El ele tutuşan çiftleri gördükçe moralim bozuluyor. O zaman diyorum ki ellere var da bize yok mu? Artık aradığım gibi olmasından bile vazgeçecek hale geldim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaman geçtikçe heves kaçıyor. İnşallah bir an önce olur biraz galiba arayışta olmak lazım
Arasam bile gelmiyor ki? Hadi sen neyse ben 26 yaşına geldim. Belki de 18
belki de 24 yaşındasındır. Benim çok hızlı olmam lazım
Ben de 26 yım 😁😁😁😁 bir acele telaş oluyor insanda o yüzden anlıyorum
Orada 18 - 24 yazıyor ya?
Ama doğrusu 26
Yanlış yaptım düzelmiyor galiba
Doğru söyle daha önce hiç ilişkin oldu mu bunlardan hangisini yaşadın?
1- El ele tutuşma
2- Sarılma
3- Öpüşme
4- Sevişme
5- Cinsel birliktelik
*ilişkin olduysa bunlardan hangisini yaşadın?
Sevgilim olmadı. Konuştuğum oldu da evlilik görüşmesi gibi yani ilerlemedi veya görücü usulü tanışmalar
Yemin et😯
Muhafazakarım
Ama başka türlü sıkıntı oldu. Ne yazık ki nişan attım ama orada bile dikkat ettim
Görücü usulüne kalmadan bulmak lazımmış onu anladım
Bahtımız neden böyle kötü yav?😂
Allah yolumuzu bahtımızı açık etse ne olur sanki?
Görücü usulü olunca ne oluyor anlamadım?
Eder yav istemeye devam edelim. Zaten umutlarım söndü de diri tutmaya çalışıyorum. Temiz tutmaya çalıştım kendimi ama en ummadığım şekilde yara aldım bir anlamı kalmadı. Buna rağmen toparlanmaya çalışıyorum. İnşallah yolumuz bahtımız açıktır. Size dua edeyim, siz de bana edin😁 belki birbirimize dualarımız kabul olur
Nişan atıp neye dikkat ettin anlamadım? Bana iyi yalan söylüyorsun gibime geldi ya? Muhafazakar isen kapalısın sanırım.
En temizi o aslında hızlı ilerlemek içinde ben çok yalanla karşılaştım. O yüzden cesaret edemiyorum galiba. Olaydan sonra da gelenler oldu ama ne bileyim
Hakkımızda hayırlısı olsun tabi dua ederim
Görücü usulü olunca ne oluyor hala cevaplamadın bak?
Yalan söylediğimi düşünüyorsan niye dinliyorsun ki. Elini tutmadım zaten şehir dışındaydı az görüşüyoduk mecburen o yönden de bir koruma oldu.
Her neyse yalanlarıma devam etmeyim veda edeyim. İyi akşamlae
Nişan atıp neye dikkat ettin anlamadım? Düzgünce anlatmaya ne dersin?
Çok rahat tanışamıyorsun işte ben böyle düşünüyorum anlamak için zaman lazım
Yalan söylememen için ille de seni dinlemeyi bırakmam mı gerekiyor?
Olabilir dr eğer anlattığıma inanmayacaksın. Aslında anlattım yani nişanlıydım ama mesafeliydim yani el ele tutuşmadım. Çok cıvık bir ilişki yaşamadım korumaya çalıştım kendimi diyorum sadece bu ama yalan gelebilir
Çok ters birisin ya ben zaten yorgunum. Kafa dağıtmaya giriyorum inan kaldıracak gibi değilim
E doğal olarak nişanlı biri nasıl mesafeli kalabilir tek ayakta kırk yalan söylüyorsunuz bir de erkeklere diyorsunuz herkesle yatıyorsunuz diye
Ya hiç mi mesafeli nişanlı görmedin
Her gün birlikte olsak belki aşılırdı ama şehir dışında olduğunu söyledim. Yine de dikkat etmeye çalışırdım ama bilmiyorum açıkcası zamanla soğudum da
Erkeklerin hepsine demiyorum öyle bir şey çünkü temiz erkeklerin de olduğunu biliyorum ama siz yatmışsınız demek ki
Hiç mesafeli nişan diye bir şey duymadım doğrusu.
Ben de temizim rahat ol yatacak olsaydım her türlü yatardım.
Bunu üzerine alın diye söylemedim geneliniz böyle diye söyledim. Öyle biri değilsen neden üzerine alındın?
Benimle konuşuyosun dediklerime yalan diyorsun daha sonra mesafeli nişan diye bir şey duymadım diyorsun. Allah biliyor sen bilmesen de olur. Yatacak olsa herkes yatar geneli de öyle değil çevreni değiştirmeni öneririm.
Bana hitap ederken alınmamamı bekleyemezsin. Kimin ne yaşadığını bilemezsin. Ön yargılı olmayın derim.
Yoooh mii yoooh miii
Yakında cok Yakın