ince bağırsak ve kalın bağırsakta hiç dışkı kalmıcak şekilde nasıl temizleyebilirim bunun için ilaç varmı?
Not: Kabız değilim :D.
Not: Kabız değilim :D.
öyle birşey yapma.. Mantık olarak doğru ama Doğal olarak bir Felaket
Bağırsakların tamamen temizlenmemesi gerekiyor bunla ilgili makaleler var.
Bağırsaklarda faydalı bakterilerde var onları yokedersen bağışıklık sistemin çöküyor ve hastalıklara açık hale geliyormuşsun ! ölüme kadar gidebilecek yolu var deniyor.
Temizleme mantığı yanlış bir mantık sakın temizleme yaptırMA
ya 1 kaç sene once hep tualetim gelince tutardım alışkanlıktı o yüzden sordum belki dışkı kalmıştır diye z allah ha şükür kabızlık problemim yok her gün çıkıyorum tualete
ne için gerektiğini ögrenirsem size ilaçların ismini verebilirim..
ya 1 kaç sene once hep tualetim gelince tutardım alışkanlıktı o yüzden sordum belki dışkı kalmıştır diye z allah ha şükür kabızlık problemim yok her gün çıkıyorum tualete :)
1 sene önceden eser bile kalmamıştır sıkıntı yapma..
İnsanlar ne fesat hic birini dinleme sen beni dinle sinameki kaynatıp iciyosun ama arastırmadan icme harika bagırsak temizleyici kafana gore icersen saglıgını kotu etkiler
evet kolonoskopi yapılan hastalara o ilçtan verilip yapılıyor diye biliyorum int bulabilirsin bence ismini
Cevap
7Cevap
bunu cinsel kategoride sor pasif arkadaşım sağlıkta değil
ne alaka :D
ay hala gülüyormusun bide utan yani biraz
niye utanayımki ben anladım senin dediğinide merak etme benim amacım detoks bir nevi ;)
detoks için eczaneden ilaç kullanılmaz buna uygun bitkilerle 1 hafta temizlersin vucudunu
böyle bir konuda bilgi verip.
genç bir kardeşimin, bir delikanlının bacım olmasına izin vermem.
yanlış anladınız amacım detoks
Sen bol acı tüket ama bolcabak b. k namına bişe kalıyormu
Çubuk bul kahin sopası gibi ucuna ıslak mendil koy içeri sok çevir.
lavma uygula sanirim boyle yaziliyordu:())
Pasif misin ajdkskfkskf
Gelirler şimdi bro
Eczaneye soyle
Tıklattıracan mı :D
Pekmez
Lagman yap
Pasif misin ckckvkv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar