Erkekler, bir erkek neden bir anda kızı sebepsiz yere engeller? ya da engeli alır tekrar engeller?

Sadece 3 5 gün konuştuğum asosyal ve şu ana kadar hiç bir kızla çıkmayan bir çocuk bir anda benle konuşmayı kesti. Ve nedenini de söylemiyor. Bana karşı bayağı açılmıştı ve hoşlantılı konuşuyordu. Bizli cümleler falan, seni seviyorum demişti bir kere. Sonrasında ona en son nedenini sormamla gene sebei yok tek demek istediğim konuşmak istemiyorum dedi. Bende sinirlendim kırıcı şeyler yazdım beni heryerden engelledi.6 hafta sonra onu aradım konuştuk 3 gün sonra engeli aldı mesaj attım tekrar engelledi? Ne alaka? Neden o zaman engeli alıyor? Sonradan onu arıyorum ve bana kontürlüden mesaj atıyor arama falan gibisine trip atıyor? neden böyle yapıyor? ve ayrıca kızlara karşı da utangaçmış? neden bana böle birşey yaptı ya da engeli alıp tekrar engelledi ki onu rahatsız edici bir ravır hiç yapmadım şu ana kadar 5 defa bile aramadım onu..
Erkekler, bir erkek neden bir anda kızı sebepsiz yere engeller? ya da engeli alır tekrar engeller?