu. Ve ailene de soyle, maasini vermey4cegini soyle, baba anne iseler baksinlar. Normalden sapma, tovbe edip dogru yolda ilerlemeye gayret et. Evliye gonul verme eve gider unutur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayYani Diyecek kelime bulamadın mı Ama merak ettim seni
00 Yorumla
11 ayBak herşeyi bırakmışsın artık. Ama 10 yaşındaki oğlun için vazgeç bu işten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Asıl soru arkadaşın neden seni evli biriyle tanıştıyor olduğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
11 ayYani adam boşanırsa neden bir ilişkiniz olmasın ki?🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır olmadım ama benim kocamla konuşan kizlar oldu onlara burdan büyük beddua ediyorum onlarda aynısını yaşasın beni uzdukleri için
11 ayLinçlemeye gerek yok. Aşk bu laf dinlemiyor. Yaptığının yanlış olduğunu bilmek bile bişey.
00 Yorumla
11 ayCaresizlik insana her seyi yaptirir
12 Yorumla
Soran11 ayEvet :(((
- 11 ay
Hakkinda hayirlisi. Sen yine de yanlis yapmamaya calis.
Gizli Üye(36-45)11 aySenin gibi ucuzlar çok var sizlerden bıktık inşallah allah sizleri sakat felç bırakır da dünya temiz insanlara kalır aşıkmış sik.. tir git
01 Yorumla- 11 ay
Ne aşkı ya zevk sexs peşinde evli adamı ayart aşk dan bahset evde karısı anlasın ağlasın bu orada burada sexs yapsın ne iğrenç insanların olduğu zamana geldik ya midem bulanıyor
11 aylinçlenecek bir durum yok senin için hayırlısı olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvli bir erkek ile birlikte olsan nereye kadar devam edeceksin bunun bir sonu yok bende hiç buluşma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAdama söyleyin haberi olsun belki oda birisini arıyordur
00 Yorumla
11 ayİşte bu olmaması gereken bir durum.. Karşı taraf boşanırsa problem yok ama size bir tavsiye duygularla hareket eden kaybeder bu konularda
10 YorumlaEvli kişiye aşık olmak çok sorunlu bir şey bir taraf yıkılmadan olmaz. Sadece vakit kaybı olur gizli görüsmede kaçamak olur etik olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayOzaman sende devam et kimse seni düşünmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
11 ayBuna benzer durum benim başıma geldi
10 Yorumla
11 ayÖyle arkadaş olmaz olsun arkadaşmis lafa bak arkadaş değil kavtdas
00 Yorumla
11 ayBu kendi seçiminiz bşz haşa Allah değiliz sorgulayacak doğrudan yanlışında kendine
00 Yorumla
11 ayHayat senin hayatın senin kararların senin kuralların biz yön veremeyiz maalesef
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat