Astroloji & Burçlar Flört eden bir erkeğin burç sorması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Dalgasına mi soruyorsunuz yoksa ciddi ciddi inanarak mı? Dalgasina soruyoruz Burçlara inaniyoruz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Flört eden bir erkeğin burç sorması normal mi? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bence normal değil pek.. bana kalırsa burç konusunda takıntılı olandan olmaz. ama insanlık hali belki de öylesine sohbet olsun diye sormuştur ya da kızlar buna değer verdiği için belki de meraklı gibi görünmek istemiştir burçlara 1 0 Yorumla
Ojeminrenginebak Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Balık +1 yıl Genelde erkekler laf olsun diye sorar ama bazıları inanıyor. Bunu diğer kurduğu cümlelerden ve astroloji bilgisinden anlayabilirsin 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Ben burçlara inanan erkeklere tuhaf bakiyorum biraz. Yani sorabilir de öyle burcuma göre davranis seklini degistiriyorsa gülerim. 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Normal değil saçma burça göre sevgili arayanlar hiç aramasın daha iyi insanı bu mu belirler 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Ben bazen öylesine sorarım ajsjsj 1 0 Yorumla