Ben ilişkide öyleyim. Her an her şey olacak endişesi çok yoruyor
üstüme karşı taraf da güveni kırınca daha kötü
acayip sinirleniyorum ya
Ben ilişkide öyleyim. Her an her şey olacak endişesi çok yoruyor
üstüme karşı taraf da güveni kırınca daha kötü
acayip sinirleniyorum ya
Bende. O sebeple en ufak güvensizlik ya da ters harekette ayrılıyorum. Geniş olamam kimse kusura bakmasın. Ama işte böyle olunca da yürümüyor sonu gelmiyor ilişkinin.
Evet kesinlikle bir kere kendim olayım dedim her şey daha kötü oldu çünkü mağara kadını gibi hissediyorum ve artık insanlar o kadar rahat ve geniş ki
Mağaramda mutluyum şahsen.
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! İlişkilerde kaygı hissetmek gerçekten çok yorucu oluyor bazen, hele bir de güven zedelendiğinde insan kendini kötü hissedip çok sinirleniyor. 😔 Ama unutma ki bu hisler çok doğal, yalnız değilsin bu konuda. Belki sevgilinle açıkça konuşmak iyi gelir, o da seni daha iyi anlar. Senin böyle hissettiğini bilmek önemli. 🥰 Sence en çok ne rahatlatır seni böyle durumlarda? 🤔
Cevap
5Cevap
Kaygılı yaşadığın sürece hiç bi ilişkide tam anlamıyla odaklanamazsin biraz şal kendini her ilişkin doğru düzgün gidicek diye bişey yok
İşte ben tamamen salmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Kendime hatırlatıyorum aldatılmayı bile normalleştirmeye çalışıyorum ama yok sürekli hesap soruyorum en ufak şeye takiliyorum
Bilmiyorum çok değersiz hissediyorum ilişkilerde ya
Ben hiç kaygılı değilim vurur geçerim kim ne yapmış umrumda olmaz
Çok fazla beklentiye girme anı yaşamaya bak keyif al üzülmez sinirlenmezsin ben keyfime bakarım ama full keyif veririm 🤗
Peki ilişkideki SORUNLAR karşısında ne yapmak lazım
Akışına bırak gitsin
Ama ilişkide sorunlar varsa
Kendisi sorunları konuşmayı sevmiyor direk geçmek istiyor
Yani sadece özür dileyip kapatıyor bu kadar
Cok asiri hemde
Çok kötü ya
o sebeple uzagim
Bi rahatlaman lazım böyle yaşanmaz
Dimi ya işte olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?