Bu tip bir adam bana yaptığının aynısını başka kızlarada yapar mı?

(Ben 26 yaşındayım bu adam 31 yaşında) 1 ay ilişki yaşadık bu adam çok takıntılıydı beni evden çıkartmıyordu çıksam bile görüntülü arayıp bakıyordu vs vs kahvaltılara gidiyorduk sürekli fotoğrafımızı çekiyordu anı biriktirelim diyordu gün içinde yatana kader dakika başı görüntülü arıyordu onun evine gittim beraber mutfakta yemek yaparken videolar çekiyordu neyse onu gördüğüm son gece ona kalmaya gittim çünkü işi için almanyaya gidicekti beraber vakit geçirelim istedim valizini bile ben hazırladım😅 hatta onu bile videoya çekti karımla valiz hazırlıyoruz falan diye neyse bu almanyaya gitti ve orada bir gece clubunde bana iş yemeği dedi ama ben nerde olduğunu öğrendim o clubte alman bir kadın ile yakınlaştı bende almanyada oturan bir arkadaşımdan rica ettim ve o da o clube gitti bunun alman kadınla sarmaş dolaş videolarını çekti bende bunları bu adama yolladım fakat yüzsüz gibi ben seni aldatmadım abartma alt tarafı dans ettik dedi ve ben ayrıldım 😂 ama bu beni instagramdan silmedi arada kafasına esince benim gezip dolaşırken attığım hikayelere taaabiiiiii geeezzzz dolaaşşşş şeklinde yazılar yazıyor ya da reels videoları atıyor ama bir yandan da seri şekilde eskort eklemeye devam ediyor. Şimdi bu adam bu eklediği kızlardan biri ile görüşmeye başlarsa bana bu yaşattığının aynısını o kızlarada yaşatır mı huylu huyundan vazgeçer mi vazgeçmez mi?

Huylu huyundan vazgeçmez onlarada yapar bu adam ciddi ilişki adamı değil
Huylu huyundan vazgeçebilir yaşatmayada bilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu tip bir adam bana yaptığının aynısını başka kızlarada yapar mı?