Psikolojik olarak iyi değilim ama kimseye güvenim kalmadı, kaygılı bağlanma problemim var, nasıl yenerim bazen diyorum acaba kimseyle konuşmasam mı?
29 gü
Psikolojik olarak iyi değilim ama kimseye güvenim kalmadı, kaygılı bağlanma problemim var, nasıl yenerim bazen diyorum acaba kimseyle konuşmasam mı?
Cevap
3Cevap
O sildiyse sen de sileceksin, kaygılı bağlanma sadece sana mı var
Kendi başlatti bu iyi bir şey mi
Umarım ciddidir
Vala kimseye güvenim yok en iyisi kendime odaklanmak onuda akışa bırakmak sence
En iyisini sen bilirsin, ben şimdi sana ayrıl veya ayrılma diyemem
Ama senin kimseyle olmaman en hayırlısı belli 😂
Sende de va mi guven problemi
Herkes de vardır illaki
Evet ya bende öyle düşündüm sen niye öyle düşündün🤣
Bu kadar basit bir hareketin altından bile ne anlamlar çıkardın ya o yüzden seninle olmak yorucudur, bunu çok yakından tanıdığım biri sayesinde deneyimledim bende
Neyse öylesine takilaacm çocukla zamana bıraktım ndndndjejej
Aferin en iyisini yaparsın 😂
Aynen ya canım sıkılınca görüşürüm önceliğim kendim olurim 🤣🤣
boş ver yabani hanzo gibi yaşa giz
O sildiyse senden de silmesini istemek hakkı bence
Ben demeden kendi sildi kızları ben sil demedin
hmm ilişkiniz ne durumda bilemem tabiki ama belki sıfırdan başlamak istiyor seninle herşeyi geride bırakıp eğer rahat bir şekilde hesaplarına bakabiliyor ve telefonunu önünde rahatça bırakıp bir yere gidebiliyorsa doğru kişidir o ve hem seni kaybetmek istemeyen hem de senin yanlış anlamanı veya ileride arkadaş dolayısıyla tartışma olmasın diyedir eğer o erkeklerin sana doğru düzgün bir faydası yoksa onları hayatından çıkart gitsin zaten önemsizler yer kaplayıp da yeni kişinin kafasında soru işareti oluşmasın bir de ben sil demedim diyorsun o konuya değinecek olursak ilişkide seni beni olmaz eşit davranmalı iki taraf da
Eğer bu şuanki konuştuğun kişi düzgün ve seni kaybetmek istemeyen biriyse ona bir şans ver derim he bazı akrabalarını falan silmezsin çok eski arkadaşlarini silmezsin de boş hiç konuşmayacagın insanların o listede kalmasına gerek yoktur
Tabi biraz da erkenden sahiplenici bir tavır takinmis
Evet ama bu iyi bişey demi
biraz fazla sahiplenici davranıp da seni kısıtlamaya kalkarsa kötü ama onun harici bu tür konular normal
Sen istermisin sevdiğin erkeğin peşinde 20-30 kadın istemezsin
Her şey karşılıklı
İyide yeni tanıştık neden hemenn kızları silip bana da erkekleri sil dedi sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin bu konuda! 🫂 Yeni tanıştığın kişinin böyle taleplerde bulunması pek sağlıklı bir durum değil, ilişkinin temelini güven ve saygı oluşturur unutma. Onun kendi güvensizlikleri olabilir ama bunu sana yansıtması doğru değil bence 🤔. Kaygılı bağlanma üzerine bir uzmandan destek alman sana çok iyi gelecektir, emin ol. Kendini izole etmek yerine, bu durumu anlamaya çalışmak daha faydalı. Ne düşünüyorsun, hiç konuştun mu onunla? 💕
Kendi başlatti bana erkekleri sil dedi
Of aşkom kendi başlatması hiç hoş olmamış ama! 😥
Neden