her şey almış başını gidiyor yani eskiden gönüller bir olunca samanlık seyran olurdu şimdi samanlık bile bulamayız bu pahalılıkta 😑 Asgari ücret alıp evli olan var mı site de bizi de aydınlatsın 🤔
Asgari ücret ile çalışan insanlar bu ülke de nasıl evlenecekler?
Düğüne, ya da düğün için gerekli olan şeylere para vereceğine balayı yap aynı evde yaşa daha iyi.. kira da oturma yoksa zor geçinin. Kendine ait bir araba ve ev yoksa o zaman biraz zor evlenilir bu zaman da artık gerçekten çok zor ev ve araba almak döviz aldı başını gidiyor en iyisi arkadaş olarak kalmak ya da nişanlı olarak kalmak.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet ev olmalı ya da anne babası yardım etmeli ev konusunda
Neredeyse aylık üç asgari ücret alıyorum yine evlenemiyorum. Bu iş ekonomiden ziyade içinde bulunduğumuz dönemin ruhsal fakirliği ile de alakalı kadınlara feminizm altında özgürlüğü pompaladilar. Şimdi ne onlar evlenmek istiyor ne de biz erkekler evlenebiliyoruz. Yani olay sadece maddi değil.
0
17 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim için öyle değil sorumlulul sahibi iyi mesleği olan yarın gelsin başlasın 😄 ama görüyorum ki erkekler korkak bu devirde benim babaö emekli oldu hala çalışıyor daha iyi koşullar için ama şimdikiler rahatlıl peşinde ya da kadının parasına göz dikmiş
Sen istisna olmalisin. Babanin ellerinden öperim. Kendini ailesine adamiş. 👍
Araba var, ev var ve kamu çalişaniyim. sadece tek bir kirmizi çizgim var onu kabul etse yeterli diyorum. Karşilaştiğim kadın tüm maddeler olmalı kafasinda hareket ediyor. Biri eksik olsa burun kıvırıyorlar. Analari sanki dört dörtlük yaşamiş.
hahahha bilmiyorum ya nasip işi gerçekten. Ben zaten bir kere hata yaptım evlendim ayrıldım bir de istediğim düzgün bir insan yani çalışkan, cimri olmayan ama parasının hesabını da bilen
İnsanları kale alma onlar her zaman kulp bulmaya çalışır. Bu evlilikten çocuğunun olmaması aslına bakarsan avantaj demem o ki onların gördüğü gibi değil kendini nasıl görüyorsun bu önemli hiçbir şey eksilmedi hayatından ve kaybettiğini düşündüğün bir şey varsa da bu sadece zamandı.
Ben hiç evlenmedim. Bir kızım olmasini çok isterdim mesela hayat işte..
Başını dik tut ve kendinle gurur duy ne pişmanlık hisset ne de acı çek. Doğru karar verdiğine inaniyorsan içsel huzurun daima seninle olacaktir :)
Kesinlikle evlenemezler evlenseler de bu ekonomi hiç bir zaman peşlerini bırakmaz yani kısaca evlilikte artık zengin işi oldu gerçi onlarda pek elenmezler...
Evlenmeyecekler. Bu yasadigimiz gecici bir ekonomik daralma degil. Kalici bir sekilde fakirlestik. Sosyoloji yapi bu yeni ekonomik realiteye uyum saglayacak. Evlilik kurumu bitecek.
Evet, her şeyi geç tamam mı hadi aldın zar zor sonrası? ev kirası ev kirası olmasa hadi iyi kötü yine geçinirsin ama dediğim gibi evlilik de maddiyat önemli değil edebiyattır senin maddiyat dediğin ne mesela bana göre min. 30k ücret sana göre 50k