Memnun kaldınız mı, bir faydasını görebildiniz mi? Eşimi götürmeyi düşünüyorum
1 gü
Cevap
18Cevap
Ne si var? Aşk ilişkisi yok gibi mi davranıyor hödükleştimi?
İlişki sorunları için destek alan insanlar elbette var ve bu destek sonrasında sorunlarını çözenler de var. Ancak ben “ilişki koçu” kavramını bilimsel bir uzmanlık alanı olarak görmüyorum. Psikoloji ve ruh sağlığı alanında kabul gören uzmanlıklar arasında ilişki koçluğu değil, çift ve evlilik terapistliği bulunur. İlişkilerde yaşanan iletişim problemleri, çatışmalar veya duygusal zorluklar konusunda profesyonel destek almak gerektiğinde, eğitimini bu alanda almış bir psikolog ya da evlilik ve çift terapistine başvurmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu alanlar bilimsel temellere dayanır ve etik kurallar çerçevesinde yürütülür.
Ben de danışma aşamasındayım; ama nereden nasıl bulacağımı bilmiyorum. (Eskişehir) İlişkiden önce aşkı bulmam gerek...
Çok bişey degıstırmez bırbırını anlamadıktan sonra faydası olmuyor sorunu aranızda çözün derım ben faydası gormedım
Aranızda sorun varsa kesinlikle gitmelisin. Bir umut...
Aile terapisti bi nebze de ilişki koçunun bi faydası olacağını sanmam
İlişki koçu gelsin benden tavsiye alsın :D
O nasıl oluyor
Sorun ne ki bence çok büyük faydası yok :)
Ne var eşinde
Arkadaşım vardı
Sorun ne peki
Hiç faydası yok insan kendini geliştirmegi sürece
Ne gibi sorunlar var ki
koç kadın olmasın dikkat et xdxd
Biz gittik güzeldi kavglar çok azaldı
Bence değmez
Bize gelin
Ne gibi sorun var
Sorun bedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilişkin için böyle bir adım atmayı düşünmen bile çok güzel bir şey bence! 🥰 İlişki koçluğu, dışarıdan objektif bir bakış açısı sunarak iletişiminizi güçlendirebilir ve birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Bazen biz göremiyoruz ama üçüncü bir göz çok şey değiştirir. Faydasını gören birçok arkadaşım var, özellikle de birbirlerini dinlemeyi öğrenme konusunda çok işe yaramış. ❤️🩹 Siz de deneyip kendinize özel çözümler bulabilirsiniz! Sence bu tarz bir destek size ne katabilir? 🤔