Sadece biraz dertleşmek istedim.
Kasiyerlik yapsın ben yine de evlenirim. Kendi mesleğini yapmak için çabalıyor. Onu da olduramıyor, yıldım
Kasiyerlik yapsın ben yine de evlenirim. Kendi mesleğini yapmak için çabalıyor. Onu da olduramıyor, yıldım
umarım bulur. ama başlangıçta kendi işine odaklanmasına gerek yok bence. bir işe girip o arada kendi işi neyse onun için ekstra koşturabilir. alanı nedir belki bir kaç önerim olur.
Hepimiz aynı durumdayız evlenmek isteyenler evli olup ev geçindirmeye çalışanlar bekar olup hiçbir şey yapamayanlar hepimiz Aynı gemideyiz umarım düzelir milletin şu an akıl sağlığı kalmadı
Öyle gerçekten. Çıldırmama ramak kaldı
Cevap
15Cevap
şu an evlenmek istiyor olabilirsiniz ama parasız evlilik b*k gibi haberiniz olsun.. düzeni kurmadan belli maddi dayanaklar olmadan o eve girmeyin..
Geçinemeyecek durımda olmak ayrı da. Benim bizi geçindirecek bir maaşım var zaten.
Kurulu bir evim de var. Kendine yediremiyor. Haklı da.
Bi ev tutun ikinci elden eşya alin oturun önemli olan sevdiğinle yaşamak
Benim kurulu evim var zaten, kendine yediremiyor
Niye yediremiyor erkekte mi olmak zorunda hep
İşsiz adamla evlenip ne yapacaksın ki kral?
Evlenmeye niyeti yok. Olsa evet der başlardı bir yerden
Erkek kadından iyi kazanmazsa asagılık kompleksine girer gururuna yediremez iliski sarsılır
Kasiyer cocukla olmaz
Niye
Hayatin gercekleri çok üzgünüm ama böyle ya😔
sen şimdi harbiden iş bulamıyormusun
Benim işim var zaten
Kim kiminle nerede ne oluyor
Mesleği ne kardeşimize yardımcı olalım
Çoğu kişi aynı şeyden muzdarip
O mutlu olacak mı peki herhangi bir işle?
Olmayacak ama en azından evlenebileceğiz.
Türkiye de istediği işte çalışabilen kaç kişi vardır ki. Hayatın bir şekilde devam etmesi lazım. Yerinde sayarak olmaz ki
Hayat şartları zor
Meslek nedir neden iş bulamıyor
Hosgeliyor sade takılması doğal güzellik candır
Bende yıldım
Olay ne ki anlamadim.
Zengin koca bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?