Herkesin var insan ister istemez kıskanıyor her şeyinizi paylaşmayın a. mk sosyal medyasında
13 gü
Herkesin var insan ister istemez kıskanıyor her şeyinizi paylaşmayın a. mk sosyal medyasında
Niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Olur olur olmaz olmaz. Bi şeyi ne kadar düşünürsen o kadar senden kaçar, sal biraz. Saldığın anda sana gelir. Gözünüzde fazla büyütüyosunuz insanları
gelmiyor işte gelmiyor takmissiniz sana gelir yok zamanı gelince yok işte gelmiyor
Yahu herkes bir gün ruh eşini bulacak öyle veya böyle. Şu yaşlarında belki de toksik kişilerle gününü zehir etmektense hayırlısını dilesen ö*mezsin kendin için. Tanıdığına pişman olacağın insamlar da senin için sevgili statüsünde olabilir. Ayrıca diğer insanların hep mutlu olduğunu mu sanıyorsun herkes birbirine zoraki katlanıyor emin ol
evet kimsenin kimseye tahammülü yok benimde yok kimseye
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! 💖 Sosyal medya bazen insanı yorabiliyor, biliyorum. Herkesin hayatında farklı zamanları var, senin için de en doğru kişi en doğru zamanda gelecek, eminim ki! ✨ Sen şimdilik kendi hayatına odaklan, ne istediğini düşün. Unutma, en güzel aşklar beklenmedik anda gelir. Sen bu konuda ne hissediyorsun, aşkı beklerken neler yapıyorsun? 🥰
Cevap
1Cevap
Ben sildim , sosyal medya göstermelik hep.. GÖSTERİŞŞ
ne yapıyorsun peki telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun
Wp den başka yok bu de bu site var ama yakinda kapatacagım , gercekten kullanma insanın psikolojisine duygusal olarak zarar veriyor. Sende olmayan ama birilerinde olan şeylere heves edip kendi hayatını kaçırıyorsun. Kendine odaklanmaya çalisiyorum. Sen ben bakmasak zaten kimse paylaşımda bulunmayacak ama millet olarak beğenilme arzumuz oldugu icin her b. k paylaşmaktalar afdersin
kullanmamak çok zor bende öyle düşünüyorum yavaş yavaş siliyorum ama yerine bişeyler koymak lazım
sonuna kadar dediklerinde haklısın hep teknoloji yüzünden bu hale geldik
Kullanma bak kafanın rahatladıgini goreceksin kendin icin daha faydali aktivitelerde bulun
Sosyal meda gösteriss insanlar kotu seylerini paylasir. mi mantik olarak asla
iste aktivite bulmak lazım bende biliyorum bakicaz artık
evet
Kendileri stori atınca senin de koyasın geliyor sanki bir yarış halindesin ama hepsi aptalca bunların.
yok öyle değil ilişki harici kıskanmak yok
Hic oraya takılma marifet zannediyorlar evliliklerini paylasmayi bi de sonuna bak
yarış halinde değilim yani
Baskalari icin dedim ama sende gorup durduk yere modun dusuyor degil mi?
ilişkileri gördügüm zaman böyle oluyor sadece neye ihtiyacin varsa neyden eksik kalırsan modun düşer zaten 🫤😄
Oyle tabi
o zaman tanışıp modumuzu yükseltebiliriz belki 😄😄
İşte bu yuzden kapatacağım yakında hadi naşş
niye be noldu
İstemiyorum bu kadar net
şaka yaptık be illa sapık mı oluyo yazanlar
Nasip
kankam nasipte gelmiyor nasibimiz
sabır biyere kadar
sevmek istiyorum
zannetmiyorum
her şey nasip.