sevgilim bileklik almış cokta para vermiş ama beğenmedim. hiç tarzım değil. ve hepte takmamı istiyor ama ben takmak istemiyorum sizce beğenmiş gibi yapıp takmalı mıyım yoksa açıkca söylemeli miyim? https://i.hizliresim.com/lz5y2l.jpg
Cevabın nedir?
+1 yılnumara yapma beğenmiyorsanda söyleme, söylersen bir daha hediye alamazsın. hediye gönül almaktır. bunu bir yerde saklayacağını söyle takmak istemiyorsan. çalınmasından düşmesinden falan korkuyorum de. bende sevgilime (şuan da eşim) bir saat almıştım bana kaldırdı ben deri kordonlu saat beğenmem dedi odur budur çiçek dahi almam.
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemem zaten bende ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevksizmiş hakikaten. Söyleme ama düşünmüş en azından.
Kaybolabilir
Çalınabilir
Tuvalette veya yolda düşebilir vs...296 Yorumla
Soran+1 yılhahhahahhaa
Cevap sahibi+1 yıl: )) Teşekkür
- +1 yıl
sevgilinin nöral gelişiminde problem olmamşısa bunu yutmaz yutarsa zaten ayrıl problem var demek ondan yar olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBu kizlar şeytanın iki ayağını tek pabuça ters giydirirler merak etme :D @Trypanosomaz
- +1 yıl
alana göre güzel demek ki. hediyenin güzeli çirkini vs olmaz.
+1 yılbence bileklik bilekte çok şık ve sade zarif durabilecek kibarlıkta kusura bakma da sen zevksizmişsin. hediye l*n bir kere b*k olsa takarsın yanına giderken falan ayıptır günahtır değer kıymet bilin az yaa !
11 Yorumla
Soran+1 yılyanına giderken takıcam zaten beğenmedim diyemem
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. aşkla alınmış bir hediye ve sevdiğinin vücudunda görmek istemiş... en b. ktan aksesuar bile olsa benı dusunerek almıssa ben takardım ve aşkla bağlanırdım o aksesuara... değerini bil bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten biliyorum değerini onun. ama seçimi cocuksu geldi hoslanmadım sadece bu. yanına giderken takarım işte
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
152
Cevap
123Cevap
+1 yılYa varya kalbim bir gümledi hakkatten bende sevgilime bileklik aldım 2 hafta olmadı bide buna benziyodu ama zincir tarafında sonuna kadar yuvarlak şekiller kalpler falan vardı o sandım bir an :) Ayrıca benim sevgilim her gün takıyo onu kardeşi uyurken bile çıkartmıyo dedi çok mu beğendiği için? Hayır. Sevdiği için.
33 Yorumla- +1 yıl
:D :D @Roney Ayrıca hıııı güzel değilmiş benim sevgilim her gün takıyo bir kere. s. s
Keşke desende beğenmedim diye bir daha sana 1 tane hediye almasa sonra 1 liraya nazar boncuğu alsa keşkeee diye için içini yese. Gaddarlar sizi.
Soran+1 yılbence beğenmiştir de. yoksa hep takmazdı beğenmediği biseyi.
Simdi bastan söyleyim bu tavir hoş değil. Boyle düşünmen bile. yorumlari okudum ve sana surekli bisiler alan kiymet veren biri belli ki. Onun yanına giderken tak baska yerde de altin ya kopup kaybolmasindan korkuyorum dersin. Umarım hediyeyi aldığında yüzün asık degildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılasıktı biraz valla açtıgımda ne yalan söyliyim haklısın ama
Adam düşünmüş almış. İnsan hatır için takar. Yok illa takmıycam diyosan sevgiline tarzın olmadığını söyle. Ya beğendiğin birşeyi al yerine ya da sevgiline geri ver annesine kardeşine falan hediye etsin sen de öküzlüğün dibine vurmuş olursun böylece.
52 Yorumla
Soran+1 yıloyle dersem de alınır bozulur kırılır ya şehir dışına çıkmıştı 3 erkek arkadasıyla. onlar yanındayken bile düşünmüş bir kac hediye almış.. beğenmedim diyemiyorum ama hepte takmak istemiyorum hiç cıkarma diyo :)
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz adam sana düşünüp almış keşke almasaymış hadi beğenmedin neden buraya yazıyorsun kardeşim ayıp ya ! O adamı kesinlikle haketmiyorsun sen.. Senden daha iyilerine layık. Ne olursa olsun o sevdiğinden bir şey kıymetli olmalı
31 Yorumla
Soran+1 yılcanım benden daha iyisi buralarda yok :) o da bunu cok iyi biliyor. ve hiç bırakcağını da sanmıyorum. ayrıca bir bileklikle sevgi mi belli olurmus ya? begenmek zorunda değilim tarzım değil allah allah
Neyi zevksiz bu adamın?
Almayacaksın abi kızlara birşey ciddiyim karın olana kadar birşey almayacaksın7910 Yorumla- +1 yıl
Alırsanız da kıymet bilene değer bilene alacaksınız bunun gibi haketmeyene değil
- +1 yıl
Önce pipi sonra hipi 😁
Soran+1 yılcocuksu aldıgı bileklik
- +1 yıl
helal olsun reis kızların istediğide zaten odun erkek yaranamıyoruz
- +1 yıl
Seviyorsan kotu olduğu halde bile takarsin kimsenin görüşü önemli değil sonuçta onu sana seni seven ve değer veren biri aldi manevi değeri için tak
- +1 yıl
Bu arada katiliyrm bu goruse :)
bence sen bu çocuğu gerçekten sevmiyorsun. Çünkü gerçekten seven insan sevdiği ona teneke alsa bile severek takar. önemli olan ne aldığı değil onun seni düşünüp almasıdır.
31 Yorumla
Soran+1 yılyoooo seviyorum. ama görüntü benim için önemli
+1 yılBir gün kaybediyorsun çok moralin bozuluyor korkuyosun falan. Sonrada pat diye buluyorsun onu evde bir yerden çıkıyor ya da işyerinde okulunda falan buluyorlar. Sende bir daha kaybetmemek için saklamaya karar veriyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılvayy akıllı kız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaranılmaz size de düşünmüş içinden gelmiş kendi beğendiği bişeyi almş.. kıyamam sırf onun şapşal zevki der severek takarım bence söyliyip kırma kalbini hevesini
54 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemem bende zaten ya bir daha bisey alası bile gelmez insanın
Cevap sahibi+1 yılTabikiii dee
Bilmiyorum ama ben dünyanın en çirkin şeyi de olsa koluma zımbalardım onu mk hiç çıkarmazdım :d
Soran+1 yılah bebegim :d
Cevap sahibi+1 yıl:D:d
Valla benm sevgilim al su ipi hep tak dese takarim ama odun iste anam odun ve sende seviyorsan o bileklik berbatta olsa senin icin en guzel bileklik gibi olrdu yani ben boyle dusunuyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle +1
Guzel bence. gercekten begenmediysen soyle. satip senin begendgn turden birsey alirsiniz hic yoktan. senin takmamandan daha uzucu birsey olamaz onun icin
12 Yorumla
Soran+1 yılyanındayken taksam sadece?
aklima burada paylasilmisdi yine Birisi sevdgine demirden yüzük yapmisdi keske sana onun gibi bir sey yapsaymis:) insan cöp olsa yine takar ya alan kisi önemli sonra erkekler düsünmüyo ince degil der suclarsiniz haklilar demek almamakla..
01 Yorumla
Soran+1 yılkızlar fena :)))
+1 yılBence zevksiz olan sensin yaa çok hoş kibar ve anlamlı , bizi bulmaz ki böyle sevgili.. al işte yine harcaniyor düşünceli bir bir sevgili , bir yerlerde..
20 YorumlaNesi var anlamadım ki çokta şık adam nazar olma diye almış tarzım değil diyosun adam da tarzın deildir neden birliktesinki o zaman.. Yemin ediyorum almıycan kimseye bişey... hiç gereği yok ah o eleman girse yanlışlıkla siteye.. :))
00 YorumlaSevgilimi cidden seviyosam hediyesine gözüm gibi bakarım düşünüp almış kolumdan çıkarmam. Ayrıca geyikli kazak falan almamış gayet zarif. Manevi değeri var onun
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kalbi biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu ama
Sizlere yaranılmaz zaten. Ben o çocuğa acıyorum. O kadar tatlı ve sade bir bileklik. Üstelik işin içince ince düşünce ve duygu varken. Bunların değerini bilen kızlar yalnız kalır sizin gibilerin böyle sevgilisi olur. Kısmet işte yapacak bir şey yok.
27 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
- +1 yıl
Sizde sağolun
Soran+1 yılsade mi kocaman kalp var bileklikte? kalp ne ya 15 yasında mıyım ben? nesini beğeniyim bir öğrenemedi zevklerimi. mecbur beğenmiş gibi yaptım
Altın rengi sarışın beyaz tonlu insanlara yakisiyo kizlar begenmiyo ya :D biz beraber iki bileklik almistik sıkılmadan takiyoduk sizde beraber alın bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkaramel saçlı karamel tenli dolgun dudaklı uzun boylu bir kızım yakısır mı dersin :D
+1 yılOnu kırmadan beğenmediğini söyleyebilirsin. Şayet ben onun yerinde olsam peki gidip birlikte istediğin gibi birşey alalım derim kırmadan beğendiğini söylemiş olsan ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılaldıgı yer şehir dışında :)
- +1 yıl
O zaman sevdiğim dediğim gibi güzelce anlatırsa gerekirse satar zarar eder yenisini alırım ;) Cebimde varsa ekler daha güzelini alırım yoksa başka bir ihtiyacına da kullanabiliriz.
+1 yılkıymet bılmemek boyle bır şey sanıırm. senı düşünmüş almış beğenmemış olabılırsın sevdığım aldı dıye taksan bır şey kaybetmezsın...
51 Yorumla
Soran+1 yıltakıcam sadece yanına giderken ama.
Zevkine hitap etmemiş olabilir ama soylersen kırılıcaktır. Bana sorarsan dusunmesi yeterli olmalı :) sadece onnla buluşurken takarsn sende. Boylece onnda gonlu olmş olurr
02 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevap olmalıydı :) tesekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların cogu yüz verilince astarını da istiyor. En iyisi hic hediye almayın valla yüz vermemek gerekir. Kızım bunu bulamayanlar var. Sende hava olsun diye fotosunu cekip koymussun. Bizde yedik. Böyle güzel hediyeye layık mısın hani
12 Yorumla
Soran+1 yıllaiğim tabi yaşadıgımız yerde benden güzel bir kız yok bunu herkes söyler sonra ona cok sadıgım ne derse yapıyorum seviyorum. sadece bu seçimini cocuksu buldum o kadar zaten yorumlara bakarsan kimse beğenmedi bir sen beğenmişsin
Cevap sahibi+1 yılBurdaki yorumların onemi ne ki. Guzelmis ee bende guzelim nolmus yani.
Boşa demiyolar deveye diken insana miken yaranır diye.. adam hediye almış sana beğenmiyosun beğenmediğin gibide sevgiline zevksiz diyeni eic seçiyosun. sen nasıl bir kaşarsın bana anlatsana bi?
32 Yorumla
Soran+1 yılsus tipsiz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de sehir disina yurt disina hep gider bir kere bile hediye almadi :(
Bunu gorunce icim sizladi. Gercekten kiymet veren adamin kiymetini bilmiyosun22 Yorumla
Soran+1 yılcanım sevgilininin burcu ne bakıyım :D
Cevap sahibi+1 yılBasak burcu
+1 yılİçinden gelmiş almış tak bence herkes senin kolunami bakıyor sanki küçük bir kalp neyi var anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılcocuksu biraza küçük kızlara göre falan bence ama takıcam yanımdayken
+1 yılen sevmediğim erkek tipi.. sen alırsın gerisi artık karşıdakinin bileceği bir şey. artık o bileklik onundur. bence karşıdakini ikaz etmelisiniz bu çirkin davranışından ötürü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok nazik durur bilekte ve sen çok saçma bişey sormussun bildiğin rezillik bu yani sevgilisine sadık birisi gelip de orda burada sevmedim etmedin falan filan yapmaz en iyisi ayrılın çocuğu ümitlendirme amk.
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo seviyorum onu gayette, bilekliği beğenmedim çünkü gözüm kör değil. kaba bir bileklik. biraz tarzı zevki olan bir kız bunu takmaz ki ben cok özen gösteriyorum görünümüme. bir kere beğenmedim diyemi sevmiyor oldum? sen ne sacmalıyosun sen?
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinle arandaki yakınlığa baglı, onu kendine yakın hissediyorsan, samimi olursun, içinden geceni söylersin
01 Yorumla
Soran+1 yılsöylersem alınır
+1 yılPardonda ne almasini isterdin ev araba tek tas veyada 3 4 milyarlik telefon ne bicim insanlarsiniz anlayamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılo kalbin yerine küçük bisey olsa daha iyi olurdu bilekliğin mesela. para değil zevk olay anladın mı?
- +1 yıl
Sizin gibiler hic bisey haketmiyo malesef bence gayet hos bir bileklikmi artik kolyemi
+1 yılHediyenin güzeli çirkini olmaz. Sevgilim bana bir kağıt parçasına seni seviyorum yazıp verse mutlu olur hep saklarım onu.. Biraz kıymet bilin nankör olmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız beyefendi :D
- +1 yıl
Teşekkürler leydim
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmüş ve para vermiş sevgiliden gelen çöp bile değerlidir. Bana aldığı jelibonlarin kabini bile saklıyordum. Tak bence yalan söyleme hem bileğinde güzel durabilir ki çirkin de değil
00 Yorumla - Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılYa düşünmesi yeter deyip kabulleneceksin (ki bence böyle yapmalısin) ya da beğenmediğini söyleyeceksin birlikte yeni bır tane beğeneceksiniz 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılşehir dışından aldı canım değişim imkanım yok. söyleyemem de bozulur ya takıcam arada napalım :)
- Diğer konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılbende begenmedim ama fenad değil canım bırak gönlü olsun onu kim bilir ne hevesle aldı bukadar gaddar olmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılyanında takıcam canım
Düşünmüş almış kırma çocuğun kalbini sırf bir eşya için değmez tak ne olcak
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canımda işte estetik durması da önemli tabi
Açıkça söyle, dürüst ol. Söylemezsen arkasının gelme ihtimali var. Kaybedersen veya düşürürsen (!) yenisinin gelme ihtimali var.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahha güzel cevap valla
Beğen ya da beğenme.. Önemli olan seni düşünüp de almış çocuk.
Hayır, adamlar alsa bir suç almasa bir suç... Sizin gibilere cimri herifler lazım.11 Yorumla
Soran+1 yılay allah korusun :D
Iste bu yuzden eski sevgilimin bana hediye almasindan cok korkardim... allah yardimcin olsun :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahhhaah :D
Nesi kötü anlamadım seni düşünmüş almış eğer gerçekten çok sevseydin aldığı herşey gözünde daha çok güzel gelirdi sevgini tekrar kontrol et bence. Tak takılmıycak nesi varmış?
01 Yorumla
Soran+1 yılbileğime taktı hiç zarif hos değil 14-15 yasındaki bir kıza göre kocaman kalp falan. ayrıca sevgilimi de cok seviyorum sadece zevklerimi öğrenemedi bir
hoşuna gitmese de tak ne olacak sanki, ne güzel düşünmüş, bence kırma onu
12 Yorumla
Soran+1 yılyanındayken takcam sadece. o varoş kalbi hep takamıcam yani
+1 yılBana bunu değil bir petito dahi olsa dünyalar benim olurdu beğenmesem de beğenmedim demem takarim yeter ki onun benim için aldığı bişey olsun. Valla bazı kızlar buluyo bide beğenmeme gibi lüksleri var pes yani
23 Yorumla- +1 yıl
İşte hakedenlere gelmez hiç bir zaman :(
Soran+1 yılne kadar zamandır berabersiniz ki öyle
+1 yılYalnız cidden çok kotu ya :D hediye etmeye utanır insan
12 Yorumla
Soran+1 yılsorma :D
- +1 yıl
ahaha geçmiş olsun canım kardeşim :D allah sabırlar versin
+1 yılBari sevgilinle birlikteyken tak, düsünmüs almis. Daha ne? Bisey almayinca da sevgilim beni düsünmüyo sevmiyo dersiniz.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nesi güzel degil gayet zarif ve hos, adam daha ne alacakti... Vallahi bu insanlar bir tuhaf hediye alsan suc almasan suc. :))
00 Yorumla
+1 yılbence hicbisey soyleme, tak :) uzme boşuna. Hem güzel bence :))
01 Yorumla
Soran+1 yıltakıcam yanına giderken sadece canım :) zaten söyleyemem ya kırılır
Açık fikirli olmak iyidir, fikirlerini açık bir şekilde söyledikçe durumlar değişir senin olumsuz eleştirilerine kırılmaz emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılbence bozulur söylersem
+1 yılcocugu seviyorsan yanina gittiginde tak gonlu olur hem :))
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum tabi, bende öyle yapcam canım :)
- +1 yıl
cok dogru bir karar =))
+1 yılharbıdende guzel deilmiş:) kolye gıbı one ya madalyonmu dıyelım ya da :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya :D
+1 yılseviyorsam saman çöpü getirsin dolasın bileğime inan büyük mutlulukla tasırım. bulmussun da bunuyosun.
10 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. milyarlık ve çirkin bileklik olsa asla çirkin görmezdiniz dimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla kaba ve büyük olsa yine çirkin görürdüm. sadece ince olsun zarif olsun ya
+1 yılnesi güzel değil bunun bence gayet zarif ve şık bir bileklik. k. bakma da sorun sende değil seni insan yerine koyan sevgilinde
31 YorumlaBenım tarzıma uygun değil bu konuda ısrar etme inceliğin için ayrıca teşekkür ederım de yeterlı yalan söyleme asla açık açık söyle
00 Yorumla
+1 yılTakılmayacak bir takı değil bencesorun sende sen biraz cins birisin galiba..
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo kötü bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama. Begenmediysen de tak nolacak. Kirma onu. Baksana, boyle sevgili arayip bulamayanlar da var.
11 Yorumla
Soran+1 yılyanında takıcam bende beğenmiş gibi
+1 yılUfacık bir bileklik alt tarafi adam seni düşünmüş almış bence takmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılyanındayken takcam canım
+1 yılBileklikten çok halhala benziyor yazin halhal olarak takabilecegini söyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya :D
- +1 yıl
Niye canım halhaldan pek anlamam ama kizlarda arada görüyorum bu tarz oluyor falan sanirm halhal için uygun gibi bileklik olarak bakma yani :D hem sana bileklik almiş belki erkek arkadasin ayağa takilanin adini bilmiyordur ama alırken ayak bileğin için almistir fasafafahdj
+1 yılben o adamın yerinde olsam senin gibilere artık bir daha hediye almam
22 Yorumla
Soran+1 yılo beğendiğimi sanıyor :D
- +1 yıl
yazıklar olsun
+1 yılKalpli şeyleri oldum olası hiç sevmem banada sevgilim aldı ama bundan daha sade ve güzel bir kolyeydi. ben olsam gercekten seviyosan takardım. bitanede zevksiz olsun ne olacak sonuçda düşünmüş almış..
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım ne diyim
+1 yılTam ince bir bileğe yakışacak kibar bir bileklik <3 beğendim ben
02 Yorumla
Soran+1 yıl14-15 yas grubu için biraz ama :)
- +1 yıl
Hayır, değil. Doğru kombinle çok hoş olur o.
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAdam bunu burada görse terkedicek farkındasındır inşallah :D
22 Yorumla
Soran+1 yılayy allah korusun :D ama onun buralarda işi olmaz ya :D
- +1 yıl
Aradım şimdi gircek birazdan linkini gönderdim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo güzel miş nevarki anlamadım almasa almadın dersin ne hanzolar var sevgilisine yıllarca bişey almıyo sen buldunda bulandırıyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılo bana her hafta bir hediye alır dolabım hediye doldu :D
Cevap sahibi+1 yılhaketmiyosun :D
+1 yılbende beğenmedim açıkcası. küçük bir kız çocuğuna alınacak türden birşey bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede cocuksu
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük çocuklara takılan cinsten bir bileklik almış. İleride çocuğuna takmak için hatıra olarak saklayacağını söyleyebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahhahahahahah cok iyi cevap :D:D:D
- Devamını Gör (215)
Devamını Gör(260)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri