Ailesi muhafazakar bu yüzden bu boyda etek giymemi istiyor. Ben de bunaldım artık. Normal mi

Ailesi muhafazakar bu yüzden bu boyda etek giymemi istiyor. Ben de bunaldım artık. Normal mi

Böyle giyinen açık kızlarda var. Kore'de Çin'de Japonyada özellikle. Ama ülkemizdeki çağ dışı kızlar uzun eteğin kapalılara ait olduğunu sanıyor sadece. İsteyen herkes giyebilir. Ama böyle uzun etek giyen açıklari eleştiren uzun giyinmeyi sadece muhafazakar insanların giydiğini sanan sekuler kadınları görüyorum da yüzüme bakınca saçını başını yolasim geliyor. Bunlardan biri kalacak elimde birgün
Ne alaka bunu arada bir giymek var bir de sürekli uzun etek giymek var. Sürekli uzun etek niye giyeyim
Yazdıklarımı iyi okudun mu sürekli uzun etek giy yazmış miyim giysende fark etmez başın açık olduğu sürece kimse seni muhafazakar sanmaz korkma
Senin fark etmez demeni söylemedim zaten. Sevgilim sürekli uzun etek giymemi istiyor dedim. Mantıken kapalı giyinmeni istiyorsa arada da açık giyinebilirsin demez değil mi?
Genel kapalı giyin diyorsa demez. Açıktan kastın mini etek mini şort falansa istemez giymeni. Bende açığım mesela ama miniler giymem postta ki gibi böyle uzunda giyerim ama çok değil. Dizin üstünde etek elbise tarzı giyiniyorum örneğin.
Demez derken? Diyor işte yalan mı söylicem? O dizin üstünde herhangi bir giyime karşı tesettürlü gibi giyin ama kafanı kapatmak zorunda değilsin kafasinda
Açık giyenemezsin demiyor mu bu adam? Sen demedin mi açık giyinebilirsin demez adam da işte sana açık giyin demiyor nesini anlamadın. Sen bu adamla yapamazsın olmaz ayrıl sen. Sen mini etek giyersin bu adam daha kapalı şeyler ister. Uyumunuz yok
Kardeş olay mini eteğin çok daha ötesinde. Diz hizasında eteğe bile açık diyen birisi bu. Boynunun gözükmesine bile açık diyen birisi. Kapalı kızlar gibi giyin kafanda örtü olmasın. Onun zihniyeti bu
Hangi hakla?
Aklı bacak arasında olan yobazların iğrenç yorumlarını dikkate alıp kendi özgürlüğünü kısıtlama. Ne istiyorsan onu giy ve beğenmiyorsa ayrılıp kendisine uygun birisini bulsun.
Cevap
2Cevap
Bu eteği nerden buldun hangi sitede linkini atarmısın
sevgilin de aynı boyda eteği giyecekse sorun etme giy
kendi giysin... madem böyle giyinen birini istiyordu öylesni bulsaydı
Bunaldıysan ayrıl kendi tarzınızda kişiler bulun
Şalvar giysen daha çekici olurdun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?