Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet ailesinden ve özellikle annesinden sevgi ilgi görmediği için ilgi senden bekliyor. Aynı şekilde kadınlarda babasından sevgi görmediği için erkeklerden beklerler. Sevgisiz aile içinde büyüyen insanoğlu kendini değerli görmez ve özgüven eksikliği olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınlar. kadar olmasada bi miktar ilgi isterler Çok isteyenler mi Bu onun duygusal ve feminen tarafa kaymış bir erkek olduğunu gösterir. Aileden baahsediyorsan En başta aile olmak üzere erkeklerin geneli zaten kadınlar kadar ilgi görmezler ki çevresinden
00 Yorumla
Bence de değişik birisi. Ben duygusal ilgi beklerim. Sürekli karşı tarafa vermek insanı yoruyor arada karşı taraftan da ilgi almak lazım. Ama bu yok kafamı yokşa yok yemek yedir yok su için yok altımı bezle falan değil.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Annesinden ilgi görmediği için değil, annesi öyle yaptığı için istiyor. Seni anne kimliğinin yerine koymaya çalışıyor. Ona annesi gibi davranma ileride ceremesini sen çekersin söyleyeyim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOlabilir kişiye göre değişir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. bence denişik bi abimiz. hiç aile ile alakası yok belkide ailesinden alıstı. belki avrupai tarafları var. denemen lazım. ama erkekler sımartılmak istiyorlar. oyle eski erkekler oldu. usturuplu agır abi olcak. essek gibi calıscak. az oz konuscak. takım elbise giycek vs. değişti
16 Yorumla- +1 yıl
Ağır abi erkekler iyiydi
- +1 yıl
geri kalanlarıyla işim yok zaten, çocuk gibi velet gibi
- +1 yıl
Yani 2000 sonrası erkekler arızalı
- +1 yıl
90lar iyi gibi
+1 yılErkekler zaten aşık oldukları kadınlar ona çocuğu gibi baksın istiyorlar. Gel emzir beni bile derler o derece çocukluğa dönme huyları var bence aile ile alakası yok sjdd
21 Yorumla- +1 yıl
kadınlar da aşık olunca anne gibi davranıyor zaten.
+1 yılbak bu hoşuma gitti. biraz tersten okursan, aileden ilgi gördükleri zaman kadından ilgiye daha az ihtiyaç duyar , veya güçlü olurlar diyebiliriz. güzel, very good, hoşuma gitti.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılsorumu şikayet edermisin kalkmasını istiyorum
Bu aileden ilgi görmeyle alakalı bir şey değil herkes sevmek sevilmek ve ilgi görmek ister çevresi nasıl olursa olsun erkeklerin de duyguları var ve bunu istemeleri gayet normal. Bir insan duygusal olduğunda onu zayıf olarak görmek veya itici bulmak kesinlikle çok saçma bana göre bunu da özellikle kızlar çok fazla yapıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir ilgi herkes ama değerini bilmek mesele, bu herkeste yok günümüzde bir yüzden herkes daldan dala, sadakat diye bir şey yok güven hiç yok...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Kritik gelişim dönemlerinde ailesinden ilgi görmediği ve ihtiyacı olan sevgi, saygı ve ilgiyi kendine gösteremediği için.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende ilgi görmedim hiç böyle değilim kafayi yemiş o
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilgi görmediği içinmi istiyor böyle bir ilgiyi
+1 yılYemin ederim çok cringe. Söyle ona bebek bakıcısı degilim de.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya😏 biz ilgi görmediğimiz içinmi sevdiğimiz kişiden ilgi bekliyoruz? Erkeği kızı mı var bunun herkes sevgi değer görmek ister
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tam tersi de olabilir aileis iglidlir alışıktır bağımlıdır ilgiye ben öyletim mesela ama bu aşırı falza abartılı yani yuh
01 Yorumla- +1 yıl
Ona Jennifer Lopez aint your mama şarkısını hediye et;)
Kim bilir belki öyle belki değil. Ama genelde öyle erkekler bunları yapmayı sever. Garip bir şey. Belki aynısını oda sana yapar.
00 YorumlaMasum görünüp daha sonra cinsel isteklere gider böyle tipler
06 Yorumla
Soran+1 yılsilemiyorum çünkü
Soran+1 yılsoru süper soru seçildi siteyede ulaştım 1 gün oldu ama hala silinmiyor yarına kadar zincir etiketi kalkarmı silmem için
Soran+1 yılsorumun burada kalmasını ve kimsenin görmesini istemiyorum kaldırabilsem çoktan kaldıracaktım sen buradan şikayet eder misin 15 20 kişi etse kalkar sanırım sorum
Alakası yok çoğu da ayak yapar
10 Yorumla
+1 yılHayır tam bir muhallebi o, annesinden FAZLA İLGİ GÖRMÜŞ
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız çocuklarına ilgi verip erkek çocuklarına öküz gibi davranan aileler yüzünden olabilir.
Saçlarımla oynaması benim de hoşuma gider tabi.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak geri durup içlerinde bir şeyler yaşıyorlar
00 Yorumlailgi istiyor muhtemelen, ama dozunu epey kaçırmış.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum ama şey olabilir sevgi başka aşk yaşamak başka
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılYakında üstümü giydirirmisin der. Ağzına birde emzik ver
00 Yorumla
+1 yılsevişme aşamasına böyle geçiş yamayı deniyor. başka türlü cesaret edemiyor olmalı
00 Yorumla
+1 yılBence alakası pek yok gibi ama o da bilinçaltına yerleşen bir etken olabilir tabi, bence ilgi sevgi isteği temas bağımlılığı olabilir gibi daha çok ve değer veren erkek böyle taleplerde bulunuyor şahsi fikrim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir kadından hiçbir ilgi beklememeli, kadından ilgi beklemenin akbabadan merhamet beklemekten farkı yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler yeni tanıştığı insanlara böyle demez hatta genellikle demezler. Ama bu değişik geldi
10 Yorumla
+1 yılTravmalı biri net. Gizli narsist olabilir. Dişil enerjisi yüksek olur. Genelde vermeyi değil almayı ister.
00 Yorumlaİlgi arayışında sen ona alıştığında başka birini bulur aşağda okudum senden 3 yas küçükmüş erkeler geç olgunlaşıyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi öyle diye de istiyor olabilir
benim kuzenim var annesi ona çok düşkün
ona rağmen kız arkadaşından bekliyor
00 YorumlaBence tam tersine aşırı ilgi istiyor ya da çok ilgi görmüş biri olabilir diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki niye bu kadar ilgi istiyor ben hiç ilgi görmediğini düşünmüştüm özellikle anne ilgisi falan yok beni uyumadan önce emzirirmisin yok şunu bunu yaparmısın falan deyince
Soran+1 yılOlabilir yani doğru düzgün sevgilim olmadığı içinde anlamıyorum ki bu işlerden bana tavsiye verir misin peki
+1 yılBence ilgisi yok samimiyeti ileri taşımak istiyor yani ten temasını ilerletmek için.
00 YorumlaAbimiz ilgi görmedi mi bilemem ama kafasal problemi ve dişil enerji fazlalığı mevcut
00 YorumlaŞahsi tercihler genelleme yapamazsın, ama erkek bu handikapa düşme ihtimali var elbette
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılOlm bunu isteyen erkek varsa koşarak uzaklaş mq
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi beni uyumadan önce emzirir misin falanda dedi komik gelmişti bana baya gülmüştüm
- +1 yıl
Beşşikte sallarsın 😂
Soran+1 yıl:D ahahha
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Valla bir bakıma doğru gibi
10 Yorumla
+1 yılEvet kızlarda öyle genelde. d
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ilkte dediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılona sorsana ne olabilir ki?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir kızlar için de geçerli
00 Yorumla
+1 yılEvet. Aynısı kızlar için de geçerli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSen küçük emrah'a denk gelmişsin :)
00 Yorumla
+1 yılHer sebepten dolayı olabilir
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim tavırlar
00 Yorumla
+1 yılHiç normal bir durum değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Evet knk büyük ihtimalle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. tek çocuk mu?
