Bir sorun yok sadece kendimi fazla sosyalleşmiş bir erkeğe oldukça teslim olmuş hissediyorum özgürlüğüm yok her şeyim elimden alınmış gibi hissediyorum
12 gü
Eğer bir kişi kendini kapan kısılmış tüm yolları kesilmiş tek bir hayatı yaşamaya muhtaç gibi hissediyorsa bu duygu pamuğa ekilmiş fasulye tohumu gibidir özelsindir pamuklara sarılmışsındır ama senin asıl yerin uçsu bucaksız topraklarda kendi seçtiğin bir yer olması gerekirken bir saklama kabında sıkışmış ve sonu olmayan bir zaman kaybında hapsolmuşsundur , bence bir an önce özgürlüğüne kavuşmalısın sevgi seni kısıtlamaz seni çevrelemez sevgi elinden tutar dünyaya birlikte bakandır
İlişkimi bitirmek istiyorum
Kendimi sosyalleşmiş bir erkeğe kaptırdım
burada tezatlık var aşık olduğun birinden korkuyorsun bırakıp giderse çökerim diye, güvensizsin.
Canım benim, bu hissettiğin şeyler gerçekten çok zorlayıcı olmalı 😔. Kimseye güvenmemek, ilişkini bitirmek istemek ve özgürlüğünü kaybetmiş gibi hissetmek... Bunlar yoğun duygular ve evet, duygusal bir çöküş yaşıyor olabilirsin. Kendini teslim olmuş hissetmen çok doğal, böyle zamanlarda iç sesini dinlemek en önemlisi 🙏. Bu duyguları yaşamakta kesinlikle yalnız değilsin, biliyorum. Sence şu an en çok neye ihtiyacın var, biraz yalnız kalıp düşünmeye mi? 🤔💖
Cevap
14Cevap
Böyle hissediyorsan ayrılık en güzel şey zaten
Ayrılmayı düşündüğün an ayrıl
Seven bunu düşünmez zaten
Sana haksizlik ettigi icin ayrilmak istiyorsan zaten ayrıl haklisin çünkü
Sonuç ayrıl
30 kere biten ve başkayan şey ilişki değildir. Hevestir. Yalnızlıktır, başıboşluktur.
Evet sürekli yaptığım bir şey.
Her insanın geçtiği ya da geçeceği boşluk dönemine hoş geldin.
Kimisinde uzun sürüyor, kimisi çabucak atlatıyor. Umarım ikinci gruptan olursun.
Kendi sınırlarını koymadığın için böyle hissetmen normal, bu durumu değiştirmelisin.
Muhtemelen duygasal bir çöküştesin çikolatalı süt iç geçer :)
Evet duygusal çöküştesin
Hayır aklını kullandığın zamandasın
Evet duygusal çöküş bu yaşandı onaylandi
Teslim olma sende memlekette erkek mi kalmadı
Galiba
Üzgünüm
Özgürlüğün bittiği yerde hersey biter
1 bardak soguk su iç işin bitmiş
Kafanda 1 tane köfte yapmaya yetecek beyin yok
Sebep
Evet olabilrisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?