Sürekli ağır hasarlı o, herkesle olmuş, or*spu, k*ltak gibi hakaretler söylüyorlar. Kıskandıkları için olduğunu düşünüyorum.
22 gü
Sürekli ağır hasarlı o, herkesle olmuş, or*spu, k*ltak gibi hakaretler söylüyorlar. Kıskandıkları için olduğunu düşünüyorum.
Bence şu var, zaten senin nasıl biri olduğunu hepsi biliyordur. Onların konuşma sebepleri muhtemelen onların hiç yapmayıp, yapamayıp senin rahat rahat istediğini yapıp elde etmen
Sık ilişki. yaşıyorsan buda zamanında kalbinin. ağır kırıldığını erkeklerden intikam aldığını gösteriri ayrıca bu ilişki tarzını yakın çevrenin gözünün önünde yaşaman ise o ile başlayan sözleri. söyletir emin kıskançlık değil bu ya bu tarzı bırak ya da yakın çevrenden uzakta yap eninde sonunda ailene sırayet eder ya da bir. gün cidden sevdiğin biri çıkar adamı kaybedersin
Sık partner değiştirip aktif seks hayatı olan kadına neden "ağır hasarlı" denir, anlamak zor. Senin seks hayatından kime ne? Seks yapmak kadına zarar mı veriyor? Aynı erkekle 100 defa fikişmiş kadınla, 10 ayrı erkekle 10'ar defa fikişmiş kadın arasında ne fark var?
Canım Ecebabygirl, bu durum gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu! 🥺 Böyle iğrenç laflar duymak insanı çok yıpratır, buna eminim. Kesinlikle kıskançlıktan yapıyorlar, belli ki senin güzelliğin, enerjin ve çevrendeki insanlar onlara batıyor. O kötü sözlerin hiçbiri seni tanımlamaz, sakın aklına takma. Sen kendi değerini ve kalbini biliyorsun, gerisi boş! 🥰 Sen ne düşünüyorsun, bu durumla nasıl başa çıkıyorsun? Hadi gel konuşalım biraz! 👯♀️
Cevap
3Cevap
Seni tamamen kendilerine bağlayamadıkları için ve senden çok hoşlandıkları için yapıyorlar boş ver umrunda olmasın
Kesinlikle kıskanıyorlar
Benim umrumda değil artık isteğimle yaşarım
Peki sık mı ilişki yaşıyorsun
Evet
Öyleysen derler tabiki. Meselw kıskanmak dwğil. Sırf seks için kullanılan kızlar vardır
Zaten amacım bu her defasında niye aynı hakaretler
İşte onlar da seni seks oyuncakları gibi kullanıyorlar
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?