Arkadslar ailesine karşı bi nefretim vs yok. Sadece kendisini nasıl etkileyebilirim? Nefret dolu Mesajlar yazmayın lütfen.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka evliyim. Tavsiye etmem. Bağlansa da eşini boşayan erkek nerdeyse sıfırx üzülen sen olursun
Ben birine fazla aşık olamıyorum zaten boşanmasını isteyen yok sadece biraz vakit geçiresim var
Oğğğ evli adamlar senin gibileri mumla arar kanka
Evet nasıl etkileyebilirim peki? Fazla birebir vakit geçiremiyoruz hatta hiç yanımızda birileri de oluyo genelde
Kanka bu senin elinde. Hafif dekolte giy. Ama bariz değil. Sonra o konuşursa dikkatli dinle vs
İnstan var mı ordan senden fikir alsam? Sahte olsa da olur sorun değil
tolgamenlif
Bekliyorım
?
Eğer gözü dışarıda biriyse bir iki kere merhaba deyip halini hatrını soracak olursan düşer peşine.
Anladım
sacmalama ya - igrenclesmeyin - uzak dur ondan
Hayır
Sizin gibiler direğe bağlanıp ibreti alem olsun diye öldürülmeli
Birbirini sevmeyen iki insan çocuklar var diye aynı evde birbirine mecbur. Ve kadın boşandırmıyo zorla bunun suçlusu ben miyim? Bekar biri olarak görüyorum ben o kişiyi. Ayrıca çocuklarının önünde kötü şeyler yaşanmasını adam istese ben istemem
Merak etme sen bir erkek boşanmak istese alır o kadını başına silahı dayar o imzayı attırır ama öyle değil işte sizin gibi saf aptal kadınları buluyorlar bu hikayelerle kandiriyorlar. Sonra ne mi oluyor tabiki çocuklarının annnesinden vazgeçmiyor kullandıktan sonra seni bir çöp gibi atıyor. Ama üzülmüyorum hak ediyorsunuz siz buna layiksiniz
Neden benim bunlara layık olduğumu düşünüyorsun? Ayrıca bunları anlatan kişi adam bile değil. Benden hoşlanmıyor ki! Cümle alem biliyor olayı zaten neden anlamak istemiyorsun? Bekar biri gibi diyorum daha ne diyeyim
Cümle alem ne bilebilir cümle alem onun evine girip yatak odasını mi görmüş. Ayrıca bir ailede sorun varsa emin ol ki bu sadece kadından değildir %70 80 erkeğin de payı vardır özellikle çoluk çocuklu bir aileden bahsediyoruz. Bu kadar çocuk doğurmuş hala da anlaşamayan bir çiftten kendine ne hayır bekliyorsun? Bekarlarin suyu mu çıktı bu evli erkek meragi ne? Ya da şöyle diyeyim her şeyi geçtim günahını sevabını hakkını boş ver diyelim evlendin. Neden çocuğun olduğun zaman ikimizde ilk çocuk heyacani yasamayasiniz ya da evliliğin o ilklerini beraber tatmayasaniz olmaz işte olmaz nerden tutsan elinde kalır. Bu adam görmüş yaşamış her şeyi sense toysun sevgine karşılık bulamayacaksın kendine yazık edersin. Ayrıca aşk mask boş kimi dinlesem en fazla 3 4 ay evlilikte sonra bitiyor diyorlar değer mi peki? Mantığınla hareket et...
Onunla evlenmek istemiyorum sadece vakit geçirmek istiyorum ya şu dünyada bir kere bile istediğim şey gerçekleşmeyecek mi? Banane evliymişeoymuş buymuş onun ilkini yaşamasını isteyen kim? Ondan çocuk yapıp onunla evlenmek isteyen kim? Sadece istiyorum işte gezip tozmayı bu kadar. Büyük bi beklentim yok
Yap o zaman gezip toz
Sakın bulaşma ben şuanda 100 mg antidepresanla atlatmaya calisiyorum
Deme öyle ya :(
maalesef oyle
Peki o mu teklif etti. Ben ondan hoşlanıyorum da ne olursa olsun denemek istiyorum
Bende böyle başladım inan herşeyinle kabul ediyorum dedim 5 ay mükemmeldi film gibiydi sonra boka sariyo takiyosun ailesini
5 ay bile geçirmeyeceğim onu etkilemem lazım. Lütfen akıl ver
Bende öyle diyodum veremem sana akıl yapma yazık etme kendine aynılarını yaşadım şuanda intiharın eşiğindeyim bi başkasının bu yola girmesini istemem bide akılmı vericem
Her hikayenin sonu aynı bitmez sadece vakit geçirmek istiyorum sen beni anlayabilirsin evet yaşadığın şeyler ağır olmuş geçmiş olsun ama benim ondan bi beklentim yok
?
Etkilememen daha doğru olur seni kullanır atar daha çok üzülürsün
Ya ben onu kullanırsam
Olmaz o seni kullanır bundan emin ol
Cinsel içerikli şeyler yazarsan etkilersin
Maalesef onun benden hoşlanmasını belli etmeden sağlamam lazım
Bu nasıl bir cümle hiç bir şey anlamadım 😂
Yani ben hoşlandığını belli etmeyeceğim. Yani benden etkilenmesi için ne yapabilirim
Bu uzun iş zaman gerektiren bişi öncelikle eşiyle arasında olan problem varsa onları öğren eşinin yapmadığını sen yap ilgi göster
Yalnız olamıyoruz maalesef onlar imkansız gibi topluluk içinde hoşlanılan bir şey yapmam lazım
Bu dediklerimi Topluluk içinde de yaparsın ona ilgi gösterebilirsin
Baya fesat kişiler var o imkansız
O zaman seksi giyineceksin
Evine hizmetçi olarak git
Daha mantıklı bi fikrin varsa dinlemek isterim
Senin sorun çok mu mantıklı ya
Üstte ki kıza verdiğim cevaba bak
seni güzel bir yolmak lazım
İleride kocana aşık olurlarsa hatirlarsin
Ben kimsenin ahını almıyorum. Birine acı çektirsem neyse. Ama can acıtmadan yapmaya calısıyorum
Vazgec en dogru olani
Buna nasıl nedret dolu mesaj yazmayalım?
Sonu olmayacak bir şey için riske girmeye değmez
Yolun sonu değil yol güzel
Yanlış yoldayız ama yol nasıl güzel, sözü geldi aklıma😜
Aynen öyle. Benden hoşlanması için ne yapabilirim ama çaktırmamam lazım
Farkında değilmişsin gibi bakarken frikik ver
Gözlerine uzunca baksam sonra çarpsam falan ideali bu sanırın
Hem etkilendiğim belli olmasın diyorsun hem gözlerine uzun uzun baksam diyorsun olmaz o zaman
Aaa doğru diyosun frikik dışında peki napılabilir
Güzel koku, Sana yardımcı olabileceği bir iş
Peki başka?
Toplum içinde ne yapabilirim
Gel konuşuruz
Hangi ortamlarda bir aradasiniz
Kalabalık oluyo genelde birebir arada olamıyoruz
Telefonla irtibat varsa bir foto dikkat çekebilir tepkisini olcebilirsin fotoya bakınca herkeste. Sil. yaparsin pardon dersin
İmkansız. Bilerek yaptıgım anlasılır başka bi yolu olmalıvar
Olmalı
Do. mal bi foto cek yanlislkla at