O arkadaşta nasıl bir dönüş olmuş öyle :) Neyse konuya gelirsek, böyle bir korku yaşayacağımı sanmıyorum. Abileri de insan sonuçta değil mi? Konuşarak her türlü sorun düzeltilebilir eğer bir şey olursa. Eğer abilerinden korktuğundan sevgilisine karşı bir hata yapmaktan çekinecekse o insandan şüphelenirim. Abilerinden korkutuğun için değil sevgilini üzmekten korktuğun için hata yapmamalısın.
Ahahasad :D neden? çünkü bende abiyim. Yapabileceklerimi biliyorum o yüzden karşımdaki kızın abisinden de aynı şekil çekinirim belki benim gibi bir manyaktır diye düşünerek :) ama her abi aynı değil.
Polemiğe girmeye gerek yok :D abisi olmayan kız candır gerisi heyecandır :D En başta abim görür, abim duyar derdi olmaz free rahat takılırız daha ne olsun. d
Nickim de ne var? Sitenin dobrasıyım içimden geldiği gibi konuşuyorum çoğu zaman kırıcı , şakacı , sevimli olan biriyim nickimi böyle olduğum için yazdım. Gelelim senin soruna. Neden Flört edilir? Hoşlandığın sevdiğin için değil mi? Ben küçük ergenler gibi hiç bir ilişkiden kaçmadım şu zamana kadar Abisi kardeşi yeğeni kuzeni kim olursa olsun tanısam da tanımasamda sorun olmazdı. O kızla benim ilişkim ve hayatım. Kızın yaşı 18'den büyükse ona kimse karışamaz zaten ki karışılıyorsa o kızın benle işi olmaz dı. :)
En İyi Cevaplar