3 yıllık ilişkim var psikolojim bozuldu, korkuyorum sürekli, kabuslar görüyorum ne yapmalıyım?

3 yıllık ilişkim var. Karı koca gibiyiz. Her şeyi yaşadık. Bizim ilişkimiz ilk zamanlar iyiydi, son zamanlara doğru çok tartışmalı geçti. Kız arkadaşım bazı cahillikler yaptı, onlar beni çok olumsuz etkilemişti. Evet üstesinden geldik ama ben psikolojik olarak etkilenmiştim. Bunu da kıza yansıtıyordum. Kız sıkıldı. Soğudu. Sürekli benden soğuduğunu ve yapamadığını söylüyordu. Her gün ağlıyordum. O da ağlıyordu. Çok bunalmıştı.

Kaybetme korkumu hep belli ediyordum. Her şeyi toparladık falan derken kızın annesi benden nefret etmeye başladı. Sebebi ise kızını suçluyor olmam. O genç bir kız onun hayatına müdahele edemezsin diyordu. Sürekli kızını ayartmaya çalışıyor. Neyse ben tüm bu stresten sonra ciddi sağlık problemleri yaşadım, acilde yattım bir kaç gün. Kız ondan sonra daha çok soğudu gibi. Güçlü ol bu şekilde soğuyorum senden dedi Ben bunu yapamıyorum çünkü psikolojik bir durumdu. Neyse işte son 1 haftadır her şey çok güzel, kızla anlaştık, ben güçlü durmaya çalışıyorum, onu sıkmıyorum, annesinden etkilenmesinden korktuğumu söyledim. Tamam dedi. O da çabalıyor. Ayrılmak istemiyor, her şey güzel olsun istiyor ama kız çok bunalmış. Üniversiteye gidecek. Hukuk fakültesi istiyor. Annesi şehir dışında okumasını istiyor.

Ben de şehir dışına gidersen hayatta yapamam lütfen beni anla dedim. Kız ben inanıyorum, yaparız dedi. Üniversiteye gidersen değişirsin bak zaten geçmişin acıları var beni anla falan dedim. Kızın morali bozuldu. Bakarız dedi. Yani kız üniversiteye gidecek diye çok korkuyorum. Değişecek diye. bir de şehir dışına giderse ben daha çok yıpranırım. Her gün ağlıyorum, ama istemeden oluyor. Korkularımı ona belli etmemeye çalışıyorum. Annesi ayrı bir dert, beni istemiyor, üniversitede daha iyilerini bulursun diyor kıza. Bu durumla nasıl baş edicem? Ben üniversiteye gidiyorum ortamı biliyorum. Orda yurtta falan kalcak 4 yıl ayrı kalıcaz Kızla bu durumu konuşmaktan korkuyorum. Onu kaybetmek istemiyorum, lütfen yardım edin kendime zarar vermeye başladım :(
3 yıllık ilişkim var psikolojim bozuldu, korkuyorum sürekli, kabuslar görüyorum ne yapmalıyım?