070 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana 4 kardeş olduklarını söylemişti
Soran+1 yılOrtancaymış öyle demişti
Soran+1 yılNe masumu beni uyumadan önce emzirirmisin dedi bana
Soran+1 yılAhahaha şimdi söylesene niye böyle şeyler istiyor benden annesi yeterince ilgi verememişmi
Soran+1 yılBende kalmıştım öyle ahahahaa
Soran+1 yılKendini bebek falan sanıyordu bence onun istediği şeyler bebek ilgisi gibiydi birde üni son sınıftı kendisi
Soran+1 yılDeğilim tabi üniversitede olduğunu öğrenince saldım gitti 3 yaş küçüktü benden
Soran+1 yılNe oldu ya öğrenince bıraktım nerden bileyim yaşını o söylemeden
Soran+1 yılMüneccim değilim ki
Soran+1 yılNe bileyim ben yaşını ilk başta hiç söylemedi benim yaşımın ondan büyük olduğunu çok ısrar edince öğrendim bıraktım belkide bırakırım diye söylemek istemedi yaşını sorunca hep geçiştiriyordu çünkü
Soran+1 yılBirde ilk başta ben şu kadar kişiyle birlikte oldum falan dedi sonrada ben aslında yalan söyledim ilk seninle yaşamak istiyorum dedi
Soran+1 yılYaa birde sürekli fiziğimi övüyordu skkskssk
Soran+1 yılBu teşkilattan korunma tavsiyeleri var mı peki
Soran+1 yılBen 25 o 22
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki dediğim gibi fiziğimi sürekli övüyordu ayıptır söylemesi fiziğimde güzeldir birde o yaşına kadar hiç yaşamadığı için sanırım diye düşünüyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki erkek olan sensin
Soran+1 yılBirde bir yerde okumuştum önceden annesinden ilgi görmeyen erkekler o ilgiyi dışarıda arıyorlarmış tıpkı babasından ilgi görmeyen kızlar gibi yani
Soran+1 yılBen o yüzdenmi ilgi istiyor demiştim aslında birde dindarmış ailesi
Soran+1 yılYa bende bilmiyorum ki erkek olan sensin derken onun niye böyle söylediğini anlarsın diye demiştim ben erkekler gibi düşünmüyorum ki kızların ve erkeklerin beyni farklı işliyor birde doğru düzgün hiç sevgilim olmamıştı
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum saçma yani belkide gerçekten hiç kimseyle birlikte olmadıysa o yüzdende diyebilirmi
Soran+1 yılLibidosu yüksek biri desem bende bilmiyorum ki niye böyle şeyler dedi
Soran+1 yılBenim ilişkim olmadığı için bilmiyorum işte ne bileyim benimle uyumak istediğini falanda söylemişti hatta
Soran+1 yılAma ben istemedim
Soran+1 yılAy birde şey demişti bu beraber uyuyalım dediğide şeymiş ben uyurken arkamdan sarılım göğsüme dokunmak oynamak istiyormuş beni uyumadan önce emzirirmisin falanda o arada söyle dedim ne alaka hayır tabiki
Soran+1 yıl*söyledi
Soran+1 yılYa işte fiziğimden dolayı diye öyle düşünüyorum göğüslerim biraz büyük olduğu için dikkat çekiyor sanırım ama ben istemiyorum biriyle konuşmaya çalışsam hemen konu oraya gidiyor adam akıllı muhabbet etmek isteyen yok ki hep bel altına çekiyorlar konuyu
Soran+1 yılYok gerçekte tanışınca bile konuyu oraya çekiyorlar hemen buluşuyorsun biraz muhabbet olunca konuyu her fırsatta oraya çekenimi ararsın daha önce kaç kişiyle oldun diyenimi ararsın yüzüme karşı bakiremisin bile diye soran oldu sen fake diyorsun birde
Soran+1 yılTama bir daha anlatmam
Soran+1 yılTamam bay
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılBen kendim hakkında konuşmayacağım daha fazla bakarsın belki erkek çıkarım değilmi
Soran+1 yılNapayım yani
Soran+1 yılAma alındım neyse kendimle ilgili bir şey anlatacaktım vazgeçtim.
Soran+1 yıl👍
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi herseydir
09 Yorumla
Soran+1 yılBu anne ilgisine benzemiyormu
- +1 yıl
Hayır kesinlikle
Soran+1 yılNasıl bir ilgi o zaman
- +1 yıl
Eş sevgisi
Soran+1 yılNe eşi benden küçüktü yaşı öğrenince bıraktım
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ok
Iyyyy çok kötü be
10 YorumlaIlgi delisi
10 YorumlaNe bileyim bilemedim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakası yok
00 Yorumla
+1 yılKarişik bi durum
00 YorumlaOlabilir bence
00 YorumlaHayır sanmam
00 Yorumla
+1 yılErkekler ilgi mi bekliyormuş
00 YorumlaHayır öyle yapmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkekmi olir a.. mk
00 Yorumla
+1 yılBen araba sürerken birşeyler yedir 😂😂😂😂
00 YorumlaGenellikle evet
00 Yorumla
+1 yılolabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasız
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne