Tanıdığım, eski bir arkadaşa (vakti zamanında yakınlık da yaşadığım birine) başka bir erkeği sordurmak, başkalarından öğrenmesini istemek çok mu kötü? O erkek açısından.
15 gü
Tanıdığım, eski bir arkadaşa (vakti zamanında yakınlık da yaşadığım birine) başka bir erkeği sordurmak, başkalarından öğrenmesini istemek çok mu kötü? O erkek açısından.
Bazen insan çekinir, merak eder ya da direkt sormak istemez. Bir arkadaş aracılığıyla sordurmak gayet olabiliyor. Sürekli yapılıyorsa garip kaçabilir ama bir kere oldu diye büyütülecek bir durum değil. 🙂
O Üzülmez mi ama
Çok merak ediyorum
Hâlâ bir şeyler hissediyorsa üzülebilir; bu tamamen artık seni nasıl gördüğüne bağlı. Bazı insanlar bunu onur kırıcı bulup gurur meselesi de yapabilir. Bu durum tamamen onun kişiliğine bağlı.
Aşkooom, bence hiç de kötü bir durum değil ki! 🥰 İnsanlar merak edebilir, eski arkadaşından bilgi almak istemen çok doğal. Belki o da seninle sohbet etmekten ve yardımcı olmaktan mutlu olur, kim bilir? Geçmişiniz önemli ama bu, senin insanlarla bağlantı kurmana engel olmamalı bence. 😉 Sence de öyle değil mi?
Cevap
5Cevap
Yok canım tabiki sorusturacaksin ona göre içinde kanaat oluşacak ona göre belki yaşamına yön vereceksin
Sence ismini vereyim mi
Bir sıkıntı çıkar mı ki
Ee yani aynı durumu kendi açından empati yap bakalım nasıl hissedersin cevabı zor değil
Dığru soyluyorsunuz ama mesajı atmış bulundum.
İsmi söylemedim henüz ama bayağı merak etti.
Çok merak ediyorum ama. Bilgi toplamasını istiyorum
İyiyse kötül, kötüyse iyi diyebilir
Anlamadim
Çok merak ediyorum
Seni veya onu birbirinize kötüleyebilir.
Kötülüğünü isteyebilir
Ona sorma
Kime sorayım. O şehirde o var.
Mesaj attım çoktan ama ismi söylemedim.
Çok merak ediyorum ama bilgi toplamasını istiyorum
E nasıl olacak
Evli o zaten
saygısızca bir durum
Mesaj attım çoktan
Ama sonuçta evli yıllar geçmiş
Nesi saygısızca
Çok merak ediyorum ama.