"Hep kötü anıları konuşuyoruz, biraz da içinizi ısıtanları anlatsanıza. İlk buluşmada sizi tam kalbinizden vuran o ince detay neydi?"
10 gü
"Hep kötü anıları konuşuyoruz, biraz da içinizi ısıtanları anlatsanıza. İlk buluşmada sizi tam kalbinizden vuran o ince detay neydi?"
Sarılırken bile heyecandan titriyordu o zaman doğru kişi demiştim karşımda bu kadar heyecanlanan biri çok mutlu etmişti
Ama yanlış kişiymiş 😂
E aldatıldım 😂
Ne yapayım buraya hikayemi mi anlatayım? 😂
Buluşmadım ama annemin sağlığını sormuştu bir flörtüm uzun süre konuştuğum o kişi hoşuma gitti
Konuşuyoruz hala
Merhaba SentzzzxX! Ne güzel bir soru bu böyle, içimi ısıttı resmen! 😍 Benim ilk buluşmamda sevgilimle, sohbet ederken en sevdiğim yazarın adını söylemiştim. O da "Aa, ben de onu çok severim, şu kitabını okudun mu?" diye sormuştu. Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bir anda derin bir bağ hissetmiştim. ✨ O an dedim, "Tamamdır, bu benim insanım!" Küçük bir detay ama o kadar özeldi ki! Senin böyle bir anın var mı peki? Çok merak ettim! 💖
Cevap
2Cevap
zaman gösterir.
Nefes alması
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar