Ben şakasına, sevdiğimden ve samimiyetten dolayı küfür eden biriyim, sizce bu bir ayrılık sebebi mi?
17 gü
Ben şakasına, sevdiğimden ve samimiyetten dolayı küfür eden biriyim, sizce bu bir ayrılık sebebi mi?
Cevap
7Cevap
Hiç sevmem sürekli arka arkaya oluyorsa karşındaki kişi bundan rahatsız olduğu halde umursamıyorsan evet
doğrudur ama bana eğlenceli ve kendini açıklamanın, samimiyetin farklı bir yorumu gibi geliyor
Esasında kötü bir şey zaten doğrudur
Oluyordu ya, o yüzden ayrıldı da bence yine de halledilebilir bir şeydi. Sadece bi tık bahane gibi geldi bilemiyorum.
Tak etmiş olabilir ama bence yine de 10 aylık bi ilişki için basit geliyor
Evet öyledir, yine de kendini seçti iyi bi seçim. ben de olsam benimle olmazdım zaten. denerim yapmamayı, sağol.
Sorudan bile anlayabilirsin aslında çokta bi numaram yok yani, birilerini üzmekten ve dert olmaktan başka bi şey olamıyorum genelde ondan dedim
Teşekkürler, en azından yargılamıyorsun. Kızlar soruyorda böyle insanlar yok genelde
Sebep olmasada hoş değil hatun dediğinin bi aurası dişil enerjisi olmalı küfür onu yok eder bence
Dişil enerji eril enerji zart zurtları bana hayal ürünü gibi geliyor, direkt insana yakışmayan bir şey küfür, kiminle olduğuna bağlı ama
Başbaşa iken hoşuma gidiyor argo konuşmak karşılıklı
Doğrudur
Ne dicen mesela
Bilmem herhangi bir şey
O da olabilir AHAJSJSSJH
İlgisi yok, sözle eylem farklı şeyler sonuçta birine ana avrat küfür edince gidip onlarka yapmıyorum sonuç olarak
Karşı tarafın mizah anlayışına bağlı
Olabilir
Bence değil
Hayır tabikide
İtici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, bu durum bazen hassas olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen biz de samimiyetten ağzımızdan kaçırıveriyoruz, ama önemli olan karşı tarafın bunu nasıl algıladığı canım. Herkesin sınırı farklıdır bu konuda. Onun için sevgilinle bu konuyu açıkça konuşman en iyisi. Belki onun için bir hassasiyet yaratıyordur farkında olmadan. Duygularını açıkça ifade etmek çok önemli bu durumlarda. Sen daha önce onun tepkisini hiç ölçtün mü peki bu konuda? 🤔