3 haftalık flörtte seni çok seviyorum deyip sonra 2 gündür görüldü atıyorsa ne yapmalı, bitirip mi gideyim yoksa konuşup netleştireyim mi?

Kızlar selam, kafam gerçekten çok karıştı, objektif yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Bir çocukla konuşuyorum. Çocuk iyi, ahlaklı bir çocuk ama bazı şeyleri beni çok şüpheye düşürüyor. Bu arada yabancı, başka ülkeden.

​İlk başta benimle konuşmaya çok utanıyordu, gözlerime bakamıyordu, normal dedim. Ama bu hep devam etti. Bir de bir gün çok güzel konuştuktan sonra diğer günler "merhaba nasılsın ne yapıyorsun"dan ileri gitmiyorduk. Bu bir ara memleketine gidecekti ama bileti iptal edildiği için, üzgün olduğu için bana tüm gün yazmadı. Ben de yazdım, normal yani dedim. Ama daha sonrasında hiçbir şey yokken yazmamaya başladı, ben yazınca konuşma devam etti.

​Neyse en son buluşmamızda gayet normaldi her şey ama ne hikmetse benim içim rahat değildi. Ve o günün akşamı bir anda bana "seni çok seviyorum, senden asla vazgeçmem, seni kimselere vermem" yazdı. Bu beni acayip tedirgin etti çünkü biz en fazla 3 haftadır konuşuyoruz. Bir anda bu kadar sevmesi ve arada ilgi verip ben yazmadığım sürece yazmaması çok garipti.

​Neyse, akşamı bunu yazdıktan sonraki gün akşamına kadar ikimiz de yazmadık, sınavlarımız var onlara çalışıyorduk. Gene "merhaba nasılsın" yazdı, cevap verdim, onun nasıl olduğunu sordum ve görüldü yedim. Yaklaşık 2 gündür görüldü yiyorum ve hiçbir şey yazmadım.

​Şunu da ekleyeyim: Sabah konuşurken bir anda kaybolup gece 12'den sonra yazıyordu ama o sürede arkadaşları ile geziyor. O arada insan bana hiç cevap vermez miydi?

​Çevremdeki arkadaşlarımdan biri "şüphen varsa bitir gitsin" diyor, diğeri "gezerken cevap vermiyorsa sıkıntı var" diyor, bir diğeri ise "bitirmeyi düşündüğün için çok hızlı hareket ediyorsun" diyor.

​Nasıl ilerlemem gerekir? Benim niyetim bu durumu bitirmek ama bunu ne zaman ve nasıl yapmalıyım? Birkaç gün bekleyip hiçbir şey demeden direkt takipten çıkartıp hayatımdan sileyim mi, yoksa net bir bitiş mesajı mı atayım? Hangisi daha doğru olur? Kafam çok karıştı, yorumlarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
13 gü
Bide buluşmalarda sürekli evlilik konusunu falan açıyordu, işte evlencem bebeğim olacak falan diye, bende bisey diyemiyorum. Aslında ilk buluşmada demiştim şu an evlilik düşünmüyorum diye ama devam ettirdi gündeme getirmeyi konuyu. Bi erkek daha doğru düzgün tanımadı kıza niye evlilik konusunu sürekli açar?
3 haftalık flörtte seni çok seviyorum deyip sonra 2 gündür görüldü atıyorsa ne yapmalı, bitirip mi gideyim yoksa konuşup netleştireyim mi?