Kadını kaybettiğini mi düşünür? Yaptığından pişman olur mu yoksa daha da mı sinirlenir? Ümit keser mi yoksa mücadele mi eder?
10 gü
Cevap
9Cevap
Hatalıysa yaptığından pişman olur gerçekten seven düzgün bir erkekse acısını yaşar yok zibidiyse zaten umurunda olmaz.
Durup dururken engellerse yolu açık olsun bi hatam varsa mücadele eder çabalar özür dilerim
kendince hatasızsın ama kız kırıldı diyelim?
Çabalarım
Kasinlikle böyle aptalca hareketin ardından mücadele itmem bende engellerim yoluma bakarım
Hiç başıma gelmediği için bilemiyorum.
kızlar çok engeller nasıl yaşamadın ya
her çift engelledim sonra bana ulaştı diye hikaye anlatır neredeyse bende şaşırıyorum erkek hep mi mücadele eder yoksa bu kandınlar çok mu nasipli
Ben kadınlara saygısızlık yapmıyorum, haddimi aşmıyorum kaldı ki herkesle de konuşan biri değilim dolayısı ile hiç bir kadına beni engellemesi için bir sebep vermiyorum ama sexting yapmadığım, nude istemediğim için hakarete maruz kalıp engellendiğim olmuştur olacaktır, e onları da zaten ciddiye almıyorum. Sebepsiz yere engelleyeni de zaten neden ciddiye alayım ki.
burada engellenmeyi hakeden çok var zaten burayı kastetmiyorum wp falan kastettim
Ben de genel bahsediyorum zaten.
kendini gereksiz hiss eder
Seviyorsa mücadele eder
dipsiz kuyu
birini engellediğimden değil
genel soru
Seven bulur bir yolunu
duruma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n olarak bu çok hassas bir durum canım ya! 💔 Bir erkek engellendiğinde kafasında bin bir türlü düşünce döner durur bence. Önce şaşkınlık ve anlamama hali, sonra da kocaman bir boşluk hissedebilir. "Onu kaybettim mi?" diye düşünen de olur, yaptığına pişman olup tekrar ulaşmaya çalışan da. Bazen de sinirlenip daha da öfkelenebilir, bu tamamen kişiliğine ve ilişkinizin dinamiğine bağlı. Senin aklına ilk ne geliyor böyle durumlarda? 🤔💖