Ben eşimden gencim ve sanki benim kendimi salmam, güvensizlik yaşamam hoşuna gidiyormuş gibi geliyor. Sizce bir eş bunu ister mi
21 gü
Ben eşimden gencim ve sanki benim kendimi salmam, güvensizlik yaşamam hoşuna gidiyormuş gibi geliyor. Sizce bir eş bunu ister mi
Kesinlikle istememesi gerekiyor özellikle insan eşinin daha bakımlı daha iyi olmasını ister ki sonuçta onu temsil ediyor aranızda kaç yaş farkı var bu arada
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, kendini sakın yalnız hissetme. Bence seven bir eşin, partnerinin mutsuz olmasından veya kendini iyi hissetmemesinden keyif alması düşünülemez bile! 💔 Belki de bu senin içindeki bir kaygı, eşinle konuşmak sana çok iyi gelecektir. Duygularını açıkça paylaşmak her zaman en doğrusu, ne dersin? 💖🫂
Cevap
11Cevap
Ha, hayır yani neden istesin ki bunu düşündürecek ne olmuş olabilir?
Çok saçmaymış. Senin mutlu olman için çaba göstermesi lazım
Kendini salmak derken hayattanmi salmak yoksa fizik olarakmi
Var öyle karılarına düşman olan erkekler
Nasılsın acaba merak etmedim değil.
Kaç yaş fark var
seni başkası arzulamasın diye hoşuna gider belki
Banada öyle geliyor beni değil de başkalarını düşünüyorsa üzücü
bence seni doğru düzgün düşünemiyor, başkasını nasıl düşünsün.
O anlamda değil. Benim mutlu olmamı değilde başka insanlar eşime bakmasın diye düşünüyorsa o üzücü önemli olan benim iyi olmam
ya zaten seni şu andaki haline düşüren de o değil mi sonuçta ne durumdasın bilmiyorum ama. hem pastam dursun hem karnım doysun. sonuçtasem bir kadınsın. bilmiyorum benim düşüncem 🤷
Ne demek istiyorsun
kendini salman vs. sebebi ne? sen önce bana bunu yaz.
neden psikolojin bozuk?
Eşiminde payı var aile sorunlarım bide travmalarım yalnız kalmam çocuk büyütmem vs
payı var değil. sorumlusu o. kocan senin gözlerinin parıldaması için elinden geleni yapması gerekirken seni depresyona sokmuş.
Farkındayım
farkında olman iyi bir şey. her şeyden önce bir kadınsın sana kadın olduğunu hissettirmiyorsa yaptım oldu diye sadece çocuk sahibi olmakla erkek olunmuyor.
bir kadın kendini salarsa ya da psikolojisi bozulursa ne olur, çirkinleşir. demek ki güzel olmanı istemiyor başarısız bir erkek anladığım kadarıyla.
İçine geliyordur onunda
İşine
onun bu durumda senin görsel ya da psikolojik olarak iyi olman işine gelmiyordur çünkü dediğim gibi kendi başaramıyorsa da başkaları arzulamasın
içinde bulunduğun durumun sorumlusunu da belki ailen olarak görüp onları suçluyor olabilirsin soru olarak sorduğuna göre.
Ailemde suçlu
Evet pasif başarısız bir erkek
büyük ihtimalle suçludur sen de diretemediğin için şu anki duruma düştün demek ki zamanla
Ailemide suçluyorum anlatıyorum ona iyice çaresiz görüyor beni belkide
pasif ve başarısız olması senin üzerinde başkı şiddet küfür hakaret olarak geri döner.
Arada kaldım canım çok acıyor
arada falan değilsin de yapabileceğin bir şey yok. imkanın olsa neler yaparsın ama. 🤷
Neler yaparmışım
burada yazamayacağım şeyler.
Ya he uyanık😂
demek ki aklın hala sağlıklı çalışıyor 😉
Niye çalışmasın
çalışsın işte güzel 👍 ne demek istediğimi anladığına göre fazla söze gerek yok:)))
Zaten aklım fazla çalıştığı için bu haldeyim
çalışan akıl iyidir. ama koca çöp olunca çalışan aklında kimseye faydası olmaz.
Sende evlimisin
ben değilim.
yanımda olsan, gemileri de yakmaya cesareti olan bir kadın olsan İlk seferde gözlerinin parıldayacağına eminim
Konuyu ona nasıl bağladın
konuyu bir şeye bağlamadım sen ne anladın ki. zikir fikir meselesi demek ki 😉
Açıkla öyleyse gemileri yakmak ne demek
yahu kafası fazla çalışan kadınla da konuşmak zorlayıcı hee... aklına ne gelirse. yanımda olmuş olman bile gemilerin yakmanın başlangıcı değilmi.
Beynini yakarım böyle
ahaha. yak. beynim sana feda olsun 😀
Ben ne gemiler yakmışım sonra canım yanmış karşıdan bakmışım
yani kocamı aldattım mı diyorsun?
o da çözüm olmadı mı
Yok be😂
Kendi kazdığın kuyuya düştün bak gemileri yakmak deyimini sen art niyetli kullanmışsın demek😂
benimle kelime oyunu oynama bir erkek le yan yana gelmem bile bazıları için aldatma sayılabilir 😉 ama önemli bir unsur. bazı şeylerin düzelmesi için sağlıklı, tatmin edici bir cinsel hayat şart senin için.
sevgi, şefkat, değer görmen ve o işi de bu üç unsurun var olduğu bir erkekle yatmak sana kendini iyi hissettirir ve gözlerin ışıl ışıl Parlar. işte kocan da bunu istemiyor olabilir 😀
Gemileri yakmak deyimi kesin dönüşü olmaya. Kararlar almaktır bende diyorum ki hayatımda böyle düşünmeden verdiğim kararlar olmuştur
işte kilit noktası da burada. en önemli kararı alamamışsın zamanında şimdi aileni suçluyorsun onu suçluyorsun bunu suçluyorsun kocanı suçluyorsun.
Aile yönlendirir bir çocuğu tabi suçlarım onlar beni korumak zorundaydı
sonuç olarak gemileri yakamamışsın. gemileri yakmak genel bir tabir. bundan sonra da zaten istesen de yakamazsın.
O öyle değil tam olarak neyse yorgunum
seni mutlu edemeyen , doğru düzgün beceremiyen, ruh halinden anlamayan seni sürekli maniple edip kötü olmandan mutlu olan bir kocaya bu saatten sonra karşı koyamıyorsun. kaderine mahkum olmuşsun. kocandaki korku, ben yiyemiyorum başkası da yemesin.
Karşı koysam ne
e tamam yorgunsan yat o zaman sabah oldu zaten. salonda koltukta yat ama. çünkü yanına yatmaktan bile iğreniyorsun zannımca.
Alir slmiyo olsa şaşmaz evlimisiniz
Hayır istemez ne kadar gençsin
Narsist tipler bunu aşırı rahat yapar
Sordun mu
İstemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?