#smellsmoke

Hayır, yaşamıyorum.
Herkes bir gün gider, bunun bilincinde olarak hayatıma insanları dahil ediyorum. Ne kadar güvenirsem güveneyim, ne kadar seviyor olursam olayım gitme ihtimallerini göz önünde bulundurarak temkinli yaklaşmaya özen gösteririm. Kendimi pek kaptırmam yani. Bağlanırsam da bağlanırım. Çok önemli değil. Gidenlerin yasını tutan bir ben değilim. İki gün ağlar zırlar, sonra yokluğuna alışmaya çalışırım. Ve bunda da gayet başarılı oluyorum, yaşadım gördüm.
Korkunun ecele faydası yok.
O bağlanma korkusunu istediğimiz kadar yaşayalım ama bazen farkında bile olmadan çoktan bağlanmış oluyoruz.
Korkuyu yaşadığımız ilişkide zaten bir eksiktir. Bu yüzden korkarız. Kendimizi tam anlamıyla ait hissetmeyiz.
Cevap
37Cevap
Evet fazla kaptırma ve bağlanma korkum var.
Kendimi ilişkide kaybetmek ve benliğimi yitirecek kadar kapılmak benim en. buyuk korkum hatta
Hayır olmayan ilişkimin kaygısını yaşamıyorum
Selam gadası 🙃
Kişi bu korkunun üstesinden gelmesi gerekiyor. Yoksa korkunun esiri olabilir.
Kesinlikle hayır. Karşılıklı gelişen; kalıcı, gerçek, samimi olduğunu gördüğüm, güvenilir bir insana çabuk ısınır ve bağlanırım. Hayatın her yönüne birlikte ortak olmayı sevgi ve mutlulukla ona katılmayı arzularım. Bağlanma korkusu taşımıyorum. Aksine sevgi ve bağlılıkla ilgili sorunları olup ilişkisini kararsız, düşüncesiz ve bencilce harcayan; başkalarının duygu ve hislerini hep kendi yalanlarıyla aldatan insanlarla karşılaşmak istemiyorum.
Herşeyin güzel gittiği bir ilişkide bağlanma korkusu olur mu aksine baglanmama korkusu olmalı çünkü duygusal yönde iyi giden bir ilişki insanın ruhunu besler birde dürüstlük saygı ve sadakat varsa bir ömür bağlan gitsin böylesi birliktelikler imkansız gibi artık bu zamanda
Bğalntı üstü oluyor bende sonra labirent işte kayboldum.
Kimsenin bana bağlanmış rolü yapmasına tahamül edemiyorum sadece 😀
bebeim onlar rol yapar biz hikayeyi yazar yönetiriz ona dayanamıyorlar :D ahah
ahah yürü be :D filmi koparma filme yazık yeni aktör buluruz olur biter :D ahsha
Ben niye kaygılanayım. Ben erkeğim siz kadınlar bakın çarenize bence. Depresyon ve anksiyete ile beraber kombo yaparsa müthiş bir hayatınız olur, bu üçü sürekli birbirini besler durur geçmiş olsun.
Eskiden evet yasiyordum ama baglanma sorunu yasatmayan kisiyle evlendim iliski sorunlarindan kurtuldum cok sukur
Kusursuz bir ilişkinin varlığına inanmam. Ama güzel giden bir ilişki var iken de bağlanmaktan korkmam. Aksine isterim.
Bu kaygıyı genelde bayanlar yaşıyor.
Erkeklerin bir ilişkiye başlarken kaybedecek çok şeyi olmuyor.
İstediğim kişilerle ilişki yapamadığım içün geneldr öyle bi kaygım olmuyor.
Bir yay olarak uzun süreli şeylere karşıyım , doğru hissi görememişti olabilirim.
Hayır bağlandığım da pamuk ipliğine bağlı olup olmadığım düşündürür beni
Yok hayır yaşamıyorum bağlanıyorum ve çokca seviyorum
Hayır. Ne yaşanması gerekiyorsa yaşamaya çalışıyorum.
Yaşamıyorum çünkü her halükarda bağlanıyorum sadece bunu çaktırmıyorum
her insan sevgiye aç olduğu için çabuk bağlanıyoruz
Yaşamadım ki yaşıyor olsaydım bunun temelinde geçmişte yatan güvensiz ilişkilerim derdim.
Yatağa girerken flörtten önce uyumuyorum. Bağlanmaktan korkarım.
Sevdiğim an bağlanırım
Hiç yaşamam. Bağlanabilen ya da aşk acısı çeken birisi değilimdir. Anı yaşar, hayatıma bakarım.
Hayir asla çünkü netim dogalim ayaklarım yere sağlam basar her zaman ve öz guvenliyim
şu resimde olan dizin adı ne bir kere izleidm ama bulamıyorum şu an
"Alacakaranlık efsanesi" "twilight" и "сумерки" özbekcha ga tarjima qilinganin bilmam.😊
@hayatkaradag siz kismiz wow qoyil :)))
Men Türkman lekin sen kimsan turkchani qatdan oʻrgandin.
@hayatkaradag man türkiyada oqiman man hozir şok boldim uzb tilida gapirdiz
Nega bunchalik hayron boʻldin sen ham turkchani bilasan ku😂
Bağlanmadığımla ilişki yaşamıyorum.
Hayır , bağlanmıyorum zaten
Eskiden olurdu, şimdi yok
Yok rahat bağlanıyorum
Hayır, bağlanırım ama bağımlı olmam.
ewli olduğum icin hayır
hayır zaten amac belli ne bglanacam
Yaşamıyom yaşatmiyolar
Ben genelde bağlanıyorum direk.
iyi seks uyuşumu olmadan bağlanma duygusu yaşamam