Vazelinin baya bi faydasını duymuşsunuzdur heralde. Kaşa sürünce kaşlar çoğalıyomuş . Belki saçta da olur. Sonuçta ikisi de kıl :D Bir bilgisi olan var mı? Vazelin saç gürleştirir mi? Vazelin saça nasıl uygulanır?vazelin saça nasıl uygulanır
Vazelin saça iyi gelir mi, saça vazelin sürmek faydalı mı?
Saç uçlarına vazelin sürmek oldukça işe yarayan bir yöntem. Vazelin;
Saçları yumuşatır
Saça vazelin sürmek aynı zamanda saçların kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar
Saç uçlarına vazelin sürmek saç kırıklarını önler
Saçların uzamasına yardımcı olur
Saçlara vazelin sürmek elektriklenmesini önler
Vazelin saça sürülür mü?
Birçok kişi saç bakımı için vazelin kullanıyor. Ben de saç bakımımda vazeline yer veriyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Vazelini saçlarıma, kaşlarıma ve kirpiklerime uyguluyorum. Etkisinden oldukça memnunum.
Vazelin saça zarar verir mi?
Vazelinin saçlara bilinen bir zararı yoktur. Ancak fazla kullanımda saçları yağlı gösterdiği, saçların ağırlaştığı görüşmüştür. Bu yüzden sıklıkla uygulanmamalıdır. Dilerseniz vazelini bir miktar tarağınıza uygulayıp, saçlarınızı tarayabilirsiniz.
Vazelin saça nasıl uygulanır?
vazelin saça nasıl uygulanır?
Ben vazelini saç ortasından uçlarına doğru uyguluyorum. Saçlarıma masaj yaparak vazelini yediriyorum. Saç diplerine uygulayacaksan biraz su ile karıştırabilirsin. Saç diplerine parmak uçlarınla hafifçe bastırarak masaj yap. İyice durula. Diğer bir yöntem olarak ellerine biraz al ve saçlarına hafifçe uygula. Biraz saçına yedir. Bu şekilde hem elektriklenmeyecek hem de kolay şekil alacaktır.
Vazelini kullanmadığın bir tarağa döküp saçlarını tarayabilirsin. Böylece saçlarına eşit şekilde dağılmış olur. Haftada bir kere yapman en doğrusu olacaktır. Ben ayda bir kez yapmaya özen gösteriyorum. Saça vazelin kullananlar fazla uyguladıklarında saçlarının yağlı göründüğünü belirtiyor, bu yüzden kullanırken dikkatli olunmalıdır.
sana daha güzel bir yöntem söyliyim kullandınğın şampuan içine 2veya 3 adet yasmin tablet kır iyice ez şampunanın içine dök karıştır düzenli olarak onu kullan faydasını göreceksin ;)
Sakın yapma öyle bir şey :) İlla bakım istiyorsan macademia, argan, hindistan cevizi gibi yağları kullanabilirsin. Vazelini saçından arındıramazsın. Ayrıca vazelin petrol bazlı bir kimyasal. Lütfen kullanma
Vazelinin saca faydasi ilk kullanista gozle gorulur sekilde belli oluyor. evet arindirmasi zor fakat onunda kolayi var. Ben sacimdan arindirmak icin saciminislatmadan sampuan uygulayip kopurtuyorum. ilk etapta suyla temasi vazelinin saca ve diplerine daha fazla bulasmasina sebep olur. O yuzden ilk sampuanla kopurtup daha sonra yikarsaniz sonuctan memnun kalacaksiniz:)
Vazelinin etkisi cilde bile sadexe geçici, sonrasında daha kötü yapar. İçerisinde besleyici herhangi birsey yok ki, petrol artığı gibi bisey, resmen çöp.
Sakın hickimse denemeye kalkismasin yaptiginizla pişman olup oturup ağlamaya falan baslarsiniz makine tursilinden sirkesine bebek şampuanı hacı şakir sabun bulaşık ilacı Fairy ye kadar herşey denedim kazık gibi oldu saçlarım fon makinesiyle kuruttum nafile bir saat sonra Fairy ve sirkeyle yıkadı annem saçlarımı ancak kendine geldi yemin ederim her faydalı diyene kanmayın cahillik edip vazelini saç boyar gibi teker teker aralayarak sürdüm insan kendi eliyle ancak bu kadar rezil olur
benim sacım felan normalde gür ama bi ara asırı döklmştü su işe yaryo cildiyeciye syle ama uzun sure kullanman gerek bepnten evgen ampul bemiks badem yagı..
Bence vazelini saça sürmemeliyiz saç köklerimizi yumusatıp sacı daha kolay dökülebilir hale getirebilir. Evet kaşlara faydası vardır belki ben kullanmadm hiç fakat kaşlarımızı cok uzun yaramıyoruz sonucta.
Eğer kullanmak istiyorsan direk saç diplerine sürme yoğun olduğu için saç diplerini kapatabilir önce cam bir kasenin için de erit öyle kullan ben böyle okumuştum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yav ben çok faydasını biliyorum ama neyse vazliyenleyim mi :D