21 gü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Demek başka tenlerden gözlerini alamıyor ki, herkesi kendi gibi sanıyor ve kısıtlıyor
Snei olduğu gibi kabul etmeli. Değişmek istemiyorsan bunu ona söyle açıkça, sana saygı duysun
Dudak dolgusuna bende karşıyım, maymun götü gibi oluyor. Kıyafet ise senin normalde nasıl giydiğin, ortamın ve gerekçesini bilmeden yargılamak hatalı olur.
Sen onu böyle kabul etdin. şimdi ne söylerse onada katlanmalısın
Kız da belki ondan önce açık giyinen dolgu yaptıran birisiydi erkekde öyle kabul etmiş en başta. neden kısıtlıyor
İstediğini yapabilirsin aklın var fikrin var ne diye kendine bu kadar karıştırmasına izin veriyorsun ki sen çek resti devam et yoluna yani gerek yok onla ömür mü geçer
Sende liberal görüşlü birini bul hayat geçmez böyle
Rahatsız oluyorsan ayrıl çekmek zorunda değilsin onu..
Sen köle olmak istedikten sonra herkes efendin olur bunda zaten hiçbir sıkıntı yok ☺️
Kimse istiyor diye bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Hayat sizin, beden sizin.
Yasantina karismasini kaldiramiyornisen sana göre doğru insan değil.
Sende koşa koşa buraya geldun şikayet ediysun hemi ula
Sende koşa koşa buraya geldun şikayet ediysun hemi ula
Köle korkaktır, rahatı bozulmasın diye sizi hamurlayıp kendi gibi yapmak ister
Biz Kadınlar bu tür durumlara kendi açımızdan baktığımız zaman hiçbir sorun yok aslında ama erkek gözünden bakılınca onlar kendi cinsiyetlerine çok iyi bildikleri için bence haklı
Ya bak kuyafet konusunda hadi neys eama dudak dolgusu yaptırma isteğime neden karışıyor
Kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok ya kaçıncı yüzyıldayız ayrıl gitsin lütfen bu nedir
Gerçekten haklısın benim için en büyük sorun dudak dolgusu yaptırmama karışması izin vermiyor ayrıca ondan da izin almadığım halde engel oluyor neymiş ben dudak dolgusu yaptırırsam kendisi de istediği her şeyi yapabilirmiş
Sana açık ve net şekilde söylüyorum bak kızçem, ayy beni çok seviyor, ölüyor bitiyoru geçin. Dünya sadece kadının giyiminden kuşamından mı ibaret? Dünya süzenine bi kadını atmışlar cehenneme çevirmişler kadının hayatını. Kadın şöyle olacak kadın böyle ben ne dersem o olacak cart curt. Ya senin bi hayatın var bi yaşama tarzın var seni böyle beğenip sonra nedem değiştirmeye çalışıyor? Yazık etme kendine allah için şöyle mağaradan kalkıp gelememiş primatlara prim vermeyin artık yalvarıyorum ya. Seni umursamıyor ne istediğini önemsemiyor hep ben diyen birisi ne bekliyorsun? Ayrıca çok da manipülatif birisiymiş. Boşuna böylesi birinin kahrını çekmeye gerek var mı güzel kardeşim? Dünyada nelerle uğraşıyoeuz hayat zaten zor destek olacağına böyle böyle köstek mi oluyor? Biraz kafa yapısını değiştirseler ölürler mi mesela? Lütfen bu şekilde ilerleyemezsin. Bak baskın aile yapısı ile büyüdüm senin yaşadıklarını hala yaşıyorum, beni bi de baskın böyle bir eşle yaşarsam sence ben nasıl mutlu olabilirim? Sen düşün? Karar senin, kusura bakma çok müdahil oldum ama çok kişiye aynen bu dayatılıyor istemedikleri bi hayat tarzı
Herkes bi kendine baksın. Hiçbir insanın hayatınıza hükmetmesine izin vermeyin. Anneniz babanız hariç.
Yani bu aranızda ki düşüncelere, görüşlere göre değişir bizce... Siz birbrinizi nasıl mutlu edecekseniz nasıl mutlu hissedeceksiniz...
Eğer gerçekten seviyorsan o mutlu olsun diye onun sözünü dinlersin zaten sevmiyorsan katlanmazsın ki bunlara ama şöyle bir gerçekte var sırf o istedi diye kendi benliğini sakın kaybetme kaybolursun işin sonunda :)
Sen onun için mi yaratıldın acaba. Senin dünyaya geliş amacın onun istekleri doğrultusunda hareket etmek mi lütfen biraz sınırlarınızı çizmeyi bilin…
Ne yapıp yapmayacağınızı ne giyip giymeyeceğinize siz karar verebilirsiniz başkaları değil
Sevgiliinden izin alan var mı cidden? Bir şeyleri içinizden geliyorsa yapın ya da yapmayın sevgiliniz istiyor diye değil.
Sevgi boyle bisey degil sevgilinin ozelliklerinde seni oldugun gibi sevmesi diye bi kriter var. Ben hic birbirini kisitlamak diye bi kriter gormedim ki boyle evliler var evlerinde hergun kadinlar kocasindan dayak yiyor keyfin bilir karar senin
Icsellestirmen iyi olur baskı olarak görme krize dönüşür falan
Ne alaka
Bunun gibi konularda birbirinizi tanımadan hemen sevgili mi oldunuz?
Ya ben zaten açık giymiyordum ama uzun elbise de giymiyordum diz kapağımda giyiyordum ayrıca dudak dolgun da yoktu ama yaptırmak istiyorum o ne karışıyor
Hemen sevgilim deme o zaman. Önce bu konularda şartlarını söyle. Sonra çok sorun çıkabilir.
ya hala şöyle erkeklere yüz mü veriyorsunuz? Bakın güzellerim güzel kadınlarım, kızlarım yapmayın ya yapmayın valla bak. şunlara vermeyinyüz * onu
Yapma sen de. Neden dekolteli giyinmek istiyorsun ki
Bu sıcakta ne giyicek Allah aşkına? Belki kendine dekolteli yakıştırıyordur her şey siz erkekleri etkilemek için değil kendimizi öyle beğendiğimiz için
Ya sen şaka mısın diz kapağımdaki elbiseye kısa diyor adam dekolteli giydiğim yok zaten. Dar pantolon giyersem kendisi de dar tişört giyip kol kaslarını elaleme gösterekmiş
Bence haksızsın.
Ya ne biçim iş aq git deki gizli saklı giysem daha iyi ben seni sevdiğim sürece etrafımdakiler ne demiş ne etmis umrumda değil onlar sadece etrafımdakiler.
Bunun aynısını giydim sadece bol değil vucuduma yapışıp oturuyor benimkide aşırı kıskanç herşeye
Ben kadın olsam böyle heriflere s... ri cekerdim
Bir şey sormak istiyorum neden bu hakkı sevgilinize veriyorsunuz? neden bir erkek sizi kısıtlıyor nerden görüyor bu hakkı? siz nasıl buna boyun eğiyorsunuz?
İstemiyorsan konus onla. Konusmana ragmen giyiyorsanda ayril napalim ne yaparsan yap
Bunu yapmadan once acik konusup ayrilmak daha olgunca bir tavir. Lutfen karsilikli açik ve net olun birbirinize.
En güzelini yapıyor iyi yapıyor dudak dolgusu ne ya
Yanlış anlamada sana giydirmedikleri sana yaptirmadigi estetigi başkası giyince yapınca ona bakar
Kapalı giyinmeni isteyebilir. Dudak dolgusunu sevmeyebilir. Ama 'izin vermiyorum' dediği anda kaşımı kaldırırım.
Kesinlikle katılıyorum sana
Yaş doğru mu 🤔
Sevgili misiniz köle mi kadınlara asla üzülmüyorum artık
Of kendini nasıl iyi hisediyorsan onu giy lezbiyen kadınlar üzerimize saldırmıyorsa erkekler de bakmaya bilir dimi
Seviyorsaniz birbirinizi idare edin yok eğer rahatsızsan zaten uzatmanın manası yok bu işin
Ya bak kıyafet konusunda hadi neyse diyorum da dudak dolgusuna karışmaya ne hakkı var kocam olsan da karışamazsın dediğimde nah karışamam diyor
Kocam olsan da falan onu ancak evlenince şey yaparsınız ama şu an sevgili yani bu sana bağlı ya anlaşırsinjz alttan alırsınız ama nereye kadar ya da kendi keyfine bakarsın oda kendi keyfine bakar uzatmaya gerek kalmaz
Günaydın bu arada canım 😂😂
Yani dudak dolgusu yaptırırsam ilişki biter gibi bişey mi diyorsun
Yok öyle demiyorum bitmeyedebilir o anki duruma bağlı ama belli ki tartışma çıkar kavga çıkar bi süre böyle gider sonra barışılır veya dediğin gibi de olabilir direk bitiredebilir sevgilini tanımıyorum ne tepki verecek bilmiyorum onu da az çok senin kestirmen lazım kafanda
İşte o da benim onda istemediğim şeyleri yaparmış motoru var yok işte benim evimin okulunun önüne geldiğinde ara gazı verip motoru bağırtıp tüm kızların ilgisini dikkatini çekermiş vs vs
Nasıl çözecez sizin işi knk peki
Bilmiyorum ya neyse buluşunca açık açık düzgünce konuşucam umarım yine dalgaya alıp şöyle yaparım böyle yaparım demez çünkü insan gibi oturup konuşup anlaşmak istiyorum
İstersen gizliden çık tavsiyeler vereyim en azından neye göre adım atacağını bilirsin knk
Amacını anladım knk gereke yok😀
Amacım yok yardım etmek istedim, neyse hayırlısı senin için umarım gönlünce olur
Umarım teşekkür ederim
Haksız bir erkek evlenmeden bunlara karışamaz ki evlendikten sonra bunları söylemeye hakkı vardır ama yine sen baskın olursan sorun yaşamazsın
Aşkım sen mi ayriliyorsun biz mi ayrilalim 🤣 ya delirmeyin anan baban karismiyorsa o kimse oluyor
Arkadaşım böyle şeylerin kararını senin vermen gerekmiyor mu? Senin bedenin senin kararların ya hani...
Bende de vardi bi tane kenar mahalle dilberiyle aldatti sonra ayril gitsin beaaa
izin vermemek ne demek ya sen kölesi misin onun. nasıl bu kadar rahat kısıtlıyor seni
Haklı tabi seven kiskanir kiskanmiyorsa güzel kardeşim uzakdur
bide soruyosun bir erkegin emrindekisin köle degilsin
sevgiliyken böyle kısıtlıyorsa evlenince neler olur bilmiyorum
Ona göre sevgili olsaydın kafa yapınız farklıysa neden sevgili oldun ki?
Kıskanıyodur ama bir şey söyleyeyim mi çok kıskanmaması lazım bence
Kocan değil ya, sevgilin. Ayrılsın gitsin, mutlu değilsin.
Kapalı biri istiyorsa gidip kapalı biriyle konuşabilir
Hiçkimse sevgilisinin dikkat çekmesini istemez. Çok haklı 🙏
yok karışılmasını sevmem nerde ne giyeceğimi karar verecek yaştayım
Açık giyinme tabi milleti tahrik etme Aynur yengem olsa oda kızardı açık giyinme guzumm derdi 😈
Sen 'izin' istersen o ne yapsa haklidir. loser.
Bende dudak dolgusu istyrm ama gunah diye yanasmyrm
Neden peki
Abarti oysaki mini etek elbise cok yakisir sana
Beğenip sevgili olduğunda çarşaflı mıydın
Hayır diz kapağımda elbise giyiyordım
Eee değiştirmeye çalışmasın o zaman nasıl sevdiysen öyleyim de
Ben Flare jean giyiyorum kalçama üst bacağıma yapışıyor dar oluyor onu bile istemiyor daha fazla giymeye devam edersen dapdar tişört giyerim tüm kaslarımı gösteririm millete diyor
Cevabımı söyledim aynı hala fikrim
Adı üstünde sevgili, o seni kısıtlayamaz niye kendini böyle ezik duruma sokuyorsun?
Yanı erkek adam kıskanç olmalı
Dudak dolgusuna neden karışıyor peki
Daha fazla dikkat çekme diye
Bende öyle giyiniyorum zaten ne olacak kı
Diz kapağımda giyiyorum o kadar değil ama uzun elbiselerim de var
İşte ben diz kapağımda elbise asla giyemem çünkü kısa ona göre. Sadece böyle uzun elbiseler giyebilirim onlar da dar olup kalçamı belli etmemek şartıyla. Ayrıca dudak dolgusu yaptırmama ne hakla karışır
Sevgilin arap mı? 😃kaç kaç
Ya dudak dolgusu yaptırırsam kendisi de istediği her şeyi yapabilirmiş öyle diyor onla konuşsam da işe yaramıyor ona ne ki benim dolgumdan
Kiskanc demekki
Dudak dolgusu yaptırmama niye izin vermiyor ya
Duygu azalır yaşlanınca dudak çevresinde anormal ölçüde kırışıklıkları sebep olurda ondan olabilir senin orijinal halin ona çekici geliyordur