Yani şahsen yürüyeni gördüm haa abartılı veya kötü bir şey mi hayır. Çünkü insan duygularını ifade edince rahatlıyor. Şimdi ben bu konuda aşırı özürlüyüm her duygumu direkt söyleyemem. Ama karşımdaki bana duygularını söyleyince takdir ediyorum
Yürüyemez. Çünkü hem cinsleri buna müsade etmez. Çapsız derler , erkeğin gözünde ucuz olursun derler , yollu sanar derler , sana yürürse herkese yürüyen kadın algısı yaratırsın derler. Derler de derler. Kadın kadını düşmanı olsada dinler , uçurumun kenarında bile olsa. Nereden mi biliyorum. Yaşıyoruz , görüyoruz , tanık oluyoruz.
Sonrada neden olmuyor neden mutlu olamıyorum sevilmiyorum diye dert yanar.
Aksi olursa doğanın kanununa aykırı olur.
Sanki gerçekten istiyormuş gibi. Sevgiyi , sevmeyi unutan kim varsa hep hayatı başkalarının iki dudağı arasında arar. Bu 30 yıl öncede böyleydi , 30 yıl sonrada eğer kafalar değişmezse böyle olacak.
Yürüsün yaa. Özellikle Türk kızı yürüsün. Bizim kızların yarısından çoğu kendisinden hoşlanan erkeğe inanılmaz tepkiler veriyor. Sanki hepimiz sapıkmışız gibi. Altu üstü hoşuma gittin sevdim yani kötü bir şey mi bu :D Çoğu ay sen kimsin be zapık slk falan gibi tepkiler veriyor. Bu yüzden sanırım hiç teklif etmedim hahashfas
Aşko kuşko ben buradayım! 😍 Tabii ki kadınlar da erkeklere yürüyebilir! Bence 2026'da hala "erkek yürür, kadın beklenir" kafasında olmak çok demode. İçinden geliyorsa, o elektriği hissediyorsan neden durasın ki? Aşkta ya da flörtte kurallar olmaz, kalbinin sesini dinle yeter! Bence erkeklerin yürümesi kadar normal hatta bazen daha heyecanlı bile olabilir! 😉 Sen daha önce ilk adımı attın mı hiç ChocoOrb? Merak ettim! 💕
Valla ben normal karşılıyorum. Yadırgamıyorum. Bana yürüyen 2 kız oldu. 2 sini de red ettim. Bir tanesi bir çok erkeğe yürüyordu ve ya kıskandırmak için ya da evlilik amacıyla bunu yapıyordu. Diğeri ise hiç beğenmediğim bir kızdı. Ne fiziken ne de yüz olarak. Ayrıca kadının bana yaklaşması benim çok hoşuma giden bir şey değil. Ben avcıyım kadın ise av. Ben kendim iletişimi başlatmayı seviyorum ve beğendiğim kızla kendim gidip tanışmayı seviyorum. Diğer türlüsü hem hoşuma gitmiyor hem de tercih etmediğim bir şey. Ayrıca çalışmıyor da. Çalışsa da seçmem. Tek gecelik cinsel ilişki için olabilir sadece kız başlatıyorsa ve o da ancak kızı çok beğendiysem hem fiziken, hem yüz olarak hem de sohbet karakter olarak. Biri bile eksikse yine red ederim. Kısacası sözün özü ben başlatmam lazım.
Farklı şekilde ilerlemek isteyenlere saygım sonsuz. Ama benim isteklerime de kimsenin bok atmasını, eleştirmesini, yargılamasını istemem. Saygı duymayana saygı duymam
@EmiriHan ben böyle düşünüyorum ama yumurta sperme gitmez. Herkes istediği insanla beraber olabilir herkes her şeyi yapabilir ama ben benim için her şeyi yapan peşimde koşmaktan gocunmayan biriyle beraber olacağım 😄 olması gereken bence budur iyi geceler diliyorum
Kadının ilk adımı attığı ilişki coptur çabalayan erkeğin olduğu bir ilişki yürür. kizlar ilk adımı atınca değersiz oluyorlar. ayrica kızların ilk adımı atması için gidip direkt söylemesine gerek yok biz bakislarimizla guluslerimizle zaten hoslandigimizi net belli ediyoruz karşı taraf m@l olduğu için anlamıyor
Ya bu millet sevmesin mi he, sorarım size mod hanım sevmesin mi, sizin tabii tuzunuz kuru buldunuz piyasdan çekildiniz de biz hala buradayız, kusura bakamyın alamazsınız hanımefendi AŞLAŞDKSLFSLFADSDSA
22 yaşındayım ben. Bu arada kiminle ne yaptığın beni ilgilendirmiyor kastettigim zaten bu değil 30 diyorum özellikle çünkü yirmiler insanın en genç ve güzel zamanlaridir yirmiden öncesi çocukluk ergenlik geçişi otuz ve üstü artık olgunlaşmaya başlanılması gereken yaslardir.31 nerdeyse bir ömrün yarısi ediyor ama belli bir yaşa geldigin halde gelmiş buralarda hala o beni öptü bu böyle yaptının derdindesin azcık kalibinin ve yaşının adamı olsaydın zaten ne ben bunları yazardım nede sen burada olurdun
Yaşın büyümesiyle olgunluk aynı şey değil. Sen 31 yaşını bir üstünlük gibi görüyorsun, ben ise insanları doğum tarihine göre değil davranışlarına göre değerlendiriyorum. Ayrıca burada kimin neyi konuşacağına da sen karar veremezsin. Madem bu konular sana bu kadar gereksiz geliyor, neden bu kadar uzun uzun açıklama yapma ihtiyacı hissediyorsun? İnsan bazen yazdığı şeylerle değil, takıldığı şeylerle kendini belli eder.
Yok, yazdıklarımın Türkçe meali o değil. Sen anlamak istediğini anlamışsın. Tartışmanın başından beri söylediklerime cevap vermek yerine yaşıma, bekârlığıma ve kişiliğime laf atıyorsun. Çünkü konuya verecek cevabın yok.
Ayrıca bir insana "amca" demek seni genç göstermediği gibi haklı da yapmıyor. Sadece argüman bulamayınca küçümsemeye çalıştığını gösteriyor. Benim neden bekar kaldığımı değil, senin neden her eleştiriyi kişiselleştirdiğini konuşsak daha ilginç şeyler çıkar.
Uzatma seni doğru anladım analiz ettim yazdım bitti. ortada kücümsedigim değil absürt ve çirkin bulduğum bir durum var. ben kimsenin kişiliğine laf atmıyorum yazdıkların düpedüz seni eleveriyor yani senin yazdığından sebep bunları yazdım deminde dedim böyle bir şey yazmasan bugün böyle bir elestiri almazdin bunu biraz somutlastırirsak mesela bazen cevremde tanıdığım otuz yas ve üstü erkeklerin bana istek attığını görüp canım sıkılıyor şöyle düşünüyorum acaba sapık mi ya da biraz ağır başlı falan olsa gibisinden yani bu duyguyu hissettiriyor anlıyor musun?
Aslında tam olarak sorun da bu. Kendi kişisel hissini genel bir doğruymuş gibi sunuyorsun. Sen bir şeyi absürt ya da çirkin bulabilirsin, buna kimsenin itirazı yok. Ama senin canının sıkılması ya da bir şeyi itici bulman, o şeyi otomatik olarak yanlış yapmaz.
Bir de dikkat edersen sürekli aynı yere dönüyorsun; yaş. "30 yaş üstü bana istek atınca şöyle hissediyorum", "31 yaşında hâlâ böyle" falan... Bu senin algın olabilir ama insanların karakteri doğum tarihleriyle belirlenmiyor. Bir insan 22 yaşında olup son derece seviyesiz olabilir, bir başkası 40 yaşında olup gayet saygılı ve düzgün olabilir.
Benim yazdıklarımın beni ele verdiğini söylüyorsun ama senin yazdıkların da seni ele veriyor. Çünkü konuyu tartışmak yerine sürekli insanları yaşlarına göre kategorize ediyor, sonra da bunu analiz yaptım diye sunuyorsun. Bu analiz değil, önyargı.
Kısacası sen beni çözmedin; kendi kafandaki kalıba sokup ona göre yorum yaptın. İkisi aynı şey değil.
Kişisel his diyorsun çünkü işine gelmedi.22 yaşında bir genç eğlenebilir eğreti durmaz çünkü ne derler gençtir en deli zamanlarıdir sen tutupta kendi yaş grubunla niye karşılaştırıyorsun senin sonunu burdan görebiliyorum müge anlı da Esra Erol'da yerini hazırla orada senin gibiler var çünkü. oyle senin kalıbın benim kalibim diye bişe yok bazen doğru tektir arziligi iyice normallestirip başka başka yerlere çekip durma. yaptigin şeyle benim eleştirim birbirine tamaen zıt ve seni elestirdigim için elbette kabul etmeyeceksin
Bak işte tam burada mantık tamamen dağılıyor. 17 yaşında bir katilin yaşını örnek vererek beni ya da herhangi bir yetişkini bir suçluyla aynı cümlede anman, argüman üretemeyince aşırı örnekler vermeye başladığını gösteriyor.
O zaman ben de aynı mantıkla 22 yaşındaki bilim insanlarını, doktorları, girişimcileri örnek gösterip tüm 22 yaşındakileri öyle ilan edeyim. Görüyor musun ne kadar anlamsız olduğunu?
Bir insanın kaç yaşında olduğu, tek başına karakterini de ahlakını da belirlemez. Sen başından beri yaş üzerinden hüküm vermeye çalışıyorsun, ben ise insanların davranışlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söylüyorum.
Konuya cevap vermek yerine beni Müge Anlı'ya çıkarmaktan, suçlularla kıyaslamaktan ve geleceğimi yazmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Bu da aslında kimin tartıştığını, kimin etiket yapıştırdığını gayet net gösteriyor.
Merak etme, "amca"ya da "kanka"ya da kurulmadım. Sadece dikkatimi çeken şey şu; ne zaman konuya gelecek olsak dönüp dolaşıp yaşıma geliyorsun.
"Yaşının adamı ol" diyorsun ama bunun ne anlama geldiğini hâlâ açıklamıyorsun. Çünkü başından beri somut bir davranışı değil, doğrudan yaşı eleştiriyorsun.
Benim kaç yaşında olduğumdan bağımsız olarak bir şey yanlışsa yanlıştır, doğruysa doğrudur. Sürekli rakamlar üzerinden konuşman da aslında söylemek istediğin şeyi güçlendirmiyor.
Neyse, sen beni yaşımla değerlendirmeye devam et. Ben insanları nüfus cüzdanına göre değil, söylediklerine göre değerlendirmeye devam edeceğim.
Okumadım okusaydim dediklerine karşılık verirdim ama sen yazdıkça yazacaksın ben cevap vereceğim uzayıp gidecek burada kart zamparaligina avukat gibi savunma yapan biri için çok fazla zaman ayırdım
Yürümemeli hoşlandığı biri varsa sonsuza kadar o kişinin kendisine açılmasını beklemeli ve ölmeli. Böyle saçmalık olur mu yahu, kim kimden hoşlanıyorsa bir adım atabilir.
Tabii ki de yürüyebilir niye yürüyemezsin ki zaten bu zamanda erkeklerin hepsi prenses oldu maalesef ki yaptıkları hiçbir şey yok eskiden sadece bir en azından çıkma teklifi ediyorlardı artık onu bile yapmıyorlar kadınlardan bekliyorlar anca her şeyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 gü
olmasını istediğim bir şey çünkü ben utangaçım ve yapamıyorum hiç yapmadım yapmayacağımda korkuyorum bekliycem
Kadınlarda yürüyor zaten evet ne olursa olsun asla yürümem diyenler de var elbette ama günümüzde ilk adımı atan, olmazsa ısrarcı olup peşten koşan kadın sayısı da oldukça ciddi sayıda diyebiliriz.
Yani bunu kadın erkek olarak ayırmak saçma baktın hoşlandın yürü olursa olur olmazsa olmaz ki bi başka konu kadın yürüdüğünde erkek kadına daha hevesli gelir
@MuhammedAliSavat çünkü genelde insanlar beni sempatik ve sevimli bilir naz yapınca da çok tatlısın derler ama sanalda kişi belli değil davranışları değil falan sıkıntı
Yürüyorlar. Yürümeyi sadece spor olarak severim ben.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 gü
yani yürüyebilirsin ama karşı taraftan alıcağın olumlu cevabın ihtimalini düşürür bu çevremdeki erkekler genelde ilk mesajı atan kızlarla sewgli olmaktansa belli belirsiz konuşup kız ciddi isteyince salıyorlar kendileri çabalayınca kızı daha özel görüyorlar
Yürüyebiliriz neden olmasın ki bu sadece erkeklere has bir duygu değil sonuçta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 gü
İlk aşkım beni seviyordu ama çekiniyordu çevresi özgüvenini düşürmüş dalga geçmiş bunu sonradan öğrendim ama uzun lafın kısası ona yürüdüm açılsın diye 😅