Zina artıyor artar daha çok ahlaksızlık da artar ekonomik iyi olmadığı sürece her şey artar kardeşim herkes zina yapmaya merakli değil ne yani issizsin diye hayatında sevdiğin biri olmuycakmi hayat arkadaşın olmuycakmi sevmeye sevilmeye ihtiyacı yokmu insanların şimdi diyceksiniz zina yapılmadan da sevgili olunur o işler öyle olmuyor ilişki uzun sürünce cinselliğe kadar gidiyor şimdi işsizim para yok diye gidip mantık evliliği yapıp mutsuz evliliğimi olsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir tweet olsa alnından öpülesi bir şey o kadar haklı bir isyan ki. Şu devirde evlenmeyi düşünmek kadar ürkütücü bir şey yok. Şükürler olsun evim arabam var maddi gelirim de kötü değil ama yinede ürküyorum ne bileyim kimsenin prenses kızını şu zor şartlar da hayatıma dahil edemem galiba
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Nerden nereye bağlamış helal olsun
Ekonomiyle seksin tek bağdaştığı yer prezervatif fiyatları dostum hellooo06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilere bedava ama
Soran+1 yılAynen ama onlara beleş iste
Soran+1 yılNe alaka manyakmisin
Bendede kimse evlenmesin fakir insan evleniyor sonra maddi sorunlar yüzünden kavga ediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oluyor
+1 yılBakış açında haklılık var ama olaylar tam olarak öyle değil
039 Yorumla
Soran+1 yılNasılmış peki
- +1 yıl
Ülkede temel olarak istihdamdan ziyade emeğe saygı yok. Emeksiz ekmeğinde hiç bir kıymeti yok.
Ülkenin yüzde 90 i işinin hakkını vermiyor çünkü hak ederek oralara gelmemiş. Alın teri olmadığı için bir insan milyarlarca lira da kazansa tatmin olmaz.
Değer bilmez ve bu tüm ilişkilerine de yansır
Soran+1 yılBirde onu geçtim patronlar müdürler cinselik peşinde hele kizsan işin zor genelde ondan kadınları tercih ediyorlar amaçlari farklı olduğu icin
- +1 yıl
Genel durum bu.
Maalesef kadınlar da özgürlük adı altında dişiliğini kukkanarak biryerlere gelmeye hevesliker. Sistem bunu götürüyor
Soran+1 yılÖyle zaten ise giren kadınların namusuyla çalıştığınini sanion sen arkasında amcası dayısı varsa namusuyla çalışır ama benim aile kadının çalışmasına karşı olduğu için benim gibiler ancak zina yaparak biryere gelebilir
- +1 yıl
Sen Zina yaparak mi işe girdin. Çalışmana izin vermeyen ailene rağmen?
Soran+1 yılYok ise girmedim ki istesem yaparım hemde okuduğum alana girerim hatta bunu düşünüp bir kişiyle duygusal anlamda yaklaştım ozamanlar erkek arkadaşım soğudu benden ilişki bir 6 ay soğukluk oldu zaten zar zor düzeldi ama yapacaktım onu gına geldi
- +1 yıl
İnsanlarda ekonomik beklenti ve lüks yaşam isteği de artıyor. Evliliklerin bir engeli de bu.
Kadınlar çalışıp güçlü olacağız diye yapmadıkları şey kalmıyor.
Bu konuda uzun uzun tartışabilirim. Maalesef işler sıkıntı çöküş yakın
Soran+1 yılMaalesef öyle ama tek maaş veya iki kişi çalışmadan gecinilmezki
- +1 yıl
Şehirlerde gecinilmez.
Köylere dönecek insanlar hep
Soran+1 yılKöylerde nasıl gecinicek insanlar tarim hayvancılık öldü
- +1 yıl
Kendileri üreterek.
Bizim ülke olarak en kısa zamanda üretime başlamamız lazım
Milli seferberlik olması gerek.
Ölen pek bir şey yok sadece ruhu can çekişiyor milletin.
Mesele şehirlerde vasıfsız gezip gecinemiyoruz diyen milyonlarca insan var. Onların köylere dönüp yeniden üretime toprağa sahip çıkmaları lazım
Soran+1 yılsatılık TOKİ olayinida saçma buluyorum heryer bina oldu köy diye bir şey kalmadı ki onun yerine devlet binaları kiralık olmalı yurtdışındaki gibi yurtdışında şehirde yaşayanlarin evleri devletin hep şehirlerde öyle olmalı
- +1 yıl
Ben köyde çiftçilik yapan bjriyum.
Gelirimde iyi giderim şehre göre %80 düşük
Bunu anlatamiyorm mesela insanlara özelikle kadinlara.
Evlenip şehre gidelim baskısı o kadar çok ki. Neden yani bu saçma baskılar.
Şehir şehir şehir. Tamam belki rahat ama şehirler b. ktan geçilmiyor artık.
Neyse ya sinirlerim gerildi iyice
Açılmadan susayım yoksa kufredecem
Soran+1 yılBen tatil köyünde büyüdüğüm için köy ve şehir bana ikiside zor geliyor insan zorlanmazmi köyden şehire yerlesmeyi
- +1 yıl
Zorlanmaz
İnsan isteyince herşeyi başarır biz hep kolaya kaçıyoruz
Soran+1 yılAma köylerde okul yok lise mesela hep şehirlerde var çocuklar nasıl okuycak cogusu bu yüzden şehire yerleşiyor zaten yani benim kuzenlerim bu yüzden şehire yerlestiler
- +1 yıl
Onun için köklü bir değişim lazim.
Şu an okumak bir avantaj değil.
Ortalık üniversite mezunu dolun
Mesela ben çift diplomalıyim
Ama ikisininde bana bir artısı yok.
Boş yanj
Ya torpilin olacak ya zengin olacaksın ya da illegal işler yaoarak kazanacaksın. Okul vs halledilir mevzular
Soran+1 yılOkumayıp ne olucak pardon serserimi olucak o düşünceyi de yanlış buluyorum ben ben şu an işsizim evde boş boş duruyorum onun yerine okula gitmeyi daha çok tercih ederim devlet meslek liselerine sanayi bölümleri koymalı fabrikalarla anlaşmalı olmalı son sene staj oluyor ya son sene öğrencilerin fabrika ve okul arasında bağlantı olup staj görmeleri lazım herkese meslek kazandirmali her şey Türkçe veya matematik değil öyle dusunulmemeli kurslar var diyceksin kurslar çok kısa iş hayatını ogreticek seviyede değil daha çok hobi ve yaşlıların gittiği kurum okulda öğrenmek varken neden 15 günlük kurs eğitimi alasinki
- +1 yıl
Bunlar için köklü değişim şart işte o da bir anda olacak bir şey değil. O yüzden özümüze dönmek gerek diyorm
Soran+1 yılSakın işyerlerinde çırak demek kullanıyorlar başka bir şey yaptıkları yok 16 saat köle ve daha çocuk o bünyesi nasıl alisicak onun meslek hocaları psikolojik eğitimi almış nasıl davranacağını nasıl eğitilecegini bilen kişiler şahsen ben çocuğumu 18 yaş altında calistirmam onun bunun altında meslek okulları var oraya gönderirim
Soran+1 yılVe elin adamına mi teslim ediceksin heryer sapık kaynarken çocuğuna ya taciz tecavüz edilse haberin nerden olucak okulda en azından güvenlik rehber hocası var bir şekilde hoca farkedilir ben reşit olmama rağmen patronların sarkmalarına ugradimki küçücük çocuğu düşünemiyorum ben
- +1 yıl
Haklısın hemen hepsinde
Ama bu değişim zor
Ülke maalesef bitik durumda
Soran+1 yılBen şunada karşıyım herkes meslek lisesini hor görüp kaldırılmasını istiyor saçma herkes avukat doktor öğretmen olmak zorunda değil meslek okulları zaten tekniker teknisyen yetiştirir ve ülkenin onada ihtiyacı var zaten bu düşünce ile herkes öğretmenlik mezunu kime sorsan öğretmenlik bölümü mezunu zaten
