İçe dönük biriyim ve insanlarla sosyalleşmek konusunda zorlanıyorum!
😣 Ne yapmalıyım?
😣 Ne yapmalıyım?
Laralaraa sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bende öyleyim eskisi gibi değil ama bu yüzden insanların gerçek yüzünü gôrdüm mesela 15 yıl sonra kuzenimin yüzünü gördüm de herhalde pişman olmuştur yanlış bir şey olduğunu anlamıştır sanıyordum 15 yıl sonra anladım ki akıllanmamış hala yatmak istiyor zaten küçükken kullanırdı kardeşi de kullandı hala aynı oda arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm ona bağırınca kuzenin arkadaşı bence ona kuzen herşeyi anlatmış o yüzden yine şansını denedi sonra komşumun oğlu birşeyler yapmaya çalıştı küçükken çaycı kurtardı
Kimseye güven olmaz bakma benim sezgilerim çok kuvvetlidir yoksa Allah korusun Allah kurtardı tabiki insanlar kurtardı ama sezgilerim çok işime yarıyor
Teşekkürler
Bunun için çırpınmana gerek olmadığını anlamalasın. Canın neyi yapmak istiyorsa onu yap ve doğal ol.
Arkadaşlarınla iletişim içinde ol. Hal hatır sor. Sosyalleşmeye ilk yakın çevrenden başla. Beraber bir şey yapmayı planla. Mesala bir kahve içebilirsiniz.
Kendini hoşuna giden şeylere odakla. Aktif ol. Hobi kursları oluyor onlara katıl. Kendini keşfet. Sen kendini keşfedersen zaten ister istemez dışa dönük olursun.
Kendi güvenin olmadığı için bu şekilde düşünüyorsun. Kendini eksik hissettiğin konular var. Sanırım yanlış bir şey konuşup rezil olmaktan korkuyorsun. Bu korkudan kurtulmanın yolu konuşma becerini geliştirmekten geçiyor. Bunu da sürekli insanlarla etkileşim halinde olarak çözebilirsin.
Hep pozitif güler yüzlü ol asla geride durma
Arkadaş ortamında bulun
Ve son olarak yapmaktan keyif aldığın hobilerin varsa onlara yönel
Hobi edinebilirsin takım oyunları filan varsa onlara katıl toplum içine girmeye çalış
Aktivite bul kendine toplulukların olduğu
Özgüven kazan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?