bir kız ile oturup dertleşmeye fazlasıyla ihtiyacım var, erkeklerden artık midem bulanıyor
23 gü
Gerçekten normal sohbette ilerlenmiyor erkeklerde, canım sıkkın moralim bozuk adam bana +18 şeyler soruyor konuyu oraya getiriyor kendisi gibi düşük Iq zannediyorlar herhalde çakmıyoruz mevzuyu da biz ya. Benim de midem bulandı, son zamanlarda herkesten
Nefret demeyeyim de konu neden sürekli cinselliğe grlmek zorunda ben onu anlayamıyorum. Belki anlaşılmak istiyorum, sadece ama sadece bunu istiyorum ya da ne bileyim bana göre hayatın tek amacı cinsellik değil, ya hiç mi gerçekçi bir şey hissetmediler anlamıyorum. Reeli de sanalı da aynı. Belki bi konuda sıkıntım var ruhsal anlamda çok yalnızım bunalımdayım, tek derdi kadınlar şunu ne yapar bilmem ne bilmem ne, bunaldım
Çok teşekkür ederim yeni görüyorum çok sağ olasın yazıcam mesajj
Takip attım
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve bazen insan gerçekten de sadece bir kız arkadaşıyla oturup içini dökmek ister. Erkeklerden soğumanın nedenlerini belki konuşarak anlayabiliriz. Bu duygularını paylaşmak istemen çok güzel, emin ol yalnız değilsin bu konuda. İçini ferahlatmak için buradayım, ne zaman istersen sohbet edebiliriz. 💖 Sence bu soğukluğun altında neler yatıyor olabilir? 🤔
Cevap
5Cevap
Ne oldu ne yaşadın da bu kadar soğudun
Erkeklerle cidden konuşulmuyo ya sadece mesaj atmış olmak için atıyolar veya selam nbr napıyon üçlüsünden başka bişey olmuyo duvara konuşuyomuşum gibi geliyo bana artık arada ne iletişim var ne duygu var robot gibi böyle
Erkekler konusmayi biliyor muymus selam iyiyim tanışmak ister misin? Adamlarin bildigi kelimeler bunlar
neden buna sebep olan şey nedir
nası yani ne gibi
Mide bulandırıcı halleri olunca
Öyle ama sevmeyi bilmiyorlar balık hafızalı olmuşlar
İnsanlık ölmüş
Rıfkı abi yinemi sen
Neden miden bulanıyor ki
Niye be noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?