Soran+1 yılBen birşeyde pişman oldum giyim bölümünü kucumseyip çocuk gelişim bölümü seçip en aptaligini yaptım meslek okuduğuma pişman değilim seçtiğim bölüm aptalikti hocalara kanıp inanıp lise mezunu öğretmen olucakmis pehhjjjjjj oda ayrı saçmalık meslek mezunu olan kişi öğretmen olamaz meslek liseleri tekniker ve teknisyen yetiştirir buda benim aptalıgim sadece benim değil sınıftaki herkesin aptaligi bizim bölümdekiler boşta birde canım gibi üstüne üniversitesinide okudum onun yerine giyim okusaydim en kotu giyim fabrikalarinda çalışırdim hocalar ise sokturuyor bizim çocuk gelişimci hocalar ise yardımcı olmadı ama giyim. hocalari hepsini ise aldırdı aşçı hocaları
Soran+1 yılYa da üniversitesi okumak istedim diyelim yetenek sınavları var yetenek sınavına girip 4 yıllık kazanıp üzerine formasyon alıp meslek lisesinde öğretmenlik yapabilirsin meslek lisesinde buyuyebilirsin buda sana kalmış
- +1 yıl
Ben meslek lisesi mezunuyum
Bunların hepsinin farkındayım
Şu an içinde bulunduğum durum farklı biraz. O yüzden söylediklerine hak veriyorm
Bu konuları istediğin kadar tartışabilirizde sorun yok.
Ama benim demek istediğim yönetimden çok toplumsal bir değişim şart. Herkes topu bir bsskasina atıyor.
Ama kişisel olarak kimse adım atmıyor. Sıkıntı oradan kaynaklı
Soran+1 yılMaalesef öyle ya sonumuz ne olucak bilmiyorum
- +1 yıl
Ben köyümden çıkmayı düşünmüyorum ve herkes bir gün köylere kaçacak şu an dönüşler başladı. Arazi fiyatları müthiş artı. İnsanlar yer bulamıyor
Soran+1 yılKöylere kaçması sence iyi degilmi bence köy hayati olmalı birde köylere önem verse devlet ne güzel olur yurtdışındaki köylere bakıyorum çok güzel birde bizimkilere bakıyorum ahir gibi 😪
- +1 yıl
Bizimkiler bırakıp kaçtılar köyleri bir asgari ücret uğruna.
Kimse köyünde kalıp gelismesine destek olmuyor.
Bizim köy oldukça zengin
Çünkü herkes çalışıyor ve herkes kendince birşeyler katma derdinde.
Gelir seviyesi belki de bölgesinde en yüksek köylerden.
Çalışmak emek vermek ve saygı görmek istiyoruz ama saygı yok
İnsanlar köylü diyince kendilerini bir şey sanıp hakaret eder gibi yaklaşıyor
Soran+1 yılSaçmalık köyleri kucumsemeye luksleri yok köyde yaşamak demek yobazlık değil okumuş kültürlü bir koylude olabilir modern ben görüyorum tiktokta kadın üniversite mezunu köyde tarımi var hem sanat ile uğraşıyor hemde tarım ile hemde dil biliyor bu yanlış düşünce kesin onu sosyete bozuntulari yapıyordur zaten kültürlü olmak ile sosyete olayı farklı bir köylü kültürlü olabilir köylü olması kültürsüz olacağını göstermez ben ne köylüleri gördüm dil bilen
Soran+1 yılBenim halamda sosyete bozuntusu herşeyi lüks olsun yok böyle olsun ben hiç ona cekmemisim eskitene kadar giyiniyorum marka takıntısı yok bende yok o marka olsun yok bu ihtiyacım olan şeyleri alıyorum
- +1 yıl
Düşüncelerin için teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Konuşmaya çok ihtiyacın var. Döktürdün iyice :) bende çok doluyum ama sinirlerim geriliyor o yüzden açılmak istemiyorm
Soran+1 yılEvet doğru saol dinlediğim için
- +1 yıl
Rica ederim. Daha çok konuşmak isterim ama siyasi polemik olur karışmak işime gelmez
Soran+1 yılOrası da doğru
Yapamadığı için kıskanmak. Sana ne milletin ne yaptığından?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyden anlamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina yapmak isteyen evlenince de yapıyor emin ol. İş kişilerde, karakrerlerde bitiyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği insanla sırf mantık kavramıyla veya görücü usulü ile evlilik yaparsa normal degilmi sence evli olup sevmediği için ilişkiye girmeyen çiftler var
Cevap sahibi+1 yılAşk evliliği yapıp hevesi geçince aldatan da çok var. Aç gözlülük, ego tarmini, değer yargılarının olmayışı, çok eşlilik...
Soran+1 yılAşık olmamış o kendini kandırmış benim bir arkadas vardı aşık numarası yapıyordu nişanlısına iki adamla birlikte olup hem nişanlısından hemde yaşlı adamdan para alıyordu şu an evlendi yapiyormu bilmiyorum ama aşık numarası yapan çok emin ol bana zina yapıyorsun diyordu bak ben en azından dini nikahim var senin gibi nikahsız yapmiyorum diyordu ama başka adamın altındaydı bu mu namus anlayışı çoğu kınayan kişiler yapıyor zaten bunu
+1 yılÜzülerek katıldığım bir görüş.
09 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef daha çok artacak ahlaksizliktan ve ekonomiksizlikten
- +1 yıl
Öyle görünüyor
Soran+1 yıl%90 zina arti
- +1 yıl
Çok da karamsar olmamak lazım
Soran+1 yılYaş benim 24 onun 27 doğru düzgün iş hayatimiz yok aile destek yok
- +1 yıl
Niyetiniz sağlamsa elbet bir çaresi bulunur.
Soran+1 yılNiyet sağlam olsa ne olur ikimizde üniversite mezunuyuz alanım ile iş bulamadım torpili bölüm olduğu için dışına çıktım küçük yerlere başvurdum adam başka amaçla yaklaşıyor bana patronların müdürlerin çogu amacı cinselik
- +1 yıl
Evet o konuda maalesef sıkıntı büyük kadınlar için
Soran+1 yılEvet maalesef sözde kadınlar güçlü olucak pehh
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel yorumlamışsın bravo
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ekonominin kötü olduğu yerde ahlak çöker
07 Yorumla
Soran+1 yılÇöktü zaten
Soran+1 yılşu an Z kuşağı oldu bile çoğunun sugar daddy var
Soran+1 yılEvlenen bile var o tür olaylarda
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🥺
O kadar haklısın ki
25 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi günlerimiz
Soran+1 yılBende öyle ama işte para yok para olsa hem orada dil dersi alırdim tek bildiğim dil işaret dili
Soran+1 yılOlur
Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı. maalesef haklısın
06 Yorumla
Soran+1 yılDinde zayıfladı artık zinalar artınca herkes ateist oldu
Soran+1 yılMaalesef bende soğudum oruç ve namaz kılıyorum ama inanç kalmadi
Soran+1 yılEvey maalesef
+1 yılKızmış valla 😊😊
016 Yorumla
Soran+1 yılHaksizmiyim eskiden bukadar zina yapan insan yoktu %90 yapıyor Şu an
- +1 yıl
Haklısın elbette biliyorum adam kadın evli mesela Bi paralı bulunca eğleniyor zina yapıyor niye bu tabiki de yokluktan kaynaklı Bi kaç hediyeye tav oluyor
Soran+1 yılOnlar ayrı ben sevdiğim ile olamıyorum ona üzülüyorum 2 buçuk yıldır sevgiliyiz bu gidişle evlilik olmuycak gibi yaşantıda var
- +1 yıl
Düğün için mi endişelisin
Soran+1 yılEvlenmek istiyoruz ikimizde iş güç yok kendimize bakamıyoruz daha nasıl evlencez
- +1 yıl
Nerelisin neden çalışmıyorsunuz peki kız
Soran+1 yılİş bulamıyorum diploma notum yüksek olsa bile adamı olanı alıyorlar diplomaya bile bakmıyor kimse adamın varsa tamam işe gir kötü işler sana kalıyor onlardada patronlar müdürler sapık çıkıyor
- +1 yıl
E sevgilin niye çalışmıyor kız mücadele verin yuvayı kurun Bi an önce sevişmek ile ömür geçmez evlen Bi an önce
Soran+1 yılO çalışıyordu çıkardılar onu işten atilar
- +1 yıl
Kız ne yaşadınız böyle siz talihsizlik başından gitmemiş canım benim ya
Soran+1 yılMaalesef ya hergun bir olay zaten ailesi trafik kazası geçirdi parası çalındı birsuru sey
- +1 yıl
Hayatın trajik geçiyor canısı senin ya bu adak felan ada güzellik
Soran+1 yılDenerim onu da
- +1 yıl
Çok sinirlisin gerğinsin Bi seviş rahatla at üzerinden şu baskıyı kadınlığını yaşa kız çok kızgınsın
Soran+1 yılOruçluyum yapamam
- +1 yıl
Akşam yaparsın o zaman çok gerildin bu siniri ancak yatakta atarsın sen kız
+1 yılBu ülkede adalet yok
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef herkes torpil ile işçi aliyor
- +1 yıl
Elbette öyle bonzai çeken çocuklar zabıta oluyor
Soran+1 yılBenim çevremde mantık evliliği yapıp veya sugar daddy bularak ise girdi
Haklılık payın var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir an maddi beklenti ile artıyor sandım
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı
Cevap sahibi+1 yılMaddi destek için seks gibi
Soran+1 yılOnu yapan nesil çoğaldı şu an çoğu Z kuşağının sugar daddy var
Cevap sahibi+1 yılO nasıl oluyor
Soran+1 yılYa adam 40 70 yaşlarında kız 16 18 20 birliktelik oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen peki bu tür bir ilişkin var mı
Soran+1 yılYok düşünmedim değildi ama bir aralar
Soran+1 yılSevgilim olmasa yalan yok ayrılık olsa bu tür dusuncem var
Cevap sahibi+1 yılAnladım merak uyandırdın
Soran+1 yılZ kuşağı şu an oyle
Cevap sahibi+1 yılBuradan mesajla sohbete geliyormusun anonim mi kalıyorsun
Soran+1 yılAnonim
Cevap sahibi+1 yılİlişkin var mı peki
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılHiç ücretli yaptın mı
Soran+1 yılHayır yapmadım ama sırf torpil ile işe girmek için düşünmedim değil
Cevap sahibi+1 yılşu an bir yerde çalışıyormusun
Soran+1 yılHayır çalışmıyorum diyorum ya istesem birinin altına girip iş bulurum diye
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolay mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogru soz
15 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde çoğu mantık evliliği yaptı
Cevap sahibi+1 yılİste zamanla bitecek
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılYoksa zor yani nasil evlenelim. Sevgilimin durumu da yok ama cok azitmamak kaydiyla biz de oynasiyoz
Soran+1 yılBiz birleşme oldu bakır değildi zaten 2 sene dayandı artık dayanamadı onun sonu gelmiyor maalesef ya zırt pıt sevgili değiştiricen ya da sonu cinselliğe katlancan
Sen yaptın mı
025 Yorumla
Soran+1 yılYaptim
Soran+1 yılSevgilim var
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBenim o ilkim onun değilim ayrıca bakirelik diye bir şey yok
Soran+1 yılEvet gelmedi esnek değilim sonradan geliyormuş zaten kan bazilarinda
Soran+1 yılSonrada yapmadıki yapsak gelir heralde kanama ihtimali var çünkü esnek değilim zaten %50 %60 ilk ilişkide gelmiyor kan
Soran+1 yılEvet sevmesem ne işim olur ayrılır yoluma bakarım
Soran+1 yılDüşünüyorum ama böyle giderse ayrilicam ikimizinde hayatı var engelliyoruz birbirimizin zamanını caliyoruz
Soran+1 yılİş yok ikimizin hayatlari farkli
Soran+1 yılBursa
Soran+1 yılYok ilçe
Soran+1 yılboş ver
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?