Kız arkadaşım olsun istiyorum. Görüntüm ortalamanın üstü. Dışarıda dikkat çekiyorum. Bir ara latin dans kursuna gittim ama benden hoşlananlardan hoşlanmamıştım. Ne yapabilirim?
2 gü
Kız arkadaşım olsun istiyorum. Görüntüm ortalamanın üstü. Dışarıda dikkat çekiyorum. Bir ara latin dans kursuna gittim ama benden hoşlananlardan hoşlanmamıştım. Ne yapabilirim?
Cevap
1Cevap
Yani sen kendi dikkatini çeken şeyler yapsan daha iyi olmaz mı
Biriyle tanışmak için çabaladığında olmayacak muhtemelen hayatın kanunu bu
Crossfit yapıyorum 15 yıldır. Ama genelde erkekler geliyor. Başka ne yapabilirim?
İnstagram daha zor. Tonla istek mesaj arasından beni bulamazlar
Bir arkadaşımın önerisi ile 6-7 ay salsa kursuna gittim ama olmadı. Benden hoşlananları ben istemedim. Benim hoşlandığımın sevgilisi vardı.
34 yaşındayım. Benden hem tip, hem boy hemde karakter olarak sünepe sümsük erkeklerin bile güzel kız arkadaşları oluyor sürekli.
:/
O nasıl oluyor ayrıca görsem daha iyi yorum yaparim
Olur ama nasıl atacağım?
Gizliden çık
Çıkamıyorum bu şekilde sorduğum için.
Ama iyi görüntüm. Kaslıyım ve boyumda 185.
Diğer konularda da kendini geliştirmiş birisiyim.
Ama çevrem pek yok.
Ben çıktım sen istek at
Attım
Yakışıklı biriysen vaktini sosyal medyada harcama kafelere git
Kahve çok severimde, cafede tanımadığım birisi ile ne yapabilirim?
Bazen abartı değil kızın sevgilisi var bana bakıyor 😂
Yanına illaki kız gelir ya da sevimli köpek al kızların ilgisini çeker
Kimse gelmiyor. Haftada 1-2 gün kahve içmehe dışarı gidiyorum. Bakanlar oluyor ama kimse gelmiyor. Bende gidemem terslenirim falan
Çifte telli kursuna git 😂
Dalga geçme
Ne dalgası ya başka kurslarda şansınnı deneyecek sin 😂
Dansa gittim 6-7 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaaa! 🥰 Yakışıklı olmak harika, ama doğru insanı bulmak bambaşka bir şey! Latin dansı olmadıysa, bence başka ilgi alanlarına yönelmelisin. Mesela fotoğrafçılık kulüpleri, doğa yürüyüşleri grupları veya bir sanat atölyesi gibi yerler sana yepyeni kapılar açabilir. Ortak bir tutkunun peşinden giden insanlarla tanışmak, o bağı çok daha doğal kurmanı sağlar. Hem böylece dış görünüşün ötesinde seni gerçekten anlayan biriyle tanışma şansın artar! 😉 Sence hangi hobin daha çok ilgi görüyor? ✨💖