Örnek vereyim, mesela bana ortam içinde çok güzelsin diyenler oluyor ve bazıları da bundan rahatsız oluyor, haklı olarak bundan dolayı bana gıcık oluyorlar
3 ay
Örnek vereyim, mesela bana ortam içinde çok güzelsin diyenler oluyor ve bazıları da bundan rahatsız oluyor, haklı olarak bundan dolayı bana gıcık oluyorlar
Buna benzer bişey yaşadım çalıştığım iş yerinde bu kişi bir kadındı ve beni saplantı haline getirip işten attırmak istedi kendi kazdığı kuyuya düşüp onu işten çıkarttılar 😄
Aslında sorun sende değil, ortamı iyi yönetememekte 😉 Bazı insanlar ilgi görünce tetiklenir, bu çok normal.
Övgü geldiğinde “Teşekkür ederim, sen de çok tatlısın.” gibi paylaşan bir yanıt verirsen, seni tehdit değil, yanında biri olarak görürler. 🌸
Herkesin seni sevmesini hedefleme, imkansız. Sadece kibarlığını, samimiyetini ve mütevazılığını koruman yeterli 😊
Herkesin içinde biri beni övüyor mesela ve sonra bazıları da beni övdü diye gıcık oluyor bana
Cevap
5Cevap
Güzel olmak ne zamandan beri onları haklı çıkartıyor? Özgüvenli ol. Kıskanılan birisi olmak güzel bir şey. Ortamda çoğu kişinin özgüvenini pić ediyorsun farkında değilsin.
Ama kimsenin bana düşman olmasını istemem özgüvenliyim de ama zoruma gidiyor artık bazen
Tavırları
Yooo seni kıskanan aşağıya çekmeye çalışan insanlara karşı düşman ol. Yani düşman olmasını istemezsin de oluyorlar yapacak bir şey yok yani güzelsin diye bunları yapıyorlarsa sende onları ez. Allah'ın verdiği şeyi de kıskanmasınlar. Biz erkeklerde böyle bir şey yok ama kızlar kendi aralarında çok çekememezlik yaşıyorlar. O yüzden buna alışsan iyi olur. Her zaman gittiğin yerde kıskanılacaksın. Üzülme..
o ortamda ne işin var derler adama
İyi geceler
Takılma kim çekmiyorsa kalksın
İşte o kıskanç insanların suyuna ilaç atıcaksın
Bi kaç önerim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?