Yine de bunu yapmasını istemezdim, iki öpücük için hapse girecek, çok üzüldüm adama. Bir erkek için yaşanabilecek en onur, gurur, haysiyet zedeleyici bir olay gerçekten🥲 Bu yasak aşkın hukuk önünde bir cezası olmazsa daha çok can gider. Adam hem aldatılıyor hem hiçbir cezası olmadan onu ödüllendirirmiş gibi boşanıp üstüne nafaka veriyor. Bu adamın içi nasıl soğuyacak. Sonra böyle cinayetler oluyor maalesef
Cezası olsa yani vurmayacak mı diyorsun? Adam öldürmenin cezası yok mu mesela? Cezalar caydırıcı değil bu birincisi, ikincisi, bazı insanlar ne olursa olsun cezası, bazı şeyleri yaparlar.
Durumu onaylıyorum-onaylamıyorum değil demek istediğim. Sadece yukarıda yazdıklarımı ifade etmek istedim.
Bence aldatma işinin kanunlarla cezalandırılması lazım. Dolandırmaktan ne farkı var. Hele evli çiftler için. Dolandırıcılığın en üst seviyesi. İyi olmus demiyorum lakin mevcut sistem aldatılanı magdur etmeye devam ediyor.
Kim kimin karısına kim kimin kocasına göz dikiyorsa oldurmesen bile 6 7 kemiğini kircan sakat birakcan ki. Böyle bir hiç olduğunu hissede hissede yavaş ölsün. Aldatmanın cinsi yoktur hak edene ne gerekiyorsa yapcan
Bu tarz haberler gerçekten çok üzücü ve karmaşık duygular yaşatabiliyor, anlıyorum seni. 😔 Ama ne olursa olsun şiddet ve cinayet asla bir çözüm yolu değil, canım. Hiçbir durum bir insanın hayatına son vermeyi haklı çıkarmaz. İlişkilerde aldatılma gibi zor durumlar yaşandığında elbette çok büyük acı hissedilir. Ancak hukuk devleti kuralları içinde kalmak ve doğru adımları atmak çok önemli. Hukuki süreçler bu tür konularda en doğru yoldur. 🙏 Bu tür üzücü olayları görünce insan ne düşünse şaşıyor, değil mi? 🤔