Bunun bilimsel açıklamasını yapabilir misiniz bana? Bir de cımbızla alınan kaş iple alınandan daha kalın çıkar deniyor. İkisi de kökten almıyor mu, fark ne? Ben jilet kullanmak istiyorum ama endişelerim var. Jilet tüyleri kalınlaştırır mı, jilet önerir misiniz?jilet tüyleri kalınlaştırır mı?
Çünkü jiletle bir kılı kökünden alamazsın sadece görünen yerinden kesersin tıpkı bir ağacı budamak gibi. Bu durumda kıl kökünde kalmış olur ancak vücut bunutamamen almı kabul eder.ve tekrar yeni kıl büyümeye başlar. Bu durumda kıl üstüne kıl büyür ve yeni oluşan kılın erkek sakalı gibi sert ve gür olmasına sebep olur. Ancak epilatör ağda vb ile kökünden alman mümkündür dolayısıyla kökünden alınan kıllar yeni doğan bir bebek gibi yumuşak ve hafif çıkar. Bunun mantıklı açıklaması böyledir.
Demek istediğim aslında bu benim de yani kıl üstüne kıl büyümesi oluyor bunun yanında küçük sarı tüyler de gidiyor yerine kaba ve kalın tüyler çıkıyor...
Tüylerimizi almak için birçok tüy alma yöntemi bulunuyor. Bunlardan biri de jilettir. Birçok kişi arasında "jilet tüyleri kalınlaştırır mı?" endişesi oluyor.
Jilet tüyleri kalınlaştırır mı?
jilet tüyleri kalınlaştırır mı?
Jiletle almak tüyleri kalınlaştırmaz. Bu konuda endişe duymana ve korkuya kapılmana gerek yok. Tüylerin uzama hızı ve kalınlığı genetiğe ve hormonlarımıza bağlıdır. Jiletin tüyleri kalınlaştırdığı şehir efsanesidir. Bizler için geliştirilen formülü ile tüylerimizden etkili şekilde kurtulacağımız jiletler bulunuyor. Bu sayede jiletin tüyleri kalınlaştırdığı korkusu olmadan istenmeyen tüylerden zahmetsiz şekilde kurtulabiliriz.
Jilet tüylerimizi kalınlaştırır korkusu olmadan rahatça kullanabileceğimiz tıraş bıçağı olarak benim tavsiyem Gillette Venus. Biz kadınlar için geliştirilen formülü ile tüylerimizden pratik şekilde kurtulmamızı sağlıyor. Ben birçok çeşidini denedim hepsinden de memnun kaldım. Tüylerimi kalınlaştırmadığı gibi, cildimi pürüzsüz yaptı. Tavsiye ettiğim Gillette Venus tıraş bıçağı önerilerim;
Jiletle alınan tüyler kökleri derinin alt kısmında kaldığı için ve üst taraftan kesik olduğu için kan dolaşımındaki gıdalı maddeler kılların köklerine ulaşır ve beslemeye başlar, her geçen gün daha da kalınlaşır
Normal tüyler (jiletle alınmayan) bir yere kadar uzanır, daha çok uzanmaz, döküldüyünde yine aynı uzunlukta olana kadar uzanır, jiletle alınırsa köklerin gıdalanması artar ve kılın normal uzantlaı her geçen gün daha da artar ve kalınlaşır. Çaktın mı köfteciği :D
Kıl köklerinin sayı aynı kalır ama kılın kalınlığı artar ve daha çabuk uzanır, uzantısı normalden çok olur, gözümle gördüğüme mi inanayım, okuduğuma mı
Öyle bir inanış olduğu için bunu görmeye odaklı olmayasın? Bilimsel bir dayanığı da yokmuş bak. Ben kollarımı hep jiletle aldım ne siyahlaştı ne de kalınlaştı çünkü.
Kız erkek fark etmiyor. Kızlarda da hep daha çok uzatır kalınlaştırır diye bir olgu var. Bak o kadar çok yer etmiş ki vazgeçemiyorsun bile neyse sen bilirsin :D
bırınden dıbınden cekıp alıyor jıletse oldugu yerı uzerınden alıyor daha da kalını gelıyor amac kokunu kurutmak kılın.Pek tavsıye etmem jıletı soguk agdada bır yere kadar en guzelı lazer aslında.Kaş olayı da tıtızlık ıster ona gore herkes ıple alamaz
Jiletle alınca en derinden kesilmiş oluyor. En derinden kesilince doğal olarak kılların çıktığı delikler genişliyor. Aynı ağaç budama muhabbeti gibi birşey.