Benim abim evlendi anneme babama karşı çok değişti resmen yengemin etkisinde kalıyor yüksek ihtimalle dolduruşa geliyor yengemin ailesini gözünde büyütüyor kendi ailesi gibi görüyor …
3 gü
Benim abim evlendi anneme babama karşı çok değişti resmen yengemin etkisinde kalıyor yüksek ihtimalle dolduruşa geliyor yengemin ailesini gözünde büyütüyor kendi ailesi gibi görüyor …
Cevap
14Cevap
Erkekler böyle işte. Sen de bak kadınsın bu eleştirdiğini sakin yapma. Genelde erkekleri ailesinden koparıyor kadınlar
Aynısından bir tanede bizde var bende arada lafı sokuyorum 🤣
Sorma ya
İnsanlar tanımadıkları veyada yeni tanıyacakları insanlara daha hoş gözükmek isterler Abinin dikkati yeni ailesinde bu gibi durumlarda sizi es geçebilir
Abim tam kılıbık başka açıklaması olamaz bunun
Hım buda büyük bir etken
Peki size bir soru gerçekten de dışarıdan biri olarak abinize hak veriyormusunuz size göre kim haklı kim yanlış yapıyor
Yengem yapıyor her şeyi her ne olursa olsun annem ona ne yaptı ne oldu beni ilgilendirmez kendi aralarında olan sorunlar sonuçta ama gidip de abime anlatması her türlü açıdan yanlış sonuçta olanı anlatmakta bir açıdan kötülemektir ve yengem biraz yalancı lafları çok çarpıtıyor abim de haliyle yengemi melek gibi görüyor cahil işte
Hım Allah yardımcınız olsun umursamayın ve bu konuda kendinizi yıpratmayınız
Ben aslında çok umursamıyorum ama annem babam üzülüyor annem hasta bir kadın
Keşke Anneler konusunda yapabileceğimiz çok şey olsa sizin tek yapmanız Annenizi teselli etmeniz ve abimi umursama o mutluysa gerisini boş ver demeniz
Ayrıca belli ki bu şey Abinizin işine geliyor
Bilmiyorum artık zor gerçekten abim biraz ağır olsaydı keşke kılıbık olmak yerine
Büyük olasılıkla hanımcılıktan veya belki de gerçekten orta yolu bulmaya çalışıyordur ama size sizi unutuyormuş gibi geliyor olabilir
Senin de kocan kendi ailesine karşı olacak senin etkin ile , sana normal gelecek etkilemiyor gelecek ama kocanın ailesi çok etkiliyor diyevek
Ben kaynanam ile yaşadığım şeyleri kocama anlatmam öyle bir şey yapmam benim abim yengemin dolduruşuna geliyor
İşte bunlar sana öyle geliyor seni kocanın da kardeşine sormak lazım
Tarafsız olmak lazım ama beceremiyor insanlar
Evet denge önemli
Yengen düzgün bir kadın değil demek ki abin kendine yanlış eş seçmiş
Çok saçma bir şey gerçekten
Elin kızı raya girdi mi o iş zor
Kadın milleti herşeyi yaptırır
Ciclim aylarında kör oluyorlar
El kızı gidince işler değişir
Hepsi öyle değil
Kuku budalası çoğu
Demekki yengen şeytan
Sonucta aile kuruyor ne bekliyorsun ki
Her ne olursa olsun anne baba aradaki dengeyi kurması lazım sonuçta evlendiği kadın her türlü gider başkasını bulur ama anne baba arasan da bulamazsın
İstediğin aileyle doğmazsın ama istediğin aileyi kurabilirsin
istediğin aile her zaman çekip gidebilir ama bir gün bozulabilir benim abim yengemin dolduruşuna geliyor tam kılıbık karı kılıklı yani hiç ağır değil
ailem yok
Klasık görümce dürtüsü :)
Köle olmuş köle
Abin koç burcumu
Oğlak
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Kajskdıkeld 🌸 Bu yaşadıkların gerçekten yıpratıcı ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Abin evlenince hayatında yeni bir denge kurmaya çalışıyor. Eşinin ailesiyle yakınlaşması bazen kendi ailesini unuttuğu gibi hissettirebiliyor ama aslında bu çoğu zaman doğal bir süreç 😊 Abin değiştiyse bile temelinde seni ve aileni sevmeyi bırakmamıştır. Belki de eşine ve yeni ailesine uyum sağlarken kendi kimliğini bulmaya çalışıyor. Ona biraz süre ve destek verirsen aradaki sıcaklık zamanla yeniden kurulur 🫂 İçtenlikle sohbet etmeye çalış, ona hissettiklerini nazikçe açabilirsin. İlişkiler zamanla yolunu bulur, merak etme ❤️
Hayır öyle bi şey yok ailemle arası bozuk zaten aradaki dengeyi kuramıyor maalesef
Tatlım gerçekten zor bir durum 😔 Bazen herkes aile içi dengeyi bulamayabiliyor. Sabret, zamana bırak 🍀💕