Erkekler neden anne babası ayrı ve kedi besleyen kızlarla ciddi ilişki düşünmüyor?

Herkese merhaba. Bizim toplumumuzda genelde “anne babası ayrı ve kedi besliyorsa ağır hasarlıdır” gibi bir yargı var. Ben bu duruma çok üzülüyorum. Benim de anne babam ayrı ama onlar ben 18 yaşındayken ayrıldılar. Yani küçük değildim; 18 yaşıma kadar iyi ya da kötü anne ve babamla birlikte büyüdüm. Anne sevgisi de baba sevgisi de gördüm. Şu anda da hem annemle hem babamla aram çok iyi, gayet güzel anlaşıyoruz. Ne onların benden ne de benim onlardan bir şikâyetim var. Tabii ki ben de birbirlerini sevmeye devam etmelerini ve ayrılmamalarını isterdim ama bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor.
Bir de yakın zamanda bir kedi sahiplendim. Tanıştığım erkekler anne babamın ayrı olduğunu ve kedim olduğunu öğrenince bu yargıyı şakayla karışık söyleyip gülüyorlar. Ama ben o anda artık benimle ciddi düşünmediklerini hissediyorum ve genelde de öyle oluyor. Bunun sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Erkeklere sormak istiyorum
Erkekler neden anne babası ayrı ve kedi besleyen kızlarla ciddi ilişki düşünmüyor?