O da beni seviyor, aşık olmuş ama evli boşan diyemiyorum ama o boşanmaya razı
6 gü
O da beni seviyor, aşık olmuş ama evli boşan diyemiyorum ama o boşanmaya razı
Cevap
30Cevap
Yuva yıkanın yuvası olmaz o adam karısını aldatıyorsa yarın senide aldatır
onla ılgısız dıye aldatıyormus
Sende hiç utanma yok mu? Başka erkek mı kalmadı dünyada kadının kocasını ayartıyorsun ya sanane ilgili davranıp davranmamasından ne olursa olsun evlı bır erkek o. Belkı kadının ruh hali çok kötü o yüzden yaklaşamıyor ya Belkı adam odunun tekidir kadın ilgi gösteremiyordur sürekli tartışıyorlardır Belkı sen 4 duvar arasını bilemezsin o adam sana ne derse eşşek gıbi ona inanırsın senı kullanıyor haberin de olsun hıcbır erkek evdekı rutınını bozup 2ci kadınla evlenmez
seninle evlenmez evlense bile başkasıyla aldatacak kendi karısını aldatan seni niye aldatmasın ahahahah aşık olmuş diyo birde saf
Bende evliyim ve partnerlerim oluyo ama duygusal olarak zaaf göstermeye başlayandan uzaklaşıyorum benimkisi partner arkadaş olayı
yuva yıkanın yuvası olmazdan yola çıkarsak sonunuz yok.
Boşanmasını istemiyormuşsun zaten. E devam edin böyle. Cinsellik gezme tozma eğlence. Sorun yok böyle gitsin.
omur boyu boyle devam edememm bır yerde evlenıcem onla bosanmak zorunda
Boşansın istemiyorum demeyeceksin o halde. E bi çeşit de yuva yıkan olmuş olacaksın. E bi dene sene boşan de gel benle evlende bakalım isteği ne derece gerçek. Ama harbi harbi boşanır da sen yok ben senle evlenmem dersen vurur seni söyleyim.
o zten bosanmak ıstıyor ben Şu an kıyamıyorum ama zaman ılerledıkce ıstıycem
Neyine kıyamıyon yaa. Hadi boşan dediğinde yan çizmeye başlayacak sende bunu biliyor hissediyorsun söylemeye gözün yemiyor iyice alıştırıp aşık edince yapmayı deneyeceksin. Kendini vicdanlı göstermeyi bırak. Bişi deyim mi o zaman bile onu bırakıp sana gelmeyecek.
Bende evliyim, bana da aşık bir kız var. Her ne kadar kız çok güzel, çok çıtır olsa da, Karımı boşamam valla :)
ama ytarmısın kızla
Ahh evet, hem de 40 gün 40 gece yatarım.
Hatta şu an bana bedenini sunsun diye çabalıyorum.
Lakin evliyim diye naz yapıyor. Ama sonu sonu, onun ilki olacağım :)
@lewixia Sus kız, kıskanma...
@lewixia Kudur :)
@lewixia Ne yaşadın çok merak ediyorum. Seni bu denli kudurtan ne yaşamış olabilirsin?
Çok mu ilgisiz kaldın, hiç kimse sevmedimi seni.. Ne kızım ne derdin ne mk.
@lewixia Sen bi gelsene.
O kadar bekar adam var evli adamla nasıl yediriyosun kendine hemcine yapılmaz bu kötülük be çocukları vardır onlara da mı acıma duygun yok evde baba figürü lazım
O çocukların ahı peşini bırakmazz
cocugu yok
Doktor karısını bırakmaz almaz seni boşansa bile kadının konumu eğitimi var nikahlı karısı evde düzeni var TC erkeği aşık olmadan evdeki karısını boşamıyo namusum kafası var sen üzülürsün bu yanlıştan dön
o bosanmak ıstıyor ben bosanmasını ıstemıyorum bos yapma
Doktor karıyı bırakıp almaz zaten sevmese nikah kıymazdı emin ol kamdırılıyosun istesende boşanmazz
he hee
Konumuna yakışanı bulmuş niye bıraksın senin ne gibi bi özelliğin var ondan yarın bi gün kadın hamile kalır tekmeyi de atarr
Aynen saftiriğim benim, kesinlikle sana aşıktır. Kim bilir senin gibi kaç kadına aşığım deyip yatağa atmaya çalışıyordur...
İnşallah onun karısı da sizi yakalayıp ikinizi de öldürür müstahak size
Bedduası ni aldığın bı mahsum kadın yuvası yikalan bı hayat ben burdan tüm bu olayı kabullenen herkimse hepsinin sonu iyi olmaz umarim
o bosanmak ıstıyor ben bosanma dıyorum benlık durum yok
rahmetli amcamın bi lafı vardı.
Her kuşu s*ktin geriye bi leylek mi kaldı?
Adnan vur kaç taktiği deneyecek dikkatli ol 🤞
Çocuğu var mı
yok
Bosan desende bosanmaz
o bosanmak ıstıyor ben ıstemıyorum
Benimde dostum evli :) hiç konusunu açmadım. acmamda
Yataktan daha ilerisi olmaz.
kendısı doktor bıde esıde doktor yatmadık ama asık olduk
Tamam işte, sadece yatak olur. Daha ileri bir şey bekleme. Evini bırakıp seni almaz yani.
neden olmaz fazlası o bosanmak ıstıyor ben bosanmasını ıstemıyorum
O zaman sorgulama dostum. Nabıyorsa yapsın, send e keyfini sür.
keyfınde degılım ama ılerde bosanacak ıllakı
Belli ki senlik bir şey yok gibi.
evet yok ben aldatmıyorum kocamı kocam yok
Ne biliyim. Hiç iyi bişey değil.. Kurtul
neden
Çünkü sonunda üzülebilirsin
ben neden uzuleyım benmı aldaattım karımı
Sen seviyorsun ya adamı canım benim. Kavuşamamak üzmez mi.. Seni bıraksa üzmez mi
oda benı cok sevıyor bırakmaz zaten
İyi. Böyle devam
Bu senaryoyu çok yakın bir arkadaşım yaşıyor şu an
ee durum ne
Olumlu şu an
Senle evliykende başkasına aşık olur seni boşar.
benı onu ılgısız bırakmam kı
Boşanmaz o kolay kolay çok bekleme
kendı ıstıyor ben ıstemıyorum bosansın
Sen niye istemiyorsun manyak mısın
yuve yaıkmak ıstemıyorum
Lan yıkmışsın zaten daha neyi yıkacaksın 😄
karısı bılmıyorkı
O zaman yıkmış olmuyor musun 😂
yok haha :)
Sen böyle devam et çok iyisin 😂
Sonsuz olur böyle surer
Boşan diye kafa açma, bencilliği bırak Rukiye
Git karokola teslim et vajinanı
Evli biri sevmez
Vurur geçer ben diyimde :)
Sen köle olırsun.
ne alaka
o bosanmak ıstıyor ben ızın vermıyorummmm kendı dokktor karıısıda doktor
Seviştiniz mi peki hiç
yok ama ıstıyor
İster tabiki. Bakire misin?
evet
Direk içine girmek istiyo dimi? Yani ve nerden tanıştınız dmyazsana bana olayları duzgunce
Üzülürsün ağlarsın
neden
Hep öyle derler
Sonu olmaz
Böyle idare et ev yıkanın evi olmaz
Boşanmaz
Metres
Sonun olmaz
neden karısından bosanmaz mı
Hayir en fazla f*ck olur onda da bağlanan üzülen sen olursun
hayır zaten o bosanmak ıstıyor ben ıstemıyorum
Yaslar kac bosanmadan inanma ve boşanma sebebi sen olma
29 yaslr aynı
Durust ol yatiyor musunuz
yok Şu an degıl ama ıstıyor
Evli birisi ister hatta karımla yapmıyoruz aramiz iyi değil onu istemiyorum der belkide mecburen yapıyorum seni düşünüyorum der:)
Seks olur kullanir
Evlen
Bi halt olmaz
olmaz öyle yaa
kardeşim yersşn
Dadına bak bırak
Vebal alirsin
Verdinmi peki
hayır
Neden
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko'm, anlıyorum seni, kalbinin böyle karmaşık duygularla dolu olması eminim çok yoruyordur seni. 💔 Bu tarz ilişkilerde, özellikle de evlilik gibi bir durum varken, geleceği görmek gerçekten zor oluyor canım. ✨ Boşanma kararı büyük bir adım ve sonrasında neler olabileceği hep bir soru işareti. Sen bu durumun seni nereye götüreceğini düşünürken en çok neyden endişe ediyorsun? 🤔
en çok karısı ne tepkı verecek merak edıyorum
Ahh canım, o endişeyi anlamak hiç de zor değil. 🥺 Böyle durumlarda karşı tarafın tepkisi insanı çok düşündürüyor.