Bak sana ölçülü giyinmeni istiyorsa haklı ama hep kapan derse tesettüre gir derse zorlarsa yanlış ama açıksan ve biraz daha dikkatli ol ve ölçülü giyinmende ısrarcı olması hakliliktir. Çünkü dışarısı abazan dolu ve sana bakıldığıni bildiğin hâlde öyle giyiniyorsun erkek arkadaşına ne saygın ne sadakatin hiç bir yoktur. Atıyorum senin sevgilin başka kızlara bakması seni rahatsız eder değil mi. Sende sana bikildigini bildiğin halde giymen sevgilini dahada rahatsız eder ki bu sahiplenice erkek davranıştır güzel kardeşim olmayan erkek davranışidir. Sen açık giyinmen kötü manalı olmaya bilir her kez biliyor kimse kimse için gitmediğini ama olay iste abazalarin sana bakması. Bakma şimdi özgürlük abidelerine bana kimse karışmaz laflarına. Bırak onlar açık giyindigi için gurur duyan erkeklerle beraber olsunlar. Na kadar zavallılar değil mi objelestirklerinin farkında degiler ve bunu guru duymaya güçlü kadın olmaya ceviriyorlar onların güçlü olmayı açık giyinmek sansınlar boş ver asıl güçlü olan sevgilisine sadakat gösteren. Şerefi olan kadınlarımız
06 Yorumla- 16 gü
Ha bide kimse bana karışmaz dediği insnalar sevgilisi ha evleneceği adam. Erkeklerde aynı kızlar gibi davransa erkeklere sadaktsizsiz derler. Erkeğinin sözünü dinlemeyi acizlik sanip birde üstüne eril erkek istiyoruz. derler de adam. size değer vermiş yapma demis keyfi bir kısıtlama da yok. Sonra erkekler prenslesti iyi oldu böyle devam prenses erkekler yakışır zaten bu zihniyete ki kadınlara onların yanina erkek degil onların yanina ozguvensiz pisiriklar yakışır. Sözüm snaa değil alttaki yorumlara ne kadar özgürlük abidesi olup sevdiği adamı hiçe sayanlar la dolu. İnşallah evlendiklerinde. rabbim aynısını onlara nasip eder. Koallari ben meyhaneye gidiyorum diyince gitme dediklarinde kimsin lan bana karisiyosun cevabını alırlar. Ne de olsa kimse kimseye karışamaz kimsiniki kocana karisiyosun her kez özgür 😀😀
- 16 gü
Ha bide seni oyle sevdi madem ölçülü giyinen birini istiyormuş onunla sevgili olaymış diyenlerde var ha. Bunlara gelince kimse dört dörtlük mü adam hoşlanmış senden ne etsin her kez kendine göre dört dörtlük birini asla bulamazki ve siz kadınlar sevgilinizin hic mi hoşuna gitmeyen hareketi davranışı yok sizde ondan rahatsız olduğunuzu belirtmiceksiniz ozaman her kez iki tarfata partnerine göre sekilenmeli fedakâr olmalı ya iki yabancı bir araya geliyor ilaki pürüz çıkacaktır insnalar doğduğu Ailesi ile bile anlaşamıyor bu kafadakilere yukarıdaki dediğim gibi rabbim herkesin karsina her kez gibi birini cikarsin kimine dua olur bu söz kimine beddu
Soran16 güTamam da ben zaten açık giymeyen biriydim onunla tanıştığımda da. Ve diz kapağımda elbise bana göre kısa değil ama o bacağımın hiç gözükmesini istemiyormuş bu tuhafıma gidiyor hadi neyse ayrıca benim pantolonlarım kalçama yapışıyor dar yani bana diyor ki dar giymeni pantolon istemiyorum bol pantolon giymezsen bende dar tişört giyip kol kaslarımı millete gösteririm diyor ayrıca o ne karışıyor benim dudak dolgusu yaptırmak istediğime? Kuyafete hadi tamam dedim dolgu ne alaka? Neymiş dolgu yaptırırsam o da istediğini yaparmış şöyle böyle
Soran15 güCevap versene
- 15 gü
Şöyle düşün erkek arkadaşın küpe takmak istese saygı duyacak mısın ya da erkek arkadaşın saçını pembeye boyatmak istiyor saçını aynı şey degilmi şimdi onun bedeni o öyle olmak istiyor ya da en erkek arkadasinda dudak dolgusu yaptırmak istese ne dersin yanındaki erkeğin. erkek gibi olsun düzgün olsun dersin değil mi ama onun vücudu karismayacakmisin tarafsız cevap ver büyük ihtimalale karisacaksin o da senin dolgulu dudağını istemiyor zaten seni öyle sevmiş belki doğulu duduk onun gözünde seni çirkin gösterecek ya da sevdiği kadınını doğal olmasını isteyebilir. Sen nasıl erkek arkadaşın dolgu yaptırmak istese karşı çıkarsın aynı şey karışabilir tabiki. Sonrasında dediğim gibi o. sana yakistirmaz çirkin bulur hem de beni dinlemiyor ilişkide bencil davranıyor diye ayrılabilir. Sende ayrilirsin dolgu istese sevgilin erkek adam dolgu mu yapar dersin gey misin dersin ayrilirsin aynı şey
- 15 gü
Yanı kısacası aslında siz olayalara tek taraflı bakıyorsunuz evlendiniz diyelim erkek arkadaşın yüzünün her yerine dövme yaptırdı saygı duyacak mısın onun bedeni ya hani. Şimdiki ilişkilerde kadınlar hep tek taraflı düşünüyor hep aynı şey aslında sen onun bedenine sende müdahale etmek istersin dediğim şeyleri yapmaya çalışsa o da şu an müdahale ediyor yanlış Bir durum yok.
En İyi Cevaplar
Haklı, çünkü onun böyle olduğunu bile bile onunla olmaya devam ediyorsun, demek ki içten içe "bana sonuna kadar karışabilir" diyorsun. Rahatsız olduğunuz ilişkilerden şikayet etmek yerine yeni sayfalar açsanız tüm sorun ortadan kalkar aslında, insanlar karakteri için sevilir, eğer "nasıl ayrılim seviyorum" diyorsanız demek ki o karakteri kabul ediyorsunuz.
23 Yorumla
Soran16 güYa bak kıyafet konusunda hadi neyse diyorum ana dudak dolgusu konusunda asla katılmıyorum bana diyor ki sen dudak dolgusu yaparsan bende istediğim her şeyi yaparım şöyle böyle ya ona ne ona ne
Soran16 güEvet ama saçma olup olmadığını sordum dolguma karışmasının
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
15 güSeven insan kıskanır ama psikopatça değil kaldı ki sende ona karışıyorsundur bu karşılıklı bir his şahsen ben hayatımda ilk defa kıskançlık hissini yaşıyorum buda çok sevmekle alakalı bir şey, kaybetme korkusu ile bağlantılı, elbise konusunda bende de kısıtlanmalar var ama ben rahatım ve severek yapıyorum içi rahat etsin huzurlu olsun ben mini etek , şort giymesem de şık görünebilirim illa ki açıp saçmaya gerek yok. Yanında iken giy o görsün dışarda seni gören görse ne olacak ki , bende eskiden kimseye müdahale ettirmem kafasında idim ama gerçek sevgi silkeleyip atıyor bu düşünceleri dolguya gelince inan bana çok gerekli bişe değil suni bir şey dolgunlaştırıcı parlatıcılar ver nyx in onu dene iştersen dolgu sıkıntılı kan veremiyorsun vs diyorum ya ailenden biri Allah korusun kanser olsa acil kan gerekiyor olsa tırt veremezsin 6 ay da gitmiyor vücuttan yapma gençsiniz ya yüz yogası yapın rutin cilt bakımları, gençlik aşısı , prp bunlara okeyim ama botoks dolgu ölü yatırım resmen.
14 Yorumla
Soran15 güTeşekkür ederim tavsiyelerin için benimle tanıştığında da ben şort mini etek vs giymiyordum açık giyinen birisi değildim zaten ama diz kapağındaki elbiseye bile kısa demesi garip yani neyse hadi elbise etek konusunu tolere ediyorum pantolonum kalçama üst bacağıma dar oluyor yani yapışıyor neymiş kalçamı belli ediyormuş bu yüzden giymemi istemiyor eğer giymeye devam edersen bende dap dar tişört giyip kol kaslarımı millete sergilerim diyor. Ayrıca dudak dolgusu konusunda dedim ki kocam olsan bile karışamazsın benim vücudum dediğimde nah karışamam sen şu an bile yaptır dudak dolgusu bak ben istemediğin şeyleri nasıl yapıyorum dedi. Ve kısıtlayıcı olduğunu da kabul etmiyor dudak dolgusu konusunda kısıtlayıcı. Çok sinir oluyorum bende şunu bunu yaparım demesine sence ne yapmalıyım? Daha da güzel olmak istiyorum o yüzden dolgu düşünüyorum zaten 1cc yaptırıcam öyle abartılı durmayacak
- 15 gü
Dudakların ince mi bak benim tüm çevrem yaptırıyor ama inan çok yapay duruyor ben 5 sene önce vitamin dolgu yaptırdım enjeksiyonsuz benim zaten dolgun dudaklarım baya dikkat çekici olmuştu istemedim sonra herkes dolguya başladı gençsin anlıyorum heves ediyorsun belki ama sürekli yaptırmak zorunda kalıcaksın neden dersen dolgu tamamen erimiyor bazı yerlerde kalıyor ve dudak yüzeyinde dahi yüzeysel bozukluklar yaratıyor ben dudak renklendirme yaptırıyorum acı veriyor bir kaç gün çok şişiyor ama tüm pigmentasyon işlemleri böyle bence onu yaptır dolgudan iyi flu doğal bir pembe seçersin ona bir şey demez sanırım , oda yaparım der yapmanı istemediği için vallahi bende diyorum sevgilime tehdit 😂 ama şakayla önemseme seni seviyor mu değer veriyor mu bunlar inan çokkkk daha önemli hiç önemsemese aman ne yaparsan yap dese daha iyi mi bence değil aldırma burdaki sözlere sen yaşamana bak ne yaşadığın önemli olsun 😉
Soran15 güÜst dudağım ince ya o yüzden ruju vs taşırarak sürüyorum😀 onla buluşmalarda görüntülü konuşmalarda bile ruj sürüyorum dudak kalemi vs çünkü dudağımı o şekilde ince görürse aşırı özgüvenim düşüyor kendimi çirkin hissediyorum anlamıyorum. Dolgu eritme işlemini de duymuştum ama yine de kalıntılar kalır o zaman. Yani o diyor ya sen onu yaparsan bende şunu bunu yaparım diye yani yapmamam için mi söylüyor aslında gerçekten yapacağından değil mi o ciddi söylüyor çünkü de. Vitamin dolgu da normal dolgudaki gibi dudakları kalınlaştırıyor mu olmadı ondan yaptırırım ya çok teşekkür ederimmmmm ablacım🩷
- 15 gü
Rica ederim ablacım sen vazgeç diye blöf yapıyordur canım rahat ol ve ister inan ister inanma erkekler yapaylıktan bıkmış dışarı çıkıyorsun herkes aynı gerek yok ruj sürene kadar vitamin dolgu tabanca ile hava atarak yapılıyor dayanabilir misin bilmiyorum benim acı eşiğim düşük😇 ama kesinlikle ince ise üst dudağın renklendirme yaptır dudağına şahane de durur ve baya da kalıcı bak en son 3 sene önce yaptırdım hala havuzdan falan denizden çıkınca bayan arkadaşlarım ruj mu var diyor dudağında ama yok😂 tatlı naturel bir renk ve belirginlik oluyor daha kalında görünüyor😉
17 güKıyafet kısıtlama olayları bana çok yanlış geliyor ortak noktada çok açık ifşa derecesinde giyinen bir kadın varsa buluşur bir şekilde bir oran bulunur. Açık olan bir kadına kapalı kıyafet dayatması yasak konması kesinlikle doğru değil o düşüncede biri o şekilde bir kadın ile devam etmeli. Aşka kriter konmaz
73 Yorumla
Soran17 güBen zaten açık giymiyordum sadece diz kapağımda elbise giyiyordum ona bile kısa dedi
- 17 gü
Yanlış bu ileride mutsuz olursun içinden gelmiyorsa giymek değişme derim
Soran17 güBen Flare jean giyiyorum kalçama üst bacağıma yapışıyor dar oluyor onu bile istemiyor daha fazla giymeye devam edersen dapdar tişört giyerim tüm kaslarımı gösteririm millete diyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzmüştür eminim! 🥺 Kimsenin ne giyeceğine, nasıl görüneceğine karar vermesi hiç hoş değil ki. Senin bedenin, senin tarzın ve dudak dolgusu da dahil tüm kararlar senin olmalı, buna sevgilinin karışmaya hakkı yok. İlişkilerde karşılıklı saygı ve özgürlük çok önemli, tatlım. Bu kısıtlamalar haklı değil ve seni böyle hissettirmesi üzücü. Sen ne hissediyorsun bu durum hakkında? 🤔💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
16 güŞimdi dicem ki dinin emrederken neredeydin de sevgilin kapalı giyin der demez mecbur hissettin
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
17 güHayır haklı değil seni bu kadar kapatmamalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 16 güAyrıl geç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Eğer şehirn ortasında bikiniyle dolaşmaya falan kalkışmıyorsan elbiseye karışması saçma gerçekten, öyle bir hakkı yok.
Dudak dolgusuna da karışmaya hakkı yok ama bence son derece gereksiz bir şey.Çok gençsin, herhangi bir sağlık sorunun yoksa durup durmadık yere bıçak altına yatman kendine zarar vermekten başka bir şey değil, onu ben de istemezdim.
Lütfen herhangi bir sağlık sorunun yoksa vücuduna müdehale etme, çok gereksiz ve ayrıca dolgu dudak kadar itici bir şey görmedim ben hayatımda, onu beğenen erkekte görmedim.
Dudağının içine orada olmaması gereken bir şey yerleştiriyorsun, çok kötü bence...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
17 güBu konuda haklı olduğunu düşünmüyorum. Kıyafetlerin veya bedeninle ilgili kararların tamamen sana ait ve bunlar onun 'izin' vermesiyle değişecek şeyler değil. Senin tercihlerin senin hayatına aittir.
36 Yorumla
Soran17 güArtık kıyafete hadi netse başkasının bakmasından rahatsız olur diye tolere ediyorum ama dudak dolgusu yaptırma isteğime nasıl karışır ya ona ne bunu ona dediğimde bile ciddiye almıyor hayır yaptıramazsın yaptırırsan bende istediğimi yaparım o zaman diyor
- 17 gü
Klasik kro işte hiç dinleme bildiğini oku sonuçta kocan değil
Soran17 güAynen yaptırıcam zaten kocam olsa bile bence karışmaya hakkı yok dolguma vs Sonuöta benim vücudum demi
- 17 gü
Tabii kii
- 17 gü
Kocan da senin vücudun onun tapulu malı oluyor karışmaya hakkı olur
- 14 gü
baskasının görmesini istemiyor kıskanıyor napsın kro denilmez ayıp düşünceleri kontrol edelim
Gizli Üye(18-24)12 güŞimdi tabi insan sevdigini dış etkenlerden korumak ister fazla açık olan kadınlar genelde göz uçuyla takip ediliyor yine ister istemez ya da bir anda dikkatleri üstüne çeke biliyor sadece sana biraz normal kıyafetler giymeni önermiş normal tesettüre sokamaz seni çünkü sevdigin insan için degil Allah için onun rızası için tesettüre girmek önemli hem emri de var rabnimizin şimdi gelelim dudak dolgusuna bence hiç girişme bu dolgu işleri sakat işler çok sahtekarlıklar dönüyor ve türkiyedeki belirli özel kılinikler hariç çogu dudak dolgularının içinde alakasız saçma sapan kimyasal maddeler var ve ucuz dolguları yaptırıp hastalanan insanlar gördüm ve dolgu diye dudagına enjekte edilen maddeler içinde bebek yagı ve normal günlük hayatta kullanılan silokonlar oldugunu duydum abartmıyorum zaten dolguların cogu da ülkeyekaçak geliyor adam akıllı yapan türkiyede ki kılinik sayısı 3 ü geçmez yani
00 Yorumla
14 gü18 yaşını arada gecmis bir hanımefendisiniz. Sevgilin sizin bir şey iniz degil. Hayat sizin hayatınız o yaşamıyor veye sizin hayatınızı HD izlemiyor. 18 e kadar bir insanı annesi ve babası himayesinde olur. Ama 18 ve sonrası büyüme çağıdır. Birseyleri kendisi yapması gerekir. Siz zaten bu tür şeylere meraklı veya seven birisiniz anladığım kadarıyla. Ve benim düşünceme göre kimse kimseyi değiştirmeye kalkmamalı. Bu güpegündüz sevgi degil kısıtlamadır. Bilginize..
14 Yorumla
Soran14 güEvet haklısınız kendisine kısıtlayıcı olduğunu kabul et diyorum ama etmiyor. Dudak dolgusu yaptırırsan istediğim her şeyi yapmaya başlarım benle aşık atamazsın falan diyor yoksa ben ondan izin almıyorum ama blöf yaptığı için izin almak zorunda bırakıyor beni
- 14 gü
Hanımefendi bu güpegündüz oyun oynuyor. Size bunu izin vermiyor olabilri ama dedikleriniz gibi olanları seviyorlar zaten. Sizin yerinizde olsaydım şahsen ayrılırdım. şu an onunla durmak "özsaygısı kaybetmiş bir birey " durumu oluşturuyor.
Soran14 güTeşekkür ederim öneriniz için bir de dudak olgusumu daha güzel gözükmek için yaptırıcam dediğimde kimeee güzel gözükmek istiyorsun sen dedi bende insanlara dedim sence kıskançlıktan mı kime vs diye sordu
- 14 gü
Benim şahsi görüşüm bunun güvensizlikten olması çünkü insan zaten sevdigi ve güvendiği ile olmalıdır. Yoksa niye bizler sevgili yapalım ki? Ne gereği var? Size guvense zaten sorma gereksinimi duymaz hatta bence "Sen bunları bana sormak zorunda değilsin. Senind e bir hayatın var" diyerek sizin yanınıza olmalı. İlla birsey söyleyecekse" zaten cok güzelsin ama aşırı fazla olsaydı abartılı durur ama nasıl istersen hayatım" gibi düşüncelerde bulunup yine durumu size bırakması daha doğru olurdu. Kıskançlık adı altinda yapılan bir kısıtlama olduğu ortada. Sevgilinizin aadece yönetecek birilerini aradığını düşünüyorum. 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
14 güO ne diyorsa onun dediğini yap HARFİYEN. Burdaki 31 ci erkekleri de dinleme. Feminist (erkek düşmanı) yaratıkları da dinleme. Hepsi ilişkini bozmaya çalışacak seni umursamadan zerre kadar. Emin ol seni düşünmüyorlar. Bir erkek kız arkadaşının açık giyinmesine izin verebilir ya da vermeyebilir. Bu istek erkeğe göre değişir. Sen erkek arkadaşın ne diyorsa yap kafan rahat etsin
16 Yorumla
Soran14 güZaten onu farkettim herkes ayrıl falan demiş ayrılmak bu kadar kolay mı sanki çocuk oyuncağı ben ayrılmak istesem burada soru açmam zaten. Bak kıyafetine karışması hadi tamam kıskanabilir bişey demiyorum zaten ama dudak dolgusu yaptırırsan bende istediğim her şeyi yaparım sen benle aşık atamazsın diyor dudak dolgusuna karışmakta ne demek burada yanlış yapıyor
Soran14 güBir de daha da güzel gözükmek istiyorum dudak dolgusu yaptırıp dediğime dedi ki kimeee güzel gözükmek istiyorsun dedi bende insanlara dedim sence kime güzel gözükmek istiyorsun diye sorması kıskançlık mı
- 14 gü
Ben de dudak dolgulu kız sevmem. Doğal hali en güzel. Dudak dolgusu olmayan bir kızla öpüşmekle dudak olgusu olan bir kızla öpüşmek arasında çok fark var. İkisini de denemiş biri olarak söylüyorum dudak dolgusu iğrenç ve gereksiz bir şey. Dudak dolgusu yapanların hepsi birbirine benziyor. Tipleri de iğrenç. Estetikli kız hiç sevmem ben. Ha sen kendine yakıştırıyorsan orası ayrı. Erkek arkadaşın da yakıştırmamış bak. O seni estetiksiz halinle seçmiş. Sen ise kendini değiştirmeye kalkıyorsun. Yapma dudak dolgusu. Doğru demiş erkek arkadaşın.
Soran14 güO beni hep rujlu gördü ruju taşırarak sürerdim dudağımı dolgunlaştırırdım aman umrumda değil yaptırıcam ona ne be eğer istemediğim şeyleri yaparsa da ayrılırım
- 14 gü
Sen bilirsin ama bence sağlıklı bir düşünce değil partnerinin beklentilerini ve isteklerini tamamen görmezden gelmek. Tabi kendi düşüncen saygı duyarım.
Soran14 güO da benim isteklerimi görmezden geliyor ayrıca beni tanıdığında hep ruj sürüyordum dudağım aynı dolgulu gibi duruyordu
14 güIslama göre, ki müslüman olduğunu tahmin ediyorum, zaten vücudunu yabancı erkeklere içgüdüsel olarak göstermek istemez. Diğer erkeklerin sana baktığında aklından neler geçirdiğini biliyor erkek arkadaşın, bu yüzden istemiyor. Ben yapamam böyle diyorsan, ozm o sana göre biri değil..
20 Yorumla
17 güBen gider ona bir tane çakarım tepik atarım ondan sonra görür gününü bakalım istediğim gibi giydirmemesini eğer dayak attığımda da kabul etmiyorsa ben onu boşarım sonra da g****** üstüne otursun ne yaptım ben diye düşünsün sanki sevgili iken ya da işte görüştüğün zaman da çok kapalı giyiniyordum da gelmiş laf ediyor beyefendi
02 Yorumla
Soran15 güBeni tanıdığında açık giymiyordum ama diz kapağımda elbise giyiyordum ve ona bile çok kısa diyor neymiş bacağımı kimse görmesinmiş neyse ayrıca dudak dolgusu yaptırırsan bende istediğim her şeyi yaparım diyor kafayı yemek üzereyim ben ondan izin almıyorum kendisi karılıyor yaparsan da şunu şunu yaparım diyor
- 13 gü
Bence ayrılmalısın böyle bir erkekle mutluluk mümkün değil gitsin kendine beyinsiz beyin yoksun bir kadın tercih etsin kendisi gibi
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. sonuna kadar haklı. devir kötü. insanlar daha kötü. yani kapalı kadınları bile taciz ediyorlar ülkede. onu geçtim, erkekler bile artık güvende değil. o yüzden mümkünse çok açık sayılabilecek şeyler giyme. insan arasına da fazla karışmamak lazım. çünkü hiçbirimiz güvende değiliz.
13 Yorumla
Soran17 güYahu dudak dolgumdan ona nee
- 16 gü
Devir kötü dediğin şey... erkekler kötü... egitilmiyorlar onun yerine kadınlar git gide kapalı giyinip öyle dışarı çıkıyorlar... kadınları kapaticaklarina erkekleri kapatsalar sorun cozulecek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
16 güHaklı falan değil
Öyle birini istiyorsa direkt öyle biriyle sevgili olmalıydı
Böyle s. laklar seni beğeniyorlar sonra da o küçük beyinciklerinde "hmm ben bunu değiştiririm, nasılsa seviyor, istediğimi yapar" düşüncesine kapılıyorlar.
Valla g e r i z e k a l ı l a r yaa10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)17 güSen sevgilinden izin mi alıyorsun? Bunları diyen annen baban olsaydı kıyameti koparırdın özgürlüğüme karışıyorlar diye ama diyen sevgilin olunca dinliyor musun? Sen bunun adını birkaç yıl sonra hatırlamayacaksın bile! Yazık vallahi yazık. Anne baba deyince suç, sevgili deyince aşk! Sizin kafa bir milyon!
22 Yorumla
Soran15 güBen izin almıyorum ondan. Kocam olsan bile benim dolgu yaptırmama karışamazsın diyorum nah karışamam yaptırırsan şimdi bence istediğim her şeyi yaparım sen benle aşık atamazsın diyor
Cevap sahibi14 güS.. t. r git ne halt yapacaksan yap de. Bir de blöf mü yapıyor vasat ergen! Yol ver şuna. Bunla olmaz yani, bil bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
15 güBaşkalarının çekici görünmesini istemeyenlerde ciddi güven ve öz güven sorunları oluyor. Ve bu kişiyle devam etmek senin tercihin. "Kapalı elbiseler giymek ZORUNDAYIM" demeni ve ona laf etmen çok absürt. Sen onun 10 yaşındaki kızı değilsin. Beden ve tercih senin. Onu değil, kendi tercihlerini değiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)17 güKoşarak uzaklaş bir kez dünyaya geliyoruz kim ki o yani sen veriyorsun ona o yetkiyi değmez kimse için
24 Yorumla
Soran17 güGerçekten haklısın benim için en büyük sorun dudak dolgusu yaptırmama karışması izin vermiyor ayrıca ondan da izin almadığım halde engel oluyor neymiş ben dudak dolgusu yaptırırsam kendisi de istediği her şeyi yapabilirmiş
Cevap sahibi17 güYa mesleğin varsa ailen iyiyse bekle acele etme erkekler çuvala girmedi sonuçta daha düzgününü bulursun elbet bu dünyaya ilk defa geliyor ve yaşıyoruz kimse düşüncelerini sana dayatamaz kapalı tesettürlü birini açmaya çalışmak nasıl günahsa açık birini kapatmaya çalışmak da o kadar günahtır yaşam ölümlü bir süreç her adımını bunu düşünerek at mutsuz olmak için sevgili yapmıyorsun sonuçta mutluluk anlam arayışı için bu ee sevgili dediğin kişi de seni mutsuz edip kısıtlıyorsa ben ne anladım bu işten
Soran17 güAyy çok teşekkür ederim yorumun için. Yaptırıcam dudak dolgusunu kocam bile olsa karışamaz benim vücudum. Okuduğum bölümün ataması var yani mezun olduğum da devlet memuru oluyorum mesleğim hazır yani
Cevap sahibi17 güSen bu sene ki kpss gir bir dene ne olur ne olmaz kendini de denemiş olursun ekmeğini kendin kazandığın sürece kimse seni ezemez. Yaptır gitsin beğenmezsen bir daha yaptırmazsın zaten içinde kalmasın ileride keşke demek zorunda kalma
Gizli Üye(36-45)14 güİzin?
Sizin Hür iradeniz yok mu? Bir bireyin hür iradesine kim karışabilir ki?
Ama hem sevgilim olsun, beni kıskansın kısıtlasın hem de ben istediğimi giyeyim isityorsanız ne diyim.
Hem simidim cebimde olsun hem de karnım tok olsun vakası daha
00 YorumlaBeraberken dikkat ettim, aramız açıldı şu an istediğim şekilde giyiniyorum. Erkeğin kıskanması güzel ama abartmamak şartıyla
32 Yorumla
Soran17 güBen zaten açık giymiyorum ama bu kadar uzun elbise de giymiyordum yani. Diz kapağımda olan elbiseye bile kısa demesi garibime gidiyor. Ayrıca dudak dolgusu yaptırmama karışmaya hakkı var mı ya
17 güİzin vermiyor ne demek ya. Kimseden izin almak zorunda değilsin. Senin kararlarına saygı duymayan biriyle hala sevgili olman kabahat
25 Yorumla- 17 gü
Ayrica madem kapalı biri istiyordu ne diye en baştan seninle konuştu. İste genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu erkek böyle işte. Disarda nerde açık var onlara bakarlar. Sevgililerini eşlerini de kapatmaya çalışırlar. Aynen canım cok namuslusunuz.
Soran17 güBenimle tanıştığında da ben açık giymiyordum ama diz kapağında elbise giyiyordum buna bile kısa diyor giydirmiyor. Dudak dolgusu yaptırmama karışamazsın vücut benim diyorum kendisi de diyor ki o zaman bende istediğimi yaparım kafama göre takılırım diyor mecburen onun izin vermesini bekler oldum. Neymiş dolgu gereksizmiş kafayı yiycem gerçekten
- 17 gü
Diz kapağında elbise giyiyormussun ve şimdi ona bile izin vermiyor. İste yine aynı dediğim konuya geldik.
Ben istediğimi yaparım kafama göre takılırım diyerekte seni manipüle ediyor.
Mecburen onun izin vermesini bekler oldum ne ya? Kızım biraz aklını kullan. Seni simdiden bazı şeylere mecbur bırakan biriyle sevgili olup birde gelecek mi düşünüyorsun?
Soran17 güHaklısın askm cidden buradaki erkeklerde mal mıdır nedir dolgu konusunda haklı diyorlar allahım yarabbim. İşte kendisinin motoru var yok kız gördüğümde ara gaza köklerim şöyle böyle platin sarıların olduğu mekanlara giderim sen istediğin dolguyu yapıyorsan bende bunları yaparım dediği için yapmaması için böyle izin almaya öecbur bırakıldım gibi bişey oldu ama ben dudak dolgusu yapınca böyle şeyleri yaparsa ayrılırım artık umrumda bile değil
Soran17 güBir de bana diyor ki kalçaya yapışan pantolonlar giymeni istemiyorum giyersen bende dap dar tişört giyerim tüm kol kaslarımı ortaya çıkarırım haberinbolsun diyor. Neymiş bol giyecekmişim veya mom jean falan. Ben İspanyol jean giyiyorum kalçama üst bacağıma dar oluyor yapışıyor.
kaçıncı yüzyıla geldik. Eskiden atalarımız seslerini çıkaramazken biz oy kullanabilme raddesine bile erişebildik ama hala sevgilisi dedi diye istediğini yapamayan ve ayrılmayıp kendini zindana mahkum eden kızlar var hayatta. İlginç.
00 Yorumla
15 güBence ondan ayrilmalisin çünkü senin hayatına mudahile ediyor ve ben şunu bilir şunu söylerim ne yaparsa yapsın asla deyismicek olan şeyler vardır orneyin giyum tarzın yaşaman tarzın vs vs bunlara biri mudahile ediyorsa eni sonu ayrılik derim
00 Yorumla
17 güHaklı tabiki malın orjinali bozuldu mu sobr masraf çıkarır. Değişen başladı ki önünü arkasını alamaz adam farkında iç dizayn gösterilmez adam kendine has istiyor ona da hakli
02 Yorumla
Soran17 güBaşlıycam ona da isteklerine de yeter be
- 17 gü
Ee evi al arabayı altın yap bosaninca tazminat sonra başım ağrıyor ben istediğimi yaparım diyemezsin hepsini sen yap sana kimse karışmasın anlaşılsın
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Evlenmeden önce kimsenin kimseye karışmaya hakkı tabii ki yok ama seninle evlenmeyi isteyecek kadar kabullenmişse sen de buna anlayış gösterip onu kısıtlama hakkına sahip olabilirsin
02 Yorumla
Soran17 güEvlenince bile dudak dolgusu yaptıracak olsam bence ona Nil’e karışmaya hakkı yok hadi kıyafet neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u 16 güSevgiline "Sen kim köpek bana karışıyorsun?" diyerek haddini bildir.
24 Yorumla
Soran15 güAskm diyorum zaten kocam olsan bile dudak dolguma karışamazsın dediğimde nah karışamam şu an bile dudak dolgusu yaptır bak ben nasıl istediğim her şeyi yapıyorum diyor o yüzden izin gibi bir şeye dönüştü ve kısıtlayıcı olduğunu da kabul etmiyor
- 15 gü
Anten olsa bir ömür çekilmez bu.
Soran15 güSen olsan ne derdin böyle diyen birine
- 15 gü
Kapının önüne koyarım.
13 güSeni olduğun gibi kabul etmeyecek, kendi bedeninde bile mutlu olmana "izin" vermeyecek bu kadar özgüvensiz biriyle bile bile sevgili olduysan yapacak bir şey yok ablacım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
15 güDiz kapağı bence normal ya çok kısa vs olmadığı sürece müdahale etmesin. Tabi ki teşhir boyutunda giyime karşıyım o ayrı konu. Bir de üslup çok önemli. Ne söylediği kadar, nasıl söylediği de önemli.
00 Yorumla Sevgilinizin neden bu hareketi sergilediğine
Sizin ne için giydiğinize bağlı.
Bunları bilmeden yorum yapmak fanatiklik olur...
00 Yorumla
15 güCanım bak sevgilin sana karışmak hakkına sahip değil , şimdi karışan evlilik olursa daha çok karışır, sen istediğini giyersin , senin annen baban bile karışmazken afedersin onun ne haddine bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
15 güHaklı mı neyine haklı başkalarının düşüncesine göre seni sınırlıyor ebeveyn modunda sen o ilişkide neresindesin şimdi bazı hormonlular kendi cinsini destekler
00 Yorumla Bak şimdi sen bu ilişkide gözlemledinki zora gelemiyorsun dudak dolgusu falan istiyorsun bunu anladın ama sen ezildin bu ilişkide çünkü erkek kişisi senin bedenine karışıyor tamam bir şey olmaz en azından kendimi gözlemledim de sonra ayrıl ondan bir sonraki ilişkinde kimse sana kural koymasın nasıl fikir ha denemelisin kızım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Çok istediğin bir şey ise diğer giyim tarzı, bunu engellemesi sana zulüm gibi gelir. Çok da önemli değilse sorun etmezsin zaten. Sana bağlı yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
17 güUmarım çocuk bir an önce senden kurtulur meşrepleriniz uyuşmuyor sizin. Çocuk doğru söylüyor ama sen onun kafada değilsin
03 Yorumla
Soran15 güYa ona ne benim dudak dolgusu yaptırmak istediğimden?
- 15 gü
Sadece ergensin
Soran15 gü20 yaşındayım ne ergeni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
17 güOtur-kalk ve tuvalet eğitimi de veriyor mu? Gerçi sen mutluysan bizi ilgilendiren bir durum yok da sorduğun için cevap veriyorum
01 Yorumla
Soran17 güHadi elbise neyse ama dudak dolgusu yaptırmama neden izin vermiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
15 güSana saygı duymak zorunda. Babandan çekinmeyip sevgilinden de çekinme bir zahmet.
12 Yorumla
Soran15 güBabamda istemiyor ki dolguyu
- 15 gü
Kendi kararını alacak yaştasın.
Gizli Üye(25-29)16 güİzin vermiyor? Sen onun kölesi misin? En uzak durulması gereken erkek açık kız görünce öyle bi bakıyıdur ki demeki dolgulu dudaklı kızlara zaafı var bir erkek neye izin vermiyorsa ona zaafı var demektir
23 Yorumla
Soran15 güAskm ben ondan izin almıyorum zaten dedim ki kocam olsan bile dudak dolgusu yaptırmama karışmazsın dediğime nah karışamam şu an git yaptır bak ben nasıl istediğim her şeyi yapıyorum diyor
Cevap sahibi15 güHemen ayrıl en uzak durulması gereken erkek tipi ayrılsanda peşini bırakmayacak saplantılı takıntılı sorunlu biri bence
Cevap sahibi15 güO zaman gitsin kapalı kızla olsaydı nereli bu adam bu nasıl cahilşj
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle şeyleri hoşgören kadınlar 35ten sonra tüm gün yalnız başına velet bakıyor evinde
15 Yorumla
Soran17 güHoş görmeyenlerde kedileri kendilerinin doğurduklarını sanıp yalnız başına hayat yaşıyorlar
Soran17 güMesleğim var sağlık memuruyum evde oturup çocuk bakmayacağım bu erkekle evlensem bile ama kimse yalnız olmayı istemez kedili yalnız hayatta bşr yere kadar
- 16 gü
Profil fotoğrafında ki yürüyüş alanı Kayseri kalesinin önü değil mi?
17 güHayır haklı değil kendisi açık giyinenlere baktığı için sana da başkalarının bakacağını düşünüyor ondan kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)13 güSevgilisi için kendini kısıtlayan kadınları anlamıyorum hiçbir zamanda anlamayacam bana çok ezikçe geliyor kendinden ödün vermek bana göre değil. Sizi kısıtlıyorlar kendileride dışarda mini etek giyenlere bakıyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sevgilin dudak dolgusu istemiyorsa o dolguyu kimin için yaptıracaksın?
04 Yorumla
Soran13 güGüzel gözükmek için
Soran13 güSanane awınoğlı
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi ne söylesem kızlar muhalefet olacak. bir şey demiyorum ne haliniz varsa görün. Çıplak gezin diyecem zaten artık herkes çıplak geziyor.
00 Yorumla
16 güKıskandığı ve paylaşmak istemediği için istiyor bunu. Konu haklı haksızlıktan ziyade anlayış beklentisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)16 güKeşke bunları başta konuşsaydiniz. Fikrimi soracak olursanız bir insanın hayatindaysaniz onun isteklerine göre de biraz kendimizi ayarlamak gerekiyor iki taraf için de geçerli ama tabi kendi sınırlarımızı ihlal etmeden orta yol bulunabilir. Birde asla taviz vermem dedigimiz kırmızı cizgiler vardır herkes için değişir bu kırmızı çizgiler asla taviz vermek istemeyiz işte bunu da ta ilişki başlamadan belirtmek lazım bence o da ona göre kabuk ettiyse o saatten sonra o konuya karismamali.
01 Yorumla
Soran15 güOnun asla izin vermem dediği kıyafet konusu. Neyse onu geçiyorum ama dudak dolgusu yaptırmama kocam olsan bile karışamazsın dediğime nah karışamam şu an git yaptır bak ben nasıl istediğim her şeyi yapmaya başlıyorum bak bakalım diyor yani dudak dolgumdan ona ne
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. vermesin? hoşuna gitmiyorsa ayrıl yok eğer giydiğim kıyafe onun isteğinden önemli değilse boş ver.
00 Yorumla
17 güBu senle ciddi olduğu anlamına gelir ki eğlenecek biri olarak görmüyor seviyosan kaybetme esnetmeye çalış
01 Yorumla- 17 gü
Hayır bu sadece özgüveni olmayan bir narsist olduğu anlamına gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
17 güBunu Allah için yapsanız hiç değilse cennete gidersiniz. Kul için yapınca elinize hiç bir şey geçmez de...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
17 güDudak dolgusu çoğunda çirkin duruyor. Kıyafet konusunda da ailen laf etmiyorsa onu alakadar etmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
17 güBöyle erkeklerde gerçekten eril enerji buluyor musunuz, flört döneminde hiç mi anlamıyorsunuz ben anlamıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
16 güEe kapalı kız bulmak bu kadar mi zormus neden açık kadin alip kapatmakla uğraşiyor sen de ağzının ortasina çakamiyorsun iki tane
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Ayrıl. Seni kısıtlayan birine neden tahammül ediyorsun.
10 Yorumla
16 güKesinlikle haklı zaten seni öyle beğenmiş öyle sevmiş sen kendini değiştirmeye çabalıylıyorsun bence dediğini yaparsan güzel bir beraberliğin olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Madem muhafazakarsınız, sevgili olmak yerine nişanlanın evlenin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güBundan bi tane bende de vardı , aldattı sonunda kişi kendinden bilir işi. Her şeye karşı çünkü her şeyin onun seni aldatma potansiyeli olabileceğini sanıyor kendisinin o potansiyeli olduğundan.
00 Yorumla
13 güKızlar, hâlâ böyle erkekleri neden hayatınızda tutuyorsunuz yahu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Haklı da diyemem haksızda diyemem sizin aranızki mwsele burada çok teferruat ister
00 Yorumla
15 güDiz kapağındaki elbiseye bile izin vermemek nedir sağlıklı bir ilişkide kısıtlanmazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
15 güOnunla berabersen onun senin kurallarına riayet ettiği gibi riayet etmek zorundasın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Sevgili hiçbir garantisi yok eşin değil nişanlı değil
00 Yorumla
16 güAilen karışmıyorsa izin veriyorsa salla gitsin
00 Yorumla
16 güBen de dudak dolgusu istemezdim. Gerisi duruma bağlı yani konuşulur beraber
00 Yorumla
16 güHaklı , diğer türlü davranman seni dışarıya karşı ilgi bekleyen sıradan basit kadın yapar…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Demek başka tenlerden gözlerini alamıyor ki, herkesi kendi gibi sanıyor ve kısıtlıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat