Hayatımda önemli bir yere sahipse ve hayatımdaki yeri bu kadarsa en azından veda ederim. Yolu açık olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
21 gü
Hayır aslan burclarinin bir ozelligi vardır durur durur aniden siler ben birini gözden cikardigimda önce numarasını siler ve engellerim sosyal medyadan engellerim sonra gorusmemeye başlarim gidip gelme kesilince en son komple hayatımdan çıkar
bugün daha başıma geldi. elektrik enerji alamıyorum senden. diyorum. açıklamalar detaylarrr sorularrrr yahu biri sana istemiyorum demiş. neden bu açıklama? neyi değiştirrki?
Tabiki çıkarana kadar illaki verilmiz tavizler vardır Hatalarını düzeltmeden devam eden kişiler artık Yanlış yapma aşamasinda olanlardır yüzüne vurur yolu veririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yüzüne söylerim neden konuşmak istemediğimi ve konuşmam
Hayır açıklama yapmam. sadece son kez sövmek için yüzüne söverim.
Hayatımda önemli bir yere sahipse ve hayatımdaki yeri bu kadarsa en azından veda ederim. Yolu açık olsun
Hayır aslan burclarinin bir ozelligi vardır durur durur aniden siler ben birini gözden cikardigimda önce numarasını siler ve engellerim sosyal medyadan engellerim sonra gorusmemeye başlarim gidip gelme kesilince en son komple hayatımdan çıkar
Cıkardıktan sonra haber verırım ben saygısızlık yapmam djsjsj
bugün daha başıma geldi.
elektrik enerji alamıyorum senden. diyorum.
açıklamalar detaylarrr sorularrrr
yahu biri sana istemiyorum demiş.
neden bu açıklama? neyi değiştirrki?
Tabiki çıkarana kadar illaki verilmiz tavizler vardır
Hatalarını düzeltmeden devam eden kişiler artık
Yanlış yapma aşamasinda olanlardır yüzüne vurur yolu veririm
Tabi son bi umut ahahah bakalım ne diycek diye yoklamak lazım jzjzjz
Gitme demez
İnsan bi duymak ister hani idam sehpasındakilerede son bi isteğin var mı diye sorulur ya yinede idam edilir ama
Kah git der çokta bekleme kgjdekgj
Ahahah üzülürek engelliyoruz özjzj
Sorarsa açıklama yaparım ama sorduğuna pişman olar glksidfsf
Evet. d
Yapılmazsa ayıp olur zaten.
Anlayacağını bilsem yapardım.
Evet yaparım
Hayır açıklamaya gerek yok
Sessizce çıkarım
He he taamam
:D