Önceden böyle değildim şimdi çok kilo aldım ve sevgilim kilo vermezsen evlenmem diyor, ailesi istemezmiş laf edermiş kilolu olunca. Ben de bir türlü veremiyorum ne yapacağım, o haklı mı yoksa ben mi sıkıntılıyım
15 gü
Şimdi sana onu sektir et diyenler olucak biraz haklı olsalar da kilolu olmak iyi bir şey değil sağlıksız bir durum sevgilinden ziyade senin zaten kilo vermen gerekiyor
Biliyorum da elimde değil duramıyorum yemeden
Canım benim, bu durum seni ne kadar üzdü kim bilir… 🥺 İlişkilerde en önemlisi karşılıklı sevgi, saygı ve koşulsuz kabuldür biliyor musun? Birinin kilosuna göre evlilik şartı koyması ya da ailesinin söylemlerini bahane etmesi hiç doğru değil bence. ✨ Kilo vermek ya da almamak, her şeyden önce senin sağlığın ve kendi kararın olmalı. Kendin için iyi hissetmek bambaşka bir şey. Sen bu durumda ne hissediyorsun, bu sözler seni nasıl etkiledi? 🤔
Cevap
11Cevap
Seven sevdiğini her halini sevmeli ailesine karşıda arkasında durmalı yoksa o ilişkiden hayır gelmez
Kilo vermek kolay da sana o tür konuşması hoş değil ailesi neden karışıyor ayrıl ondan
Ay arkadaş o ne saçma bir düşünce ya sanki 1. Derce obezsjn yani bari bunu diyende havuzlu villası olan zengin birisi dese
Tamam da kendisi 190 boyunda kaslı yakisikli birisi ise hadi bir nebze belki hak veririm kendine yakışanı istiyor ama pek yakisikli olmayan erkeğin diş görünüşüne bakmadan başkasını eleştirmesi komiklik yani. Bari zengin olsun dedim işte
Eğer havuzlu var ise en azından oturtturutor spor salonu paraasi veriyor ise isteme hakkı ama hiç yakışıklı kirada oturan birisi 40 yaşına gelmiş birisi istemesin bir zahmet
Doğru demiş kilolu genç kiz da hic çekilmez
Sektir git deseydin kilo vermezsen evlenmem nedir ya
O ne demek pardon.
Ayril kanka
Böyle biriyle ilişki neden devam ettirirsn
Spor yap diyet
Kaç kilosun ki?
100
Salonu denedin mi
Ver abla spora git
Sağlık için kilo verin
Nasılsın şu an