Evet, kadınlar da erkeklere çıkma teklifi edebilir ve hoşlanabilir. Günümüzde toplumda cinsiyet rolleri giderek değişmekte ve geleneksel cinsiyet normları yerini daha esnek ve eşitlikçi düşüncelere bırakmaktadır. Bu nedenle, kadınlar da romantik ilişkilerde aktif rol alabilirler ve çıkma teklifi yapabilirler. Kadınların çıkma teklifi yapması, erkekler tarafından da olumlu bir şekilde karşılanabilir. Birçok erkek, karşı cinse olan ilgiden ve çıkma teklifinden hoşlanır ve kadınların inisiyatif almalarını olumlu bir şekilde değerlendirir. Hoşlanma ve romantik ilişkilerde hissedilen duygular, her birey için farklı olabilir. Kadınlar da hoşlandıkları birine çıkma teklifi yapabilir ve bu şekilde ilişkiye başlayabilirler. Önemli olan, her iki tarafın da rızasına dayalı ve karşılıklı saygı temelinde gerçekleşen bir ilişki olmasıdır. Toplumdaki cinsiyet normlarına uymak yerine, kendi duygularınızı ve isteklerinizi takip etmek önemlidir.
Mademki kadın ve erkek eşit diyoruz o zaman tabikide yürüyebilir dozajı aşmadan tabiki. İllaki erkek kur yapacak diye bir şey yok. Kadında erkeğe kur yapabilir. Onu arzulayabilir. Bu gayet normal ve doğada olan bir şey. Hoşumuzada gider kesinlikşe. Bizlerde doğada yaşayan birer canlılarız. Kimin ne dediği nasıl karşılayacağı umrumuzda olmamalı. İnsanların düşünce yapıları farklı olacağı için farklı anlamlar çıkabilir. Farklı karşılayan her bireyin fikri sağlıklı doğru diye bir şey olamaz. Ama ne olursa olsun başta dediğim gibi dozajı aşmayalım, sınırımızı çizgilerimizi koruyalım.
Yani şu ana kadar hep ben yürüdüm tersini pek görmedim. Yani ilk adımı atmak manasında. Ben yürüdükten sonra karşılık aldım tabii, bazen karşı taraf utangaç olabiliyor (cinsiyete bakmaksızın). Yani eğer flört etmek istiyorsanız kesinlikle kendinizi geri plana atmayın ne çıkacağı belli olmuyor. Ben birçok kez şoka uğramıştım mesela. Hiç beklemediğim şekilde o kişinin de benden hoşlandığını öğrenmiştim mesela. O yüzden ilk adımı atmaktan hiç çekinmeyin kız ya da erkek olsanız da.
Ama dediğim gibi şu ana kadar hep ben yıkadım attım. Tersini gördüm pek söylenmez. Ve ben biseksüelim
ozgurlukculerın yorumu: ne olcak canım medeni dünyadayız olur tabi yürüyebilir kızda. gayet dogal
muhafazakarların youmu: yani olsa iyi olurda hanı olmaz
realistlerin yorumu: olcak ıs değil hangıkız bu yola girerki hadi girdi cok hassas davtanması lazım ki sonuc elde etsin neticede kız ımajını zedeler bı durum bu elde oldgunu gosterrir bi hamle bi nevi
@sudekaylla dinci kısmını yukarda yazdım zaten muhafazakar dinci demek diye düşünebilirsin. ya da farketmez ya ne istersen düşünebilirsin sorun yok. yürümek istersen yürü bi erkeğe ve sonuclarını paylasırsan burdan okuruz iyimidir kötümüdür
Kadın, erkek tarafından beğenilen güzel bir kadınsa ve o erkeğin aklında o an 3 - 4 kadın varsa ve aralarından hangisini seçip adım atacağına dair bir kararsızlık yaşıyorsa; o kadın adım attığı anda diğer kadınlar elenir çünkü erkek o kadından çok etkilenir.
Erkek, kadını beğenmiyor ise kadının adım atması onun için fazla bir anlam ifade etmez. Tabi ki erkeğin amacı tek gecelik takılabileceği bir kadın aramak değilse.
Her ne kadar erkekler bu normal olabilir deseler de, ilk teklifi yapan erkeğe yürüyen kadını basit kolay kadın olarak görürler ve çaba sarf etmez bi zaman sonra bırakırlar. Çünkü erkek fıtratında avcı ruh vardır. Erkek çaba gösterirse kadını ikna ederse o ilşki onun için kıymetli olur. Keza kadında da nazlanma potansiyeli vardır bir erkek onun peşinden koşar istikrarlı olursa o da bağlanır. Yaaaniiii kızlar hiç bir erkeğe ilk teklifi yapmayın!! Ha sinyal verirsiniz beğendiğiniz kişiye o başka
Cinsiyetçi bakmamak lazım kadında beğendiği erkeğe ilgisini gösterir bunda anormal olan bir şey yok bir sürü kıro öküz rahatsız edici yaklaşırken bir kadının beğenmesini dile getirmesini mi tartışacağız.
Kadın meşru bir şekilde erkeğe gelirse bunda bir sorun olmaz. Cesaret edemezse bir arkadaşı vasıtasıyla yoklama yapar önceden. Erkeğin de gönlü var mı öğrenir. Sonra ilerler. Gönlü yoksa orada kapatabilir.
Eski kız arkadaşımla onun adım atması sayesinde tanışmıştık, gayet normal bir durum. Bir kadın bir erkeğin yaptığı her şeyi yapabilir. Evet her şeyi☺️. Benden çok daha güzel bas gitar, gitar çalan kızlar tanıyorum, 15 yıllık müzisyenim.
Erkek yürümeden kadın yürümemeli. Önce erkeğin yürümesini beklemeli. Erkek yürüdükten sonra kadın da istediğini belli eden bir şey söyleyip geri vitese takıp kaçmalı 🤣 erkek kovalayıp dursun artık 🤣 kız olsam ne canlar yakardım demek ki 🤣
Yürüyenlere olan duygularımız karşılıklı olmuyor. Bizim yürümek istediklerimiz de bizim duygularımıza karşılık vermiyor. 😅 O yüzden hoşlandığın erkeğe belli etmek lazım bence
@scorpiongirl429 Evet kız erkeğin önüne mendili atardı. Sanki yanlışlıkla düşürmüş gibi. Erkek kızı beğenirse mendili alıp ona geri götürür verirdi. Böylece tanışırlardı 🤣
Ahahahha getirmiyormus falan 😅 getirir ya cebe atmaz. Ama para düşürerek anlayamam, sadece ne kadar ahlaklı olduğunu falan ölçerim. En iyisi masasında önemsiz bir şey unutmak kalem gibi..
kadın yürürse genelde bazı erkekler yanlış anlıyor. erkek yürürse kadının yanlış anlamasına gerek bile yok çünkü erkeklerin yüzdesel olarak çoğu kadının anladığı gibi çıkıyor.
Yaa normal tabiii. Bazı şeyler o kadar kalpılamış ki yadırganıyor sadece. Biliyorsunuz mesela Hz. Hatice, peygamberimiz Hz. Muhammed'e sav evlilik teklifi etmiş
Yürüyebilir ama benim tercihim değil bir kadın bir erkeğe yürürse o ilişki ya hiç olmaz ya da kısa sürer işte bu yüzden yakışıklı bir erkeğin yanında cirkin bir kuş göremezsiniz çünkü erkek kadınlara göre daha seçicidir ve sırf karşısındaki kişi onu seviyor beğeniyor diye birlikte olmaz.
Zaten herkesin gözünde erkek abazadir erkek yürür erkek sapiktir düşüncesi var. Başıma gelen birbirine benzer bir kaç olayı anlatsam hayatta inanmazsınız.. bence iki tarafta sapik
Ben yapıyorum hem çok eğlenceli hemde neden sadece erkekler yapabilsin ki. Av olmak sıkıcı avcı ruhu seviyorum. Beni seçenlerden bir seçenek seçmek can sıkıcı. Onlarca seçenek içinden kendim seçebilirim
Yürüyen derken ışık yakansa ok ama direk dümdüz peşinden koşan kadın cazibesini kaybetmiştir de artık yürüyodur kadın bakış atar gülümser ama yürümeyin adım atmayın be güzellikler şimdi linç yicez doğru söyledik diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yürür mümkün. Ama ben mesela utangaç biriyim. İlk adımı karşı taraftan beklerim. Ondan yürüyemem. Ama utangaç olmayan bir kız yürür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten erkekler yürümüyor artık çok. Bazı kadınlar var yıllarca biri yürüsede diye bekliyen var 😆
Benim bir arkadaşım vardı lisede sarışın filan yakışıklı denilebilir, ona yürüyenler oluyordu ama genelde kızlar bizim sınıftan tanıdığı bir kıza diyordu onunla tanışmak istiyorum diye bu şekilde yürüyorlardı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Artık yürüme işini kadınlar yapsın erkekler yoruldu