Damat tıraşı nasıl olmalıdır?
#ZahmetsizGüzellik
#Meczup

Sakalın bir makyaj olduğu ve erkeğe çok şey kattığı (en azından düzgün sakalı olanlarda) bir gerçek. Eğer temiz ve düzgün kullanabiliyorsa neden olmasın. Kaldı ki bazılarına sakalsız olmak hiç ama hiç yakışmıyor. Herkesin sakalsız olduğu iş yerinde patronum, evde annem; "Sen sakal bırak" diyorsa durup bir düşünmek lazım.
Ama düğüne gidilecekse adam gibi bir sakalla lütfen, adam gibi takım elbiseyle. Zamansız olmalı her ikisi de. Sır moda uğruna, on yıl sonra geriye bakıp da; "Ben bunları mı giymişim" diyeceğiniz şeyler olmamalı.
Düğüne okadar insan gelio takı takıo tokalaşıyosun kızın yüzü makyajı yerinde erkeyin yüzü sakallı hele bide takımın rengini de kötüyse bu da cabası erkek dediğin jilet gibi olmalı evlilikten sonra bırakır kirli sakalı
Günlük nasil takiliyorsa öyle olmali. Sonucta onu öyle tanidim öyle sevdim. Dügün resimlerinde baska biri gibi durmamali.
Farketmez
Teşekkürler melegimmm♡♡
Rica ederim tatlım aramızda teşekkürün lafı olmaz ; )
Cevap
28Cevap
Eşine değer veriyorsa bir erkek sinel kaydı tıraş olmalı.. Hiç bir kız çalı ile cinsellik yaşmak istemez.
Hayır aksine bir çoğumuz sakallı erkekleri daha çekici buluyoruz efendim. Saygılar
@TuanaKamer Zevkler ve renkler tartışılmaz ben kendi sakalımdan bile rahatsız olurken..
Kirli sakal seviyorum normalde ama gelenekciyim traş olunmalı
Sinek kaydiyla yakisikli olmadiklarini bildiklerinden mecbuur kirli sakalda kaliyolar. Kisi nasil isterse hangisi yakisiyosa onu tercih etsin. Problem degil.
Nasıl istiyorsa öyle olmalı çünkü gelinin olduğu kadar damadın da en özel günü...
Damat traşı değil. Aslında tras olmak verdiğiniz özeni gösterir🤗
Sinek kaydı değil de gelin kaymalı yapacağı tıraştan kirli sakal batıyor hep dikenli ot gibi
Sakalımı zaruri haller dışında kesmem. Düğün zamanı toplumsal baskıda düşüncemi değiştiremez.
Yeni damatlar isid militani gibi takiliyo moda ya 😀
Damat Adayına Nasıl Bir Sakal Stili Yakışıyorsa Onu Yaptırmalıdır
Berbere para kazandırma taktiğidir bu normal saç, sakal traşı özel bişey yok
Haklısın. Sence hangisi daha güzel? Sen karşındaki erkekte hangisini tercih edersin? 😉
Düğün fotoğraflarımda çirkin ördek yavrusu gibi çıkmak istemiyorum. Kirli sakal iyidir :)
Kesinlikle, kirli sakal olmalı.
Sakal bırakamıyorum normalde ama o gün tıraş olmayacağım
Hic biseye saygi kalmadi istekleri gibi oluyorlar resmi diye bisey kalmadi
Sinek kaydı yaparlar ama ben kirli sakal erkeği çekici bulurum
Kirli sakal olsa keşke.
İstenirse traşlanırım nolcak :)
Kirli sakallı olsun... 🤷🏼♀️
Ben kirli yapmayı düşünüyorum
Ben kirli sakalcıyım olmasa da olur
Sakal tabiki. Evlenmekten vazgeçmemem için.. 😂
Tertemiz, Sinek kaydı..
Sinek kaydı