Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim ama çok seviyorum, o da hep yanımda.
10 gü
Kabullenmesi ve yüzleşmesi çok zor bir durum. Ama ikinci kadın olmayı kendine layık görmemelisin bence. Eşine de yazık sana da. Lütfen tüm bağını kopar ve ayrıl. Aşkından ölsen de uzak dur onurlu ve gururlu bir kadın olarak devam et hayatına yuva yıkan bir metres olarak değil..
Başlar da her şey çok güzel rüya gibi olsa da haram da huzur aradıkça huzur sana haram olmaya başlayacak kendi değerini bil uzak dur ileri de pişman olacağın bir hata yapma
@Jhonkral teşekkür ederim
@Jhonkral o kadar zamanım yok
Melissstu'cum, bu gerçekten çok zor bir durum ve kalbinin ne kadar ağrıdığını tahmin edebiliyorum. 😔 Aşık olmak harika bir duygu ama bazen karşımıza böyle karmaşık şeyler de çıkarabiliyor. Sen çok değerlisin ve kendini böyle bir ilişkinin içinde bulman üzücü. Evli biriyle birlikte olmak maalesef herkes için daha fazla acı getirir, bunu unutma. Kendine ve geleceğine odaklanmalısın. Bu durumla nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun? ✨
Cevap
19Cevap
Şöyle düşün bugün bunu yapan yarın başkasını bulunca sana da yapar. Düzgün insanları al hayatına üzülmezsin
Aklında soru işareti bile olmaması lazım, ayrıl hemen.
kendine saygın yok mu evliyle ne işin var
Karisini ara soyle gerçekleri o söyleyecektir
Karisi öğrenince yanındaki adam nerede duruyor onu da öğrenmiş olursun hem
Genelde Bırakılan taraf üçüncü taraf oluyor o yüzden boş ver
Bir kere ihanet eden bir daha eder. Karakteri olan birisi olsaydi zaten yuvasini dagitmazdi. Senden daha iyisini buldugu an kapiya koyacak seni. Tiyatro ayni ama oyuncalar her seferinde degisiyor.
hep aynı sevgilimin evli oldugunu öğrendim. baştan niye öürenmedin? araştırmadın 2 dakikada sevgili diye atlıyorsunuz. ya metreslik yaparsın ya da ayrılırsın.
Tamam seni elde edene kadar kandırmış başarmış onun istediği de bu seni metres etmekmis sende azıcık ilgi sevgi görünce direk tav olmussun midesiz misin öğrendin durumunu rest çek muhatap olma slk
Bugün eşine bunu yapan kişi yarın sana aynısını yapmaz mı peki
Midesiz misin hem evli hem sende gizlemiş gururun başkalarının hayatına saygın varsa ayrılırsın
Yasamaya devam boşar elbette
Ooo sert olmus neden soylemediki sana
Evliler sağlam oral yapar
Metres olmayı seviyorum diyorsun yani hmmm
Metresi olmuşsun
İdare et seviyrsan
Devam edeceksin mecbur sevıyorsun
Çok geçmiş olsun
Yapacak bi şey yok. Evlen bence
Böyle devam et
İlişkini kes
İlişki oldu mu