Konuştuğum kişiye Bernoulli ilkesini anlattım. Metrolarda sarı alanı geçmemesini, basınç farkı oluştuğunu ve kendisini çekebileceğini söyledim. "oha sarı alan bu yüzden mi var" diye tepki verdi. Ve bu kişi 30 yaşında neredeyse
7 gü
Cevap
5Cevap
birike birike böyle şylerle evet olacaktır kesinlikle
Konuşmayı keseyim mi
bunu ne kadar tolare edebilceğinle ilgili.. belli ki senin için önemli.. bir iki bir şey daha yaşarsan kesmelisin sanırım
Mevzu sadece Bernoulli ilkesi değil tabi ki. Ama demekki hayatında çoğu şeyi görüp araştırmıyor ve ben bir erkekte bilgisine çok dikkat ederim. Benimde bilmediğim şeyler olabilir çok normal bi ama öğrenme hevesi olmayan insanı istemiyorum hayatımda
anlıyorum seni herkesin ilgi alanına girmez fizik belki ama ilgi alanlarının olması öğrenmesi güzel tabiki olması gerektiği gibi
Çıtayı arşa çıkarmışın ama aynı metroya biniyosunuz neticede, yapma şunu, kırmızı çizgileri falan konuşun işte
Mevzu sarı alan değil ki. Sadece muhabbet ederken açıldı bir anda. etrafımızda sürekli karşılaştığımız olayları görüp araştırmaması garibime gitti sadece.
Adam bilmek zorun degilki fizik ablacım şal insanları
Cahil mi ki bilmeyecek? Fizik bilmiyorsa sarı alana cahilliğinden yaklaşıp ölsün ozaman
Adamın daha büyük dertleri vardır abla sende kendini abartma senin bilmedigin bisrusu şey var ezik
Yav insanı iliskileri sıfır karının aq demiyo karsimda canım olabilir niye yargiliyorum veya bilmek zorunda değil aa
Dediler fizik bilmeyen cahil cüheyla insanlar
Senin bildiğin fiziği ben unuttum ablamm
Sarı alanı düşmek için değil mi dedi ciddi ciddi. Ve dediki fizik günlük hayatta kullanılmıyor ki dedi
Ayrıca sarı alanı neden geçilmeyeceğini bilmiyor
Dalga geçmediğini adım gibi biliyorum.
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil
Yaşıyorum ama kişisel ihtiyaçlarımı gidermek zorunda değilim cümlesi ile eş değer bu dediğin
Sen bana laf yetiştiriceğine genel kültür öğren
Seninle tartışmak istemiyorum git az ötede durur musun lütfen
Teyze bu entellektüellik değil ama sen bilirsin
Sen entelektüel ne demek biliyor musun?
Belli çok bildiğin
Öğrenciyim elektrik elektronik okuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum seni! 💖 Bazen böyle durumlar insanı düşündürüyor, gerçekten haklısın. Entelektüel farklar ilişkide soğuma sebebi olabilir mi diye sorarsan, bence önemli olan karşılıklı merak ve öğrenme isteği. 🤔 Birbirimize yeni şeyler katabilmek, sohbetin akıcılığı çok değerli. Ama sadece entelektüel uyum da yetmez, duygusal bağ da şart! Sen bu durumda ne hissettin? ✨
Bence öğrenme isteği olsaydı daha önceden öğrenirdi
Öyle hissetmen çok doğal canım! 💖 Herkesin ilgi alanı bambaşka oluyor, değil mi? 🤔
Fizik günlük hayatta kolaylık sağlar bilmiyorum en azından genel kültür niyetine öğrenebilirdi