Dun eski erkek arkadasim aradi konuşuyorduk arkadaşına gittiğini söyledi napicaksin orda ya filan dedim oda kizlar gelicek ortam yapicaz dedi sonra bende ne diyorsun sen ya dedim sonra iyi naparsan yap dedim saka dedi bana sonra benim kafama takıldı bizim onunla birlikteligimizde olmustu eskiden ona sordum bugun dedigin lafin gelişimi diye bana sen beni kiskaniyormusun diye sordu tabi ben kıskanıyorum cok kıskanıyorum ama ona kıskandığımı söylemiyorum sizce soylemelimiydim birde bu erkek bu soruyu hoslandigi icinmi sorar?
Kusura bakma ama :D Biz kahin miyiz Bilemeyiz Bence buralarda cevap aramak yerine ona sor nedenmiş ama yuksek ihtimal hoslaniyordur senden. Sen de ondan hoslaniyormussun zaten anladigim kadariyla diger kizlara kaptirma :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kıskandığın o kadar belliki yok dedin inanmış mi sence
Ya herşeyi geçtim bunlar nasıl yazışma spelf tamam canım
Diymi ne birde meali değil mi oluyor sanırsma
Snamznsnxaahxjshdudf
Ne gibi yani
Böyle yazışmalar ergence geldi bana deyil canım vs
Ne kadar yılışık soğuk kanlı bir çocuk bu sil engelle ona mı muhtaçsın
Çocuğun yazım şekli benim sinir etti bu konuda ciddi olabilir şaka olsa en baştan şaka yaptım derdi, soruyu sorması işte hoşuna gitmiş.
Evlenip 2 tane bencil velet üreteceksiniz diye bu kadar karmaşık hale getirmeyin konuyu.
Bu repligi nereden hatirliyorum?
Bu bir replik değil
Hatirladim.. ayni cumleyi babamdan duymustum
@Sdftrend2 kızım..
Ya nicin saka olmasın diymi canım fow90qow91k3leqlğ2w0rpwlwkke
Önemsediğini düşünmüş ve önemsediğini anlamış bu kadar basit yakında sana daha fazla yazmaya başlar
seni deniyor seni sınıyor ve sazanlık mertebesinde oltaya geliyorsun
Kusura bakma ama :D
Biz kahin miyiz
Bilemeyiz
Bence buralarda cevap aramak yerine ona sor nedenmiş ama yuksek ihtimal hoslaniyordur senden.
Sen de ondan hoslaniyormussun zaten anladigim kadariyla
diger kizlara kaptirma :D
Pardon yanlis soruya yazdim
He yanlis degilmis HAJSHSJDJWJC FOTOGRAFI SIMDI GORUYORUM. AGA VALLA DIGERLERINE KATILIYORUM YILISIK BIR COCUGA BENZIYOR
Aşkım kıskandım tamam bırakabilirsin artık eskortluğu 🤗
Onu önemsediğini çaktırmışsın
Normal olarak da sorabilir
Haha muhanbete gels