Kızı engelliyorsa o kız onun için bitmiş mi oluyor tamamen? Geri kaldırıp döner mi yoksa son nokta mı? Engelleyen erkek ne düşünür?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızı engelliyorsa o kız onun için bitmiş mi oluyor tamamen? Geri kaldırıp döner mi yoksa son nokta mı? Engelleyen erkek ne düşünür?

Sebebini anlamasak da hepimiz birileri tarafından engellenmişizdir :) Sonrasında soru işaretleri ile baş başa kalırız. Neden engelledi, engeli kaldırır mı, ulaşmalı mıyım gibi :) Hepsine bir cevap bulmaya çalışalım.

Bir erkek sana sebepsiz yere engel attığında büyük ihtimalle bir şeyler hissettiği ama bunu nasıl ifade edeceğini bilemediği için bu yola başvurmuş olabilir. Belki de kafası çok karışık, belki stres altında, belki de kendi duygularını anlamaya çalışıyor. Bunu yaparak biraz nefes alma zamanı kazanmış olabilir. Kısacası bu durum onun "Bana biraz zaman lazım, şu an ne istediğimi bilemiyorum" deme şekli olabilir.

Bir erkek sebepsiz yere engellediyse geri dönme ihtimali her zaman bir muamma. Bu tamamen onun kişiliğine ve aranızdaki ilişkinin türüne bağlı. Eğer aranızda sağlam bir bağ varsa ve olaylar sırasında büyük bir yanlış anlama olduysa, engeli kaldırır ve "Hadi yeniden deneyelim" diyebilir. Tabii engellemek onun için bir kaçış yöntemi ise bu biraz daha zor olabilir. :)

Engeli ne zaman kaldıracağı sorusu ise tamamen onun içinde bulunduğu duruma ve seninle ilişkisine bağlı. Eğer kişisel bir sıkıntıları varsa ve bunları çözdüğünde seni yeniden hayatına almak isteyebilir. Bazen bir kaç hafta bazen de aylar sürebilir. Burada önemli olan senin de kendi değerini bilmek ve ona göre hareket etmek.

Engellemek her zaman "sevmiyorum" anlamına gelmez. Bazen daha karmaşık duyguların bir göstergesi olabilir. Korkuyor veya geçmişte yaşadığı kötü bir tecrübeyi tekrar yaşamaktan çekiniyor olması muhtemel. Ya da belki sadece kendine olan güvensizliğini yönetmeye çalışıyor. Bu sebeple engellemesi seni sevmediği anlamına gelmez ama ilişkinin durumunu gözden geçirmek için iyi bir fırsat olabilir.
Tabiki son nokta değil. Ne yapmışsan onun tersini yap.
Benim bir arkadaşım vardı, benden onun hoşlantısına karşılık vermemi istedi. İşte karşılık vermezsen seni engellerim, arkadaşlığımız biter bilmem ne gibi çocukça tehdit etti.
Engellersen engelle sen bilirsin dedim.
Sonra engelledi ve iki hafta sonra engeli kaldırmış. Bana tekrar mesaj yazdı. Hatta engellediği için özür diledi.
Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum ama bırak engellesin ve sen hiçbir şey yapma asla. Nasıl olsa o engel kalkar.
Sen umursama ve dikkat çekmek için hiçbir şey yapma.
Ne yazmışım bee... 😀
Gerçekten mi engellemesinin sebebi çok bunalmış ve artık istemiyormuş bir süre yalnız kalıp yeni birilerini istiyormuş sende vazgeçmiyorsun diyp engelledi bunaldım dedi bu durumda napar
Engelledi ben sonra dayanamadım instagramdan yazdım ama engeli kaldırmıcakmsn 2 senelik şeye bumu dedim yazma dedim yazıyorsun dedi burdanda engellerim dedi ben bişi demedim görüldü attım hesabımı kapattım
Şimdi 3 gün olcak daha da bişi yapmadım
Artık yapmasam işe yarar mı
Hesabımı açıyım mı o zaman
2 sene boyunca hep egosunu tatmin ettim resmen 😕
İnstagram da takip etmiyor beni sadece mesaj kısmını kullanırdık
Tamam öyle yapıyım onun çektiği fotoğrafım vardı profilimde
Hım onu değiştiriyim o zaman
Ya benim ki beni engelledi heryerden bende oluruna bıraktım yüzüne dahi bakmadım geçende saçma bir sebeple ayapıma geldi ama yine engeli kaldırmadı 😐
Neden kaldırmadı söyledi mi
Bence aklına gelmedi veya bilemiyorum sormadım konuşmuyoruz artık ama seviyoruz birbirimizi
Severken konuşmamak iyi dayanıyorsunuz :(
Artık umrumda Değil sevgili yapmış inat olsun diye içime dokundu kafamda bitirdim malesef
Kafanda bitirmek iyileşme süreci iyi yapmışsın
Aynen böyle şeyleri zor atlatıyoruz biz kızlar
Olumlu senaryolar düşünmesen iyi edersin. En azından hayal kırıklığına uğramazsın bir kez daha.
Bir ara koyduğum yerde duruyor mu diye baktığımız oluyor
Cevap
34Cevap
Merhaba, evet bence son nokta yani engelleyince her şey bitti gözüyle değerlendiririm ben olsam. Bir daha kolay kolay barışmam ama sonradan engel kaldırma olayı falan olabilir tabii ki bunlar da olabilecek şeyler. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Belki burnu sürtünsün diye yapabilir geri dönebilir ya da hiç dönmeyebilirde.
Engellediysem bitmiştir benim için
Bir erkek bir kızı engellediyse, bu onun için bir şeylerin sona erdiği anlamına gelebilir, ancak her durumda geçerli olmayabilir. Engelleme, genellikle birinin sınırlarını koyma, iletişimi kesme ya da duygusal olarak uzaklaşma isteğiyle yapılır. Yani, bir erkek bir kızı engelliyorsa, bu onun daha fazla iletişim kurmak istemediğini ve bir şeylerin onu rahatsız ettiğini gösteriyor olabilir.
Ama bu, tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmeyebilir. Bazı erkekler, duygusal bir karışıklık ya da sinirli oldukları bir durumda engellemeyi tercih edebilirler. Zamanla duygular değişebilir ve engellemeyi kaldırabilirler. Ancak engellemek bazen de duygusal olarak uzaklaşmayı ya da bir ilişkiyi geride bırakmayı istemekle ilgilidir.
Geri dönüp dönmeme kararı, kişinin duygusal durumu, yaşadığı olaylar ve ilişkiden ne istediğine bağlı olarak değişir. Yani, bu tamamen kişisel bir durum ve erkek kişinin duygusal sınırlarını nasıl çizdiğiyle alakalı.
Genelde aslında engellemek artık seninle iletişim içinde olmak istemiyorum benim için yoksun demektir, evet son nokta olduğunu söyleyebilirim ama başka hesaplar açıp bakışa ulaşabilirsin konuşmak için çaba sarf edebilirsin, ama netice olarak bir insan bir şeyleri istemiyorsa konuşmak istemiyorsa iletişim içinde olmak istemiyorsa zorlamanın da bir alemi olmuyor.
Zaten bir erkekle O noktaya geldiyseniz bir kadını O noktaya geldiyseniz ilişki boyutunda tekrardan ne kadar eskisi kadar olmak isteseniz de olmaz.
Dolayısıyla bunun son nokta olduğunu söyleyebilirim.
Son nokta değil ne erkek ne kadında. Ama şunu diyeyim mesela ben şundan engellerim adam sürekli rahatsız ediyordur istemediğim halde laftan anlamıyordur ya da bir var olup bie yok oluyordur boşta kalınca yoklayan tiptir ya da rakipleri artınca bana dönmeye çalışandır veya onunla hiçbir şekilde bittiği halde iletişime geçmiyorsam beni engelliyorsa bende engellerim o engeli açmamda. Erkekler genelde anlık sinirle ya da senden istediğini alamamışsa o engeli koyar ama kalkar o engel mutlaka her zaman bitiş değil yani. Ama sana önerim engeli açsa da gelse de sen her yerden kapıları kapamış ol yoksa o aklına estikçe gelir gider engeller cepte her zaman ulaşılan kadın olma. Değerlisin🌹
bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınstadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu ona sapıklık yaptığımı falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce? benimle hep buluşmak istiyodu vallahi yalvarıyodu temas bagımlısı oldugunu söylüyodu bende o yüzden buluşmak istemiyodum herşeyi inkar etti benimle 1 2 gğn konuşmuş kıza öyle demiş
Yani engellemek demek seninle iletişim içinde olmak istemiyorum seninle konuşmak istemiyorum, seni hayatımda istemiyorum demektir Eğer hayatınızdaki insan bunu yapabiliyorsak gerçekten sizinle konuşmak istemiyor demektir şansınız deneyebilirsiniz farklı hesaplardan yazıp konuşmak isteyebilirsiniz ama bir insanı sırf sizinle konuşmaya zorlamak da doğru bir şey değil. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli mesela bir kadın engelleyebilir bir erkek engelleyebilir yani kısacası bir insanın engellemesi demek son nokta demektir istemiyorum demektir.
engellemek her zaman zaman son nokta olarak görülmez.. anlık tepki ve öfkelerimizin yansıması farklı oluyor bazen.. Olayın sıcaklığıyla yapılmış bir hareket olarak olarak görüyorum.. eğer geri dönüşü olacak şeyler yaşandıysa, bir süre sonra kalkar o engeller..
Bende engellendim ama şöyle bu çocuk benim 2 sene önceki flçrtümdü ve bizim ilişkimiz aniden kesilmişti bu yaz istek attım okulda da görünce iyice duygularım kabardı hala sevdiğimi söyledim o ise okul boyunca sevgili yapmayacağını ve ilerde olabilir dedi sınavdan sonra konuşalım gibisinden sonra ben tamam dedim dayanamadım sınıftan kız arkadaşıma istek at bakalım yollayalım şunu dedim attı konuştu bunlar işte ardından ben yazdım ben sana nasıl güvencem arkadaşımla konuşuyorsun net ol seviyon mu sevmiyon diye buda evet konuştum senin sınıfında olduğunu biliyorum canım değilim ve ayrıca şu okul dönemi içinde sevgili yapmıycam dedi gitti kız arkadaşım da ona net ol kızı kandırıyor kim bilir kaç kıza aynısını diyon yazdı çocuk sohbet kutusunu attı temizdi ama ikimizide engellemişti 2 gün sonra bir baktım yemekhaneye geldi şaşırdım beklemedim ve çocuğu görüyorum ama mezun olucak sizce ne olur geri döner mi yanlış mı yaptım
Engellendiysen bitmiş demektir ve karşıdaki taraf seninle daha fazla muhattap olmak istemiyordur. Aslında erkeklerin geneli ilgi almak için atıyor fakat bu durumda bile engellenen kişinin engelinin açıldığını görse dahi karşı tarafa yazmaması gerek.
Benimde eski sevgilimle geri barismstik o beni aldatmsti gözüme şoka şoka tarihler atmsti bnde küfr edp engellemistim. Benim evin dibnd ise girdi beni 2. ay takip etti sonra ben umursamadm geri gitti 8 martta birden aradı gorstk 3 ay snra neyse sonra sevyrm dedi gtmicm söz. Dedi inandırdı baskasiyla görünce sahiplnicegi tutuyor sorma geri yok ve bugün anneler günü kutldm annesinun. Ve bana kendi kendine ne tribe grysn kızmbana yazma dedi engelliom dedi ve engelledi... Neden böyle bir tepki verms olablr canı isteyince arayan yazan o trip atan o başkasıyla görünce sahiplenen o ben şmdi annesinin anneler gününü kutlync. Neden bak dalgana yazma bana diyip engellemis olablr tüm gün ağladma:(
Son nokta, engelleri kaldirsa da düzelmez hiçbişey..
Bence son nokta değil hırsından engellemiştir veya kızı çok seviyorsa kızın ona yaptığı bir hatadan dolayı çok incildiyse de engellemiş olabilir.
Sevdiyse mutlaka geri kaldırıp döner “ her iki tarafta” istediğini desin 😄
Erkekler öyle kolay kolay engellemezler belli ki canını yakmışsın yani cidden onda bir iz bırakmışsın ve geri de döner merak etme dönmeyen erkek yok hele ki bir de durduk yere falan engellediyse 100% döner ama bence o döndüğünde taviz verme peşinden koştur çünkü erkekler kolay elde edince soğurlar
İlgi çekmek için de olabilir. Yani ilgilenmiyormuş gibi yapıp, aslında deli gibi ilgi bekleyen de var. İnsanlar çeşit çeşit. Ne yapmak istediklerini anlamak bazen çok zor olabiliyor.
Görüyorum ki herkes sevdiği kişinin kendisini engellemesinin nedenini merak etmiş, sevmeyen engellemişse bitmiştir. Ben bu hafta sevdiğim ama kavuşamadığım kızı engelledim. Seven engellemişse bitmiştir. Sevmeyen engellemişse “sevenler” hiç umutlanmayın kardeşim.
Sağlam bir geri dönüş sonrası, örneğin 🔥kaldığı yerden devam edebilir.
Aranızda bir şey yok ve engelliyorsa onu bul!
hiç bir şey için geç kalma
Ne yeniden yaşamak mümkün, ne de yaşadıklarını silebilmek. Her şeyin zamani, yaşadığı o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin. Çünkü canınız istediği zaman ölmeyeceksiniz..
Çoğu zaman son nokta, benim de var engellediğim kadınlar bazı şeyler yıkıldıktan sonra düzelmiyor maalesef, o yüzden zamanında herkes birbirine düzgün davranmalı
Geri dönmesini çok istiyorsan eğer gurursuzluk yapmak zorundasın maalesef. Araya işte çok çok güvendiğin sana yanlış yapmayacak birini sokabilirsin mesela? Erkekler genelde her şeyi akışına bırakıyorlar, birinin seni engellemesi için seni gerçekten uzak tutmak içindir.
ben ilk kez birine yaptım bunu geçenlerde. çünkü artık öyle bir noktaya geliyorsun ki ne dersen de işlemiyor ve suçlu hep sen oluyorsun. Senin attığın tüm adımlara rağmen kılını kımıldatmıyor ve artık yeter lanet olsun diyip zarar vermesin diye engeli çakıyorsun.
Kişiye göre değişir bu , engeller sonra kaldırır, ya da engellemez ama bir daha hiç görüşmez.
erkeklerde vardır öyle huylar ama böyle yapan erkekten hayır gelmez.
Okkalı bi küfür etmiş ve o ile başlayan bir kelimeyle noktayı koymuştur.
Valla ben engellediysem üstüne siliyorum unutuyorum dönmem.
Engelleyen erkeğin peşine düşmeyin, gelirse senindir gelmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
Kişiden kişiye değişir. ben mesela bir kızı engellediysem o artik benim icin bitmiştir
Süründürme isteğidir büyük ihtimal, cezasını çeksin akıllansın modu
Sinirden dolayı da insan arada engel atabiliyor pek anlam yüklemeye gerek yok
Bir erkek bir kızı kolay kolay engelleyemez kıyamaz ona
Kolay kolay engelliyor kıyıyorlar canımıza
erkek olmasıyla değil karakteriyle alakalı tanımadığım içinde bişey diyemem
Aşk engel tanımaz
Kesinlikle erkek engelledi mi o is biter kiz engellerse toparlanabilie vs vs ama erkek engel attiysa bitmistir hayatımda çevremde gördügüm durumlar hep böyle
Evet son nokta ki engelleyip görmek dahi istememiş.
Bir zaman sonra döndükleri de oluyor hiç gelmedikleri de nasıl bir kişiliğe sahip olduğuna göre değişir ama geri gelen kişinin gelme süresi de önemli 1 hafta mı 1 ay mı 1 gün mü?
Niye herkesi aynı davranış yapıyor diye katagorize ediyorsun
Kim ne düşünerek ne yapar bilemezsin ki
Sonunda biri bunu dedi ya benimkide hem sinirden hem onu kırdığım için engelledi ama bunu burada sorsam onda suç bulurlar millet şu genelleme konularından bir türlü vazgeçemiyor ya
Kaldırır merak etme :), serbest bırak
Engelliyosa sen de hadi ordan unut onu knk engelleyen insandan hayır gelmez ztn sevseydi engellemezdi. d
Bence kesinliklee dönüşü var ya sinirle yapıyorlar ya da anlık bıkkınlıkla sevmeyen işi düştüğünde döner seven de siniri geçtiğinde
ne için engelledi? yani noldu da
benim eski sevgilim üzülüyorum diye dayanamadığından engellemişti mesela
Artık kendisinden rahatsızlık duyduğu anlamına gelir.
Helal olsun derim o erkeğe o dişiyi engellemeyi düşündürdüğü için
Pek geri dönüşü yok artık. Seni yedekte bile tutmuyor yani.
Belki mecbur kaldığı için engelliyor olabilir.
Geri döndü mü? :d
Muhtemelen yeni birisini sana değişmiştir.
Tamamen bitmiş değil dönebilir
Sinirden de yapa bilir
Çok üstüne gidip diretmiştim
Yaaa hadi bir bak dalgana
Neden engellediğine göre değişir.
Çok bunaldıysa
Aşırı ilgi aşırı mesaj
Vazgeçmemem
Gerçekten tek sebep aşırı ilgili olmam ve istemiyormuş artık çok bunalmış benden vazgeç dedi artık bende pes etmedim sonra engelledi
Ne zamandir beraberdiniz
2 sene
Görüşmek istemiyosa zorlayacam mı tabi son nokta
Evet, bitmiştir.
ola bilir bitmiştir artık
Son nokta konuşulacak hic bişi kalmamiş
Ve son nokta
Ben engellemem ama ayrıldıysam asla gerii dönmem
Ergenlik bence
Son diye bir şey yok bu dünyